Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

אני אוהב ששורת ההודעות שלי למעלה ריקה ונקיה, כל אייקון שמופיע שם מחרפן אותי.

ברגע שאני מפעיל את האפליקציה של פיקוד העורף אני מקבל בשורת הנוטיפקציות-

Screenshot_20260302_115338_Chrome.thumb.jpg.fe6924d93fdb3604e54b92e8b74098a6.jpg

איך אני נפטר מהחרא הזה בלי לבטל את הנוטיפקציות שאני חייב?

Screenshot_20260302_115216_One UI Home.jpg

פורסם (נערך)

מה זה מפריע לך?

אתה יכול לדחוף את הנוטיפיקציה הצידה והיא תעלם מהמסך עד שבאיזה שלב תחזור. אבל בימים אלה עדיף שהאפליקציה תהיה פעילה.

את ההודעות המקדימות תקבל גם אם תסיר את האפליקציה, כי הן פועלות במנגנון אחר. אבל זכור ששיגורים מלבנון לא מפעילים התראה מוקדמת אלא ישר אזעקה.

במקומך אני לא משנה דבר. אצלי האפליקציה מופעלת רצוף נמתחילת המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז זהו שאכפת לי, מכמה סיבות-

משום מה את ההודעות פוש אני מקבל אחרי האפליקציה, וגם אותן לא תמיד (יותר לא מאשר כן - להכנס לממד תמיד עובד, לצאת ממנו- תמיד באיחור).

להזיז הצידה- לא עובד, זה חוזר מיד, ואני לא רוצה לנטרל את האפליקציה לגמרי מן הסתם.

מה גם שבגלל שזה תמיד מופיע בנוטיפיקציית, והטלפון שלי תמיד על שקט, כשקופצת הודעה שאפשר לצאת היא לא מופיעה שם כי הוא מאחד את ההודעות לאייקון אחד, קצת מוציא את הפאנץ' מההגדרה של נוטיפיקציה...

פורסם

ההודעה על יציאה מתאחרת בגלל מדיניות, אצלי היא מגיעה במקביל להודעה בתקשורת. אבל מלווה בדינג קטן שאולי אתה מפקש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשמח להסבר מה הצורך באפליקציית פיקוד העורף. 

בכל מקרה יש לי התראה מקדימה + אפשר לצאת ש"חודרת" למכשיר. 

את האזעקה עצמה אני שומע מהצופר. 

פספסתי משהו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

ההודעה על יציאה מתאחרת בגלל מדיניות, אצלי היא מגיעה במקביל להודעה בתקשורת. אבל מלווה בדינג קטן שאולי אתה מפקש.

כמו שכתבתי- הטלפון על שקט, ואני לא רוצה לשנות את זה.

לפני 6 דקות, avngas כתב:

אני ממליץ לנסות את האפליקציה הזאת:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.red.alert

פתחתי אותה עכשיו ולא מופיע אייקון בשורה למעלה. אף פעם לא התחברתי לאפליקציה של פיקוד העורף.

יש אפליקציות נוספות עם שם דומה, לשים לב שאתה מוריד את הנכונה לפי לוגו שלה.

תודה! אבדוק!

Just now, topop כתב:

אשמח להסבר מה הצורך באפליקציית פיקוד העורף. 

בכל מקרה יש לי התראה מקדימה + אפשר לצאת ש"חודרת" למכשיר. 

את האזעקה עצמה אני שומע מהצופר. 

פספסתי משהו?

כמו שכתבתי- ההודעה מהאפליקציה מגיעה קודם, מה גם שכנראה בגלל שאני בממד עם 0 קליטה סלוללרית וקצת ווייפיי- הפוש מגיע רק אחרי שאני יוצא מהממד (אם מגיע בכלל)

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עם טלפון של סמסונג, וניסיתי משהו דומה עם אפליקציה אחרת. אני אכתוב את התפריטים וההגדרות באנגלית כי ככה זה מופיע אצלי:

Settings > notifications > enable 'Manage notification categories for each app' (מופיע אצלי כאפשרות האחרונה)

חוזר לראש העמוד של settings > notifications ונכנס ל app notifications . נכנס להגדרות של אפליקציית פיקוד העורף.

Notification categories > 

בטל את האפשרות הראשונה. עשיתי את זה אצלי עכשיו וזה העלים את הנוטיפיקציה הקבועה. ביטול יתר האפשרויות לא מבטל אותה.

אני לא באמת משתמש באפליקציה הזו, רק הורדתי אותה עכשיו לצורך ניסיון, אז אין לי מושג אם זה מבטל לחלוטין את הנוטיפיקציות בזמן אמת. מציע שתחכה לאזעקה הבאה כדי לוודא שהאפליקציה עדיין עובדת כמו שאתה רוצה (בתקווה נאיבית שלעולם לא נצטרך אותה שוב).

אם הכל משתבש, אפשר להפעיל את הנוטיפיקציה הזו, להיכנס להגדרות שלה ולסמן את האפשרות minimize notification. זה אמנם לא יעלים אותה ממסך ההודעות המלא (זה שגוללים למטה כדי לראות את כלל ההתראות), אבל כן יעלים את האייקון מהשורה העליונה ביותר.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, daniel.asu כתב:

אני עם טלפון של סמסונג, וניסיתי משהו דומה עם אפליקציה אחרת. אני אכתוב את התפריטים וההגדרות באנגלית כי ככה זה מופיע אצלי:

Settings > notifications > enable 'Manage notification categories for each app' (מופיע אצלי כאפשרות האחרונה)

חוזר לראש העמוד של settings > notifications ונכנס ל app notifications . נכנס להגדרות של אפליקציית פיקוד העורף.

Notification categories > 

בטל את האפשרות הראשונה. עשיתי את זה אצלי עכשיו וזה העלים את הנוטיפיקציה הקבועה. ביטול יתר האפשרויות לא מבטל אותה.

אני לא באמת משתמש באפליקציה הזו, רק הורדתי אותה עכשיו לצורך ניסיון, אז אין לי מושג אם זה מבטל לחלוטין את הנוטיפיקציות בזמן אמת. מציע שתחכה לאזעקה הבאה כדי לוודא שהאפליקציה עדיין עובדת כמו שאתה רוצה (בתקווה נאיבית שלעולם לא נצטרך אותה שוב).

אם הכל משתבש, אפשר להפעיל את הנוטיפיקציה הזו, להיכנס להגדרות שלה ולסמן את האפשרות minimize notification. זה אמנם לא יעלים אותה ממסך ההודעות המלא (זה שגוללים למטה כדי לראות את כלל ההתראות), אבל כן יעלים את האייקון מהשורה העליונה ביותר.

מלך!! על פניו זה בדיוק מה שחיפשתי, תודה.

אתה לא מבין כמה האייקון הזה הציק לי 🤣

אעדכן אחרי ההאזעקה הבאה אם הכל כשורה אבל יש לי תחושה טובה לגבי זה.

פורסם

יש אפשרות שההתרעה המקדימה שנכנסת למכשיר תהיה בצליל אחר?

לבטל אני יודע שאפשר. 

חלק מהמשפחה ביטלו כי רק ב10% מהמקרים אצלנו מופעלת אזעקה אמיתית לאחר ההתרעה המקדימה. 

אני לא מעוניין לבטל אבל מעוניין שזה יהיה בצליל סמפטי יותר

אני לא מדבר על הצליל שיוצא מהאפליקציה 

אלא מההודעת חירום

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, flytomars כתב:

מלך!! על פניו זה בדיוק מה שחיפשתי, תודה.

אתה לא מבין כמה האייקון הזה הציק לי 🤣

אעדכן אחרי ההאזעקה הבאה אם הכל כשורה אבל יש לי תחושה טובה לגבי זה.

לא נותן לי לערוך את ההודעה המקורית אבל אחרי ניסוי בזמן אמת - בול - זה מה שרציתי, תודה!

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם (נערך)

בתאריך 2.3.2026 בשעה 13:06, avngas כתב:

אני ממליץ לנסות את האפליקציה הזאת:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.red.alert

פתחתי אותה עכשיו ולא מופיע אייקון בשורה למעלה. אף פעם לא התחברתי לאפליקציה של פיקוד העורף.

יש אפליקציות נוספות עם שם דומה, לשים לב שאתה מוריד את הנכונה לפי לוגו שלה.

אין על "צבע אדום" של אלעד נאווה. היא אמנם מפגרת במס' שניות בהשוואה לאפליקציה של פיקוד העורף, אבל אמינה ויעילה ועם קינפוג נכון יכולה לרוץ בכיף ברקע.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
בתאריך 4.3.2026 בשעה 18:40, om2 כתב:

אני לא מדבר על הצליל שיוצא מהאפליקציה 

אלא מההודעת חירום

אני יודע שבאפליקצית צבע אדום אפשר לשנות את צליל הצפירה עצמו, אבל לא ידוע לי לגבי התראת החירום החמורה. 

היא לא קשורה לשום אפליקציה להבנתי ומתקבלת בדחיפה למכשירים. 

בכל מקרה, לא ממליץ לשנות את הצליל. 

אמנם אני לא ממש יודע, אבל לחלוטין משער- ניחוש מושכל- שהרבה פסיכולוגיה נכנסה לתוך תכנון הצלילים הספציפים האלו, וההתראה המקדימה נועדה להיות חזקה דיה ולמשוך תשומת לב מיידית כשהיא מופעלת. צליל אחר, אולי לא יעשה את אותה עבודה, או אולי ילחיץ יותר (מיטב שירי פנינה רוזנבלום למשל). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סתם צורם ולא מועיל 

ב80% אחרי ההתרעה החמורה אין באמת אזעקה 

אז זה אומר לנו לשים נעלים ולהיות מוכנים לרדת למקלט 

אבל לא יותר מזה 

אפשר לשנות צליל למשהו יותר סמפטי 

מדגיש.

באיזור שלנו.

80% מההתראות לא נגמרות באזעקות

.

פורסם

ההודעה המקדימה אינה קשורה לאפליקציה  אלא למה שקרוי cell broadcast (ובקיצור CB) - שידור לפי איזור (תא סלולרי). נתקלתי בזה לראשונה לפני כ-8 שנים בוילנה - בערך שעתיים אחרי שהגעתי למלון הטלפון התחיל לצווח והופיעה על המסך הודעה בליטאית - צילמתי אותה וגוגל הסביר שמדובר בתרגיל של שירותי ההצלה לכיבוי דליקה באחת משכונות העיר.

ניתן להשתיק את ההתראה בתפריטי המכשיר, מאוד לא מומלץ.

• תוכן חדש...