Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במוסך כללי, לא יבואן.

את החלקים כבר קניתי כי רציתי להחליף בעצמי, אבל לא הצלחתי לפרק צלחת אחת לא משנה כמה דפקתי עליה ובכמה ספריי בלמים ריססתי אותה.

מה תחום המחירים להחלפה של צלחות + רפידות ולהחלפה של צלחות בלבד, למקרה שמישהו יסכים בכלל?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

אבל לא הצלחתי לפרק צלחת אחת לא משנה כמה דפקתי עליה ובכמה ספריי בלמים ריססתי אותה.

אתה בטוח שברכב שלך אין את הברגים הקטנים שתופסים אותה ?

פורסם (נערך)

בחלק מהצלחות לפחות אמור להיות חור שלתוכו מבריגים בורג שעובר את הצלחת ודוחף אותה מהנאבה.

זה לוקח 10 שניות וחוסך את הדפיקות והעצבים. 

image.png.d646bd01b531fba0e4d195c06884d34d.png

ולגבי מחיר, אני חושב שמוסך כללי יקח בין 400 ל 500. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 10 דקות, SurfHigh כתב:

בחלק מהצלחות לפחות אמור להיות חור שלתוכו מבריגים בורג שעובר את הצלחת ודוחף אותה מהנאבה.

זה לוקח 10 שניות וחוסך את הדפיקות והעצבים. 

image.png.d646bd01b531fba0e4d195c06884d34d.png

ולגבי מחיר, אני חושב שמוסך כללי יקח בין 400 ל 500. 

בדיוק לשם כיוונתי כששאלתי אותו עם יש עוד שני חורים עם הברגות.

פורסם

אוקיי, עכשיו זה נהיה מעניין.

זו הצלחת החדשה, עד כמה שזכור לי בישנה היו שני החורים הקטנים עם ברגים שאותם הוצאתי.

אתם אומרים שאמורים לקחת ברגים יותר ארוכים בשביל לדחוף אותה מהנאבה?

אני אפרק גלגל מחר בבוקר לראות שוב איך זה נראה.

image.thumb.jpeg.24c5c0eb32626f07410c4246394c0153.jpeg

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, stx כתב:

אתם אומרים שאמורים לקחת ברגים יותר ארוכים בשביל לדחוף אותה מהנאבה?

לא. אם יש, זה חור אחר שבחור שעל הצלחת יש הברגה ובנאבה בעצם אין חור בכלל, החורים שנכנסים הברגים לתפיסה של הצלחת אין בהם הברגה אלא ההברגה על הנאבה בשביל להצמיד אותה.  
החור הכי חיצוני בתמונה שלