Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזדרז ותקנה קרמיקה ריצוף ספייר למקרה של תיקונים. לי נסק אריח במעבר דירה, לא היה ספייר, זה הציק בעין 17 שנה. תחשוב,על תיקון אינסטלציה בעוד 10 שנים, כשלא תוכל לרכוש את הדגם.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, BoazB11 כתב:

איך אפשר לסדר את הכפתורים?

אני לא יודע איך ניתן לעשות את זה בצורה הנכונה (קרי, להזיז את הכפתורים למיקום אחר, מצריך להחליף משהו בקרמיקה כנראה ועוד כמה עיזים). 

אבל זה כן דרעק מספיק מעצבן בשבילי כדי לרצות מאד לפתור אותו. שמח שאין לי את הבעייה הזו אישית. 

אז בחצי הומור כדי למצוא פתרון עבורך הלכתי לחפש "דוחף כפתורים בשלט רחוק" כדי אולי לקבל השראה. מסתבר שיש כזה, שמתחבר לטלפון.

זה הפתרון הכי קל לדעתי, גם מבחינת עלות. עד כמה זה פתרון רציני שיכול להתאים, תלוי בך. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 21 דקות, ברווז כתב:

הלכתי לחפש "דוחף כפתורים בשלט רחוק" כדי אולי לקבל השראה. מסתבר שיש כזה, שמתחבר לטלפון.

ל-Switchbot יש קטלוג מוצרים שלם (כולל לוחץ כפתורים) שיעשה עבודה טובה יותר עם אפליקציה יציבה ואיכות עדיפה. אם מוסיפים האב קטן הוא ישלוט גם על פותחי/סוגרי וילונות, מנעול אלקטרוני שמתלבש על הצילינדר (אם כבר מחליפים), חיישני טמפרטורה ולחות, ועוד עשרות מוצרים חכמים לבית. ההאב הגדול והיקר יותר אפילו יודע לשלוט בטלוויזיה ובמזגן מרחוק ולהתממשק לאלקסה/גוגל הום. 

לפני 3 שעות, ברווז כתב:

בדיוק זה. כשתצטרך שוב להחליף תוכל "למחזר".

אל תבנה על זה, כי כשתצטרך צילינדר לדלת אחרת אתה עלול לגלות שהוא באורך/חלוקה שונה. למשל בדלת הנוכחית זה 40+40 מ"מ אבל במקום הבא שתרצה להרכיב אותו זה 30+40 או 20+60. גם בתחום הזה יש הרבה אופציות ושילובים שונים שאנשים לא חושבים עליהם מראש.

• מעניין 1
פורסם
לפני 37 דקות, BoazB11 כתב:

איך אפשר לסדר את הכפתורים?

כל העסק הזה מובנה ומחופה קרמיקה, והכפתורים בחזית ולא למעלה כפי שאני מכיר

למיטב ידיעתי והבנתי זה אכן אירוע דרסטי. 

פירוק הקרמיקה, פירוק הניאגרות ואולי החלפתן כי הן צריכות לעלות למעלה אך החיבור לאסלה צריך להישאר באותו המקום.

אולי התקינו לך ניאגרה נמוכה ולכן האילוץ הזה הביא את הכפתור חזית להיות נמוך מהקרש? השאלה למה שיעשו כזה דבר ולא שיתקינו ניאגרה נמוכה עם כפתור עליון.

מי שראה הכל זה @איציק נ. וגם @Emanuel5 לא פראייר. 

אני מניח שתמונות יעזרו להבין מה הותקן אצלך...

לגבי מלוכלכים, שמע, דווקא הדגמים האלו ניתנים לניקוי הכי יסודי ומוצלח שאפשר.

האי יכול לזוז, אז שהחשמל יזוז איתו. זו דעתי לפחות.

פורסם
לפני 10 דקות, Derish כתב:

ל-Switchbot יש קטלוג מוצרים שלם 

מעניין, תודה. לא מכיר את התחום הזה כל כך. אתה יכול רק לדמיין את ההפתעה שהייתה לי כשמצאתי את אשכרה מה שגיגלתי :lol:.

לפני 10 דקות, Derish כתב:

אל תבנה על זה, כי כשתצטרך צילינדר לדלת אחרת אתה עלול לגלות שהוא באורך/חלוקה שונה. למשל בדלת הנוכחית זה 40+40 מ"מ אבל במקום הבא שתרצה להרכיב אותו זה 30+40 או 20+60. גם בתחום הזה יש הרבה אופציות ושילובים שונים שאנשים לא חושבים עליהם מראש.

צודק. שכחתי מזה כבר. יש מידה שרשומה על האריזה, שהתייחסתי אליה כשרכשתי חדש. עם זאת, היה לי גם מזל בפעמים שהחלפתי- הכל התאים, גם בלי שאדע (או שרשום גם על הצילינדר ואני לא זוכר. גם זה יכול להיות).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 דקות, פריג'י כתב:

מי שראה הכל זה @איציק נ. וגם @Emanuel5 לא פראייר. 

אני מניח שתמונות יעזרו להבין מה הותקן אצלך...

הלוואי שניתן לעשות עם זה משהו, 

אבל נראה לי שיהיה צורך לפרק הכל, וזה לא בתוכנית כעת.

מצאתי צילומים מלפני שהתקינו את האסלות,

אבל אפשר להתרשם כבר ממיקום הלחצנים. מחר אצלם את המצב הנוכחי.

Un58titled.jpg

Untitl121ed.jpg

פורסם (נערך)

רואים אחת נמוכה עם אילוץ ברור - חלון, ואחת שעל פניו נראית בגובה רגיל ושם לא צריכה להיות הבעיה הזו. לא כך?

ומכיוון שהנמוכה שקועה מאוד בקיר שמתחת לחלון לא ניתן היה להתקין ניאגרה עם כפתור עליון.

נראה שהמצב הנתון יכול להשתנות רק בהוצאה קדימה של הניאגרה הנמוכה והחלפתה בדגם נמוך עם לחצן עליון. דרסטי.

נמתין כמובן לחוו"ד המומחים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

לגבי הניאגרות - לפחות אצלי הן מבוטנות - כלומר שינוי שלהן כרוך בניתוח ענק של שבירת קרמיקה ובטון. לא הייתי נכנס לזה אם לא מדובר בעניין חיוני.

מומלץ להחליף מושבי אסלה. לשים לב שאין סטנדרט למרחק בין החורים באסלה, צריך למדוד ולרכוש מושבים איכותיים עם מרווח מתאים בין הברגים.

עוד המלצה חמה - להכין קטלוג של כל הפריטים בבית - שמות ומק״טים של כל סוגי הקרמיקה, מספרים של כל הצבעים, שמות ומק״טים של רכיבים כמו ניאגרות, מזגנים, ברזים וכו׳ מידע שעשוי לסייע כשיש צורך בתיקונים. לי, למשל, היתה תקלה בניאגרה, מי שהציל אותי - ואני שוב מודה לו - הוא @איציק נ. ששלח לי את הקטלוג של גבריט ומתוכו חילצתי את המידע.

האם יש לך חדר ארונות? אם כן, יש לי המלצה חמה למתקין מידוף. אם צריך אעביר לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...