Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לנהג חדש

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהלן , בימים הקרובים אני עומד לרכוש את הרכב הראשון שלי 

מאזדה 2 pure white 2018

ואני מחפש חברת ביטוח שתבטח לי את הרכב 

אני נהג חדש עם רישיון פחות משנה (אני קונה רכב רק בגלל שלעיתים קרובות אני נוסע נסיעות ארוכות , וגם למילואים בקצה הארץ מספר פעמים בשנה לתקופות ארוכות , כך שהרכב של ההורים לא רלוונטי).

ללא עבר ביטוחי 

המון חברות שכבר הספקתי להציץ באתרים שלהם מבטחים נהגים שיש להם מינימום שנה על הכביש , ולצערי אני לא עומד בסטנדרט הזה .

אשמח לתשובה ממי שמכיר חברת ביטוח מומלצת שמבטחת נהגים חדשים מתחת לשנה . תודה רבה 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

״להציץ באתרים״ זה לא מספיק. אתה צריך לבקש הצעות מחיר, עם הנתונים האישיים שלך. חלק מהחברות יבקשו מספר רישוי של רכב, מה שמהווה בעיה, אבל חלק יסתפקו בדגם. תכניס את הנתונים לאתרים של חברות ביטוח ושל סוכנויות (כגון וובי) ותקבל הצעות ראשוניות, כאלה שיהוו בסיס למשא ומתן (טלפוני) כשיגיע המועד.

תחזיק לך איזה רישום של ההצעות. שים לב שהמחירים משתנים כל העת ובמיוחד במעבר בין חודשים, ושהצעה ״אמיתית״ תוכל לקבל כשיהיה רכב ספציפי, כולל מספר רישוי, על הכוונת.

אגב - כמה זמן עד שימלאו לרישיון שלך שנה? אם תוכל להתאפק עד אז תוכל לחסוך לא מעט כסף.

אגב, בן כמה אתה? כתובתך במשרד הפנים עם ההורים? אם כן, ותק הרישיון יגיע לשנה וטרם מלאו לך 32 שנה, יש לך יתרון מבחינת מחיר הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אתה לא בן 17 שהוציא רשיון הרגע, עושה מילואים וכו'...

לכן יש הנחה מסוימת שלא תתפרע יותר מדי ולכן כן יבטחו אותך אפשהו.

אין לך דרך אחרת מאשר לבצע סקר שוק, תתקשר לליברה, וי שור, AIG, והפניקס.

אתה מכוון לקצת פחות מ 4,000 ש"ח למקיף וחובה יחד, אם אין לך ילדים. אם יש ילדים אולי תקבל עוד הנחה קטנה (הנחה שאתה לא מתפרע)  תעדכן אותנו מה נסגר בסוף.

אגב, מה שאני אומר לך ביצעתי בעצמי - התקשרתי לחברות שכתבתי רק שהתקשרתי גם לביטוח חקלאי בנוסף. אתה יכול גם להתקשר אליהם, אבל הנציג שם אמר לי מפורשות "חקלאי לא מתיימרת להיות הזולה ביותר"

אתה גם יכול להתקשר למגדל.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

גולדן, אתה בן 35 עם וותק נהייגה מספק. כאן מדובר בבחור צעיר (לא סיפר לנו, אבל כנראה בשנות ה-20 המוקדמות לחייו), נהג חדש, ואנחנו לא יודעים איזה רכב הוא מתכןן לרכוש, והאם בכוונתו לרכוש, בנוסף לחובה, ביטוח מקיף, או להסתפק בביטוח צד ג׳. אם יקנה מיני בת 15 ויבטח בצד ג׳ זה סיפור שונה לגמרי מביטוח קורולה בת 5 במקיף. ובכל מקרה, לא הייתי מנסה לנקוב במליר לפני שיקבל הצעות ראשונות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הוא כתב, מזדה 2 2018

אני קיבלתי רכב לראשונה בחיי בגיל 34 והיום בן 38.

נהגתי רק על הרכב של האקסית אבל שנים שלא נהגתי רצוף. פעם ב.. אצל ההורים.

נטו הותק שלי זה מה שהקנה לי אופציה לקבל ביטוח בפחות מ 4K ש"ח?

הבוסית שלי קיבלה הנחה רצינית כי יש לה 4 ילדים, מניחים שהיא לא מתפרעת, וגם יש לה עבר ביטוחי

בגיל 34 לא היה לי עבר ביטוחי

עריכה:

זה לא יפריע לו לבקש סביב 4K ש"ח

אולי יגידו לו לא בא בחשבון רק 4.2K ש"ח

שימשיך לחפש

להתקשר

פורסם

אתה מבוטח במקיף או צד ג׳? אני שואל כי אני שילמתי לפני 4 חודשים לחובה פלוס מקיף לסוזוקי קרוסאובר 2016, לכל נהג מעל גיל 30, ותביעה אחרונה לפני 13 שנה, קרוב ל-4,500 ש״ח. וכאן מדובר בנהג צעיר, חדש, ללא ותק ביטוחי, ומאזדה נחשבת בדרך כלל לרכב יקר לביטוח.

