Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 4 דלתות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מראה עיניים, לדעתי טוב שה307 סדאן נשארת בגבולות סין...ההדבקה הזו לא עושה עימה חסד ואין צורך בעוד הדבקות ביזאריות על כבישי ארצנו.

פורסם

גרועה כמעט כמו הקליאו סדאן(מבחינת מראה).

במה היא יותר טובה מה-307SW?

מעניין אותי לדעת מה גורם לך(פותח הת'רד) להעדיף את זה על פני הסטיישן שמציעה הרבה יותר כשזה מגיע לשימושיות(ואפילו מראה).

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
לפי מראה עיניים, לדעתי טוב שה307 סדאן נשארת בגבולות סין...ההדבקה הזו לא עושה עימה חסד ואין צורך בעוד הדבקות ביזאריות על כבישי ארצנו.
היא ממש מזכירה מאחור את הבורה והאוקטביה.

איזה חוסר יצירתיות לפיגו...ממש פאדיחה.

פורסם

מזתומרת סדאן ?

***עריכה - מה זאת אומרת "מזתומרת"? אנא השתמש בכלים שהמורה ללשון ניסתה להקנות לך בעמל כה רב. ***

:smilecolr
פורסם

בסין יש מלא סוגים של מכוניות עם כיתוב סיני מדליק שמיוצרות עבורם בלבד!!

כגון סיטרואן ZX סדאן ועוד כל מיני אודי שקיבלו שמות ודגמים מוזרים.

עושה רושם שהמכוניות הללו מיוצרות בסין!!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני בכלל לא מבין מה כל כך מלהיב בפג'ו 307 סדאן, עוד מכונית משעממת כגון טויוטה קורולה ומאזדה 3 למיניהם.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

קורולה.. פוקוס.. קליאו קלאסיק.. לנטאכיס..

מה לעשות - הכל דומה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני בכלל לא מבין מה כל כך מלהיב בפג'ו 307 סדאן, עוד מכונית משעממת כגון טויוטה קורולה ומאזדה 3 למיניהם.

אין מה לעשות חוץ מאשר להסכים :)

פורסם
לך זה אולי לא נשמע מלהיב.

אבל למנהל חברת הליסינג של לובינסקי זה בטח גורם לזעזועים סמי-אורגזמיים בפלג הגוף התחתון...

• תוכן חדש...