Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני נוסעת לצפון ליומיים

יש לי רכב מיצובישי 2008 אבל בשבוע האחרון הוא ממש מתחמם לי ואני מאוד חוששת לנסוע איתו לצפון. לדעתכם האם השכרת רכב זהו פיתרון נכון? 

פורסם

מאין את יוצאת?

כשאת כותבת ״הרכב מתחמם״ למה כוונתך? האם יש חיווי על התחממות המנוע? אם היה חיווי כזה גררי את הרכב לבדיקה במוסך בדחיפות, בלי קשר לטיול. אל תנהגי ברכב עם תקלה חמורה גם מרמת גן לגבעתיים.

וכמובן אם רכבך אינו תקין עליך לבחור - או לשכור רכב אונלוותר על הנסיעה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם את לא סומכת על הרכב שלך, מכל סיבה שהיא, בהחלט ניתן לשכור רכב ליומיים.

אפשר בחברת השכרה 'רגילה' ואפשר לבדוק אם יש ל 'GOTO' פתרון שמתאים לך יותר. 

בלי קשר, טפלי ברכב שלך. אין שום סיבה שמיצובישי משנת 2008 לא יוכל לנסוע לאילת וחזרה, ללא קושי או התחממות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עדיף את הכסף של ההשכרה להשקיע בתיקון הרכב שלך ותוכלי לנסוע איתו לצפון ולכל מקום אחר.

השכרת רכב פותרת את הבעיה נקודתית בנסיעה לצפון אבל לא פותרת את הבעיה ברכב שלך. 

אם לא מסתדר לתקן בשבוע הקרוב, השכרה זה פתרון הגיוני בשביל לטייל בשקט.

לא יודע כמה את רגילה להחליף מכוניות.

יש אנשים שלוקח להם זמן להתרגל לרכב אחר, בהתחלה הם מרגישים חוסר נוחות וחוסר בטחון כשעולים לרכב חדש עבורם וזה גם משהו שצריך לקחת בחשבון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני לא בטוח שהייתי לוקח לטיול רחוק מיד אלרי תיקון גדול, לפני שהרכב הוכח כתקין בכמה נסיעותתבאיזור הבית. לא הייתי רוצה להתקע ולהמתין לחילוץ בכיש 2 או בכבישי הגליל.

אני מסופק אם רכבי goto מתאימים מבחינת משך השכירות ואיזורי הנסיעה. מצריך בדיקה פרטנית של ההצעה.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם התקלה זה משהו מוחלט, זאת אומרת רואים בבירור מה התקלה ומחליפים את החלק הבעייתי, לא צריך לתת "תקופת ניסיון".

אם התקלה מופיעה לסירוגין, המוסך לא מצליח לאבחן בוודאות ולא בטוח שמצא את הגורם - אז כן בהחלט צריך. 

פורסם

למשל - אם מתקנים דליפת נוזל קירור הייתי נותן לרכב תקופת ניסיון קצרה בקרבת הבית, שמא משהו התפספס או שהתיקון לא מושלם.

• אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, Buki כתב:

אם התקלה זה משהו מוחלט, זאת אומרת רואים בבירור מה התקלה ומחליפים את החלק הבעייתי, לא צריך לתת "תקופת ניסיון".

אם התקלה מופיעה לסירוגין, המוסך לא מצליח לאבחן בוודאות ולא בטוח שמצא את הגורם - אז כן בהחלט צריך. 

ברמת העיקרון אני מסכים, אבל ניגש לעניין הנקודתי, רכב מוזנח בן 20 יכול להתחמם מכמה סיבות, ובהחלט יכול להיות שכמה מהן קיימות בו-זמנית ברכב של פות"ש...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

מה זה ממש מתחמם?

האם הוא עבר אירוע התחממות שנאלצת לעצור בצד?

ומה זה צפון ומאיפה?

הצפון,אם הכוונה לגליל, גולן זה הרבה עליות ועומס על הרכב, במיוחד עכשיו שחם ומדליקים גם מזגן.

עדיף להשקיע קודם באבחון התקלה ותיקון.

אם הנסיעה דחופה? הייתי משכיר רכב, עדיף מלחכות 4 שעות לגרר על איזה הר בגליל.

* איזה דגם רכב ומנוע?

נ.ב 

מציבושי ישנה מטופלת לא עוצרת!

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

בנסיעות ארוכות, לעיתים אני שוכר רכב. למרות שיש לי רכב אישי (וכן. הוא תקין לחלוטין).

זה נותן לי שקט נפשי. במקרה של תקלה כלשהי - יש אפשרות לרכב חלופי. לא צריך להתחיל לחפש מוסך/ פנצ'ר-מכר וכו'. ו/או לחכות לגרר (ואז לחפש איך חוזרים הביתה מסוף העולם שמאלה).

השקט הנפשי הזה שווה את עלות ההשכרה.

קחי בחשבון כי בהשכרה קצרה (של יומיים), יש מגבלת מרחק (בד"כ 200 ק"מ ליום). אם עברת את מגבלת המרחק, אז יש תוספת תשלום פר ק"מ (עבור ההפרש בין המרחק בפועל לבין המרחק ש"מותר" לך).

אני אישית שוכר בשלמה סיקסט. בגלל שלהם את תוספת האחריות הכי מקיפה.

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...