אאל״ט הבן שלי, יש כבר ותק ביטוחי שלם שילם לביטוח לקורולה 2019 לשני נהגים נקובים (בני 33 ו-35, ותק נהיגה מעל 15 שנה ועבר נקי) בסביבות 7,000 ש״ח, אולי קצת פחות.

אז אני לא רוצה לפתח אצל פות״ש שום ציפיות, הוא יצטרך לבצע סקר שוק מעמיק בהתאם לתנאים האישיים שלו. אני רק מנסה לכוון אותו למה לשים לב ולשקול תזמון יותר נוח של רכישת הרכב, אם לא מדובר בדחיה מוגזמת.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, sperial כתב:

אתה מבוטח במקיף או צד ג׳? אני שואל כי אני שילמתי לפני 4 חודשים לחובה פלוס מקיף לסוזוקי קרוסאובר 2016, לכל נהג מעל גיל 30, ותביעה אחרונה לפני 13 שנה, קרוב ל-4,500 ש״ח. וכאן מדובר בנהג צעיר, חדש, ללא ותק ביטוחי, ומאזדה נחשבת בדרך כלל לרכב יקר לביטוח.

מקיף, נהג יחיד בלבד, רכב שנחשב ללא גניב בכלל כידוע לך, הפניקס, 3,650 ש"ח לשנה.

חבר עם מזדה 2 סביב 3,800 גם בהפניקס. רווק ללא ילדים, עם עבר ביטוחי מלא ז"א היה לו רכב גם בשנות ה20 שלו.

*אבל הוא שנים בהפניקס. משפיע?

אני שנה ראשונה שם.

בקיצור, דוד, תנסה, מקסימום תצליח.

פורסם

הנוסחאות האקטואריות הן סוד כמוס של חברות הביטוח, ואף לקוח אינו יודע כיצד נקבעת הפרמיה. לא מזמן נתקלנו כאן בדיווחים על הוזלת פרמיה על ידי הוספת נהג נקוב שני.

תאמין לי שאני עושה סקר שוק פעמיים בשנה - לקראת חידוש הביטוח של כל רכב. כך גם הבנים שלי. דווקא פחות מקפיד לקראת חידוש ביטוח הדירה, אבל השנה דווקא ניסיתי והחברות הישירות הודו שאינן מסוגלות להתחרות בהצעה של ״מנורה״.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

אגב - כמה זמן עד שימלאו לרישיון שלך שנה? אם תוכל להתאפק עד אז תוכל לחסוך לא מעט כסף.

אגב, בן כמה אתה? כתובתך במשרד הפנים עם ההורים? אם כן, ותק הרישיון יגיע לשנה וטרם מלאו לך 32 שנה, יש לך יתרון מבחינת מחיר הביטוח.

יש לי וותק רישיון כ 3 חודשים , אני בן 26 כיום, גר עם ההורים , לצערי לא אוכל לחכות עד שיהיה לי וותק שנה כי עוד חודש יש לי מילואים במקום שאין אפשרות להגיע לשם עם תחבורה ציבורית בכלל , ואני מחפש פיתרון בשבילי שאוכל לצאת ולהגיע מתי שאני צריך ויכול בלי להסתמך על אחרים , מעבר לכך שהרכב גם לצרכים האישיים שלי ואני מרבה לנסוע שעות בתחבורה ציבורית בגלל שאין לי רכב , דבר שהיה יכול לחסוך לי המון.

לפני 56 דקות, sperial כתב:

גולדן, אתה בן 35 עם וותק נהייגה מספק. כאן מדובר בבחור צעיר (לא סיפר לנו, אבל כנראה בשנות ה-20 המוקדמות לחייו), נהג חדש, ואנחנו לא יודעים איזה רכב הוא מתכןן לרכוש, והאם בכוונתו לרכוש, בנוסף לחובה, ביטוח מקיף, או להסתפק בביטוח צד ג׳. אם יקנה מיני בת 15 ויבטח בצד ג׳ זה סיפור שונה לגמרי מביטוח קורולה בת 5 במקיף. ובכל מקרה, לא הייתי מנסה לנקוב במליר לפני שיקבל הצעות ראשונות.

אני בן 26 , מתכוון. כרגע מתלבט אם לרכוש חובה +מקיף (באיזור ה10 אלף שקל לשנה )או חובה +ג שזה 7 אלף לשנה

לגבי איזה רכב , כתבתי מאזדה 2 pure white 2018 

עריכה אחרונה על ידי דוד495
פורסם

לגבי תזמון רכישת הרכב - 9 חודשים זו המתנה משמעותית, אני מבין את הדחיפות מבחינתך.

עברת את גיל 24 - מה שפותר את בעיית הליווי, אני מקווה שצברת כבר מספיק ניסיון כדי לנהוג בבטחה בכבישי הגבול הרעועים. אם לא - תתאמן. מבחינת הביטוח עברת את המשוכה של גיל 24, מאוד לטובתך.

לגבי בחחירה בין ביטוח צד ג׳ למקיף - תחשוב פסימי. האם תהיה מסוגל לעמוד, כלכלית, באובדן הרכב או בתיקון נזק גדול? האם עדיף לך לשלם 3,000 ש״ח כדי לצמצם את הסיכון?

מכל מקום, עליך להביא בחשבון שהחזקת רכב תעלה לך לפחות 2,000 ש״ח בחודש: ירידת ערך (הסכום שיהיה עליך לחסוך כדי להחליף את הרכב בעוד כמה שנים), ביטוח, רישוי, תיקונים וטיפולים, דלק, אפילו אגרות חניה וכבישים.

פורסם

אם אתה רוצה להוזיל את הביטוח רשום את הרכב על אחד ההורים שלו יש ותק ביטוחי. הביטוח יהיה זול יותר.

עוד שלוש שנים תוכל לבטח על שמך תוך שימוש בוותק הביטוחי של ההורים.

רוב חברות הביטוח מוכנות לקבל עבר ביטוחי של הרכב של ההורים כל עוד לא מלאו לך 30.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

לגבי תזמון רכישת הרכב - 9 חודשים זו המתנה משמעותית, אני מבין את הדחיפות מבחינתך.

עברת את גיל 24 - מה שפותר את בעיית הליווי, אני מקווה שצברת כבר מספיק ניסיון כדי לנהוג בבטחה בכבישי הגבול הרעועים. אם לא - תתאמן. מבחינת הביטוח עברת את המשוכה של גיל 24, מאוד לטובתך.

לגבי בחחירה בין ביטוח צד ג׳ למקיף - תחשוב פסימי. האם תהיה מסוגל לעמוד, כלכלית, באובדן הרכב או בתיקון נזק גדול? האם עדיף לך לשלם 3,000 ש״ח כדי לצמצם את הסיכון?

מכל מקום, עליך להביא בחשבון שהחזקת רכב תעלה לך לפחות 2,000 ש״ח בחודש: ירידת ערך (הסכום שיהיה עליך לחסוך כדי להחליף את הרכב בעוד כמה שנים), ביטוח, רישוי, תיקונים וטיפולים, דלק, אפילו אגרות חניה וכבישים.

כמובן שאתאמן , עוד חודש יש לי מילואים בהר חריף ומחברים שהיו שם , הכבישים בדרך להר חריף לא במצב טוב , 30 קמ״ש מקסימום .

פורסם

מניסיון שלי לרוב אצל הסוכנים אפשר להשיג את המחיר הכי טוב, אבל אם יש לך זמן מומלץ לעבור חברה חברה ולקבל הצעות מחיר באופן טלפוני

אני מבטח אצל ביטוח שוואץ הם מביאים אחלה מחירים לנהגים חדשים 036283011 או משה טובול 089494604

כמו שהגיבו לפני - אם לאחד ההורים שלך יש ביטוח על הרכב שמכסה אותך, תוציא הצהרה שאתה מתגורר אצל ההורים וזה ייחשב לך כעבר ביטוחי

פורסם

תנסה בחברות ליברה, אנקור, ותבקש מהנציג 'הנחה באישור מנהל' 

תשווה הצעות מחיר טוב טוב לפני שאתה סוגר

משתדל לעזור

פורסם
לפני 20 שעות, zvit כתב:

אם אתה רוצה להוזיל את הביטוח רשום את הרכב על אחד ההורים שלו יש ותק ביטוחי. הביטוח יהיה זול יותר.

עוד שלוש שנים תוכל לבטח על שמך תוך שימוש בוותק הביטוחי של ההורים.

רוב חברות הביטוח מוכנות לקבל עבר ביטוחי של הרכב של ההורים כל עוד לא מלאו לך 30.

+1 

אני ראיתי גם מישהו שרק רשם שתי נהגים בפוליסה כשהנהג הראשון עם עבר ביטוחי והרכב רשום על הנהג השני-החדש. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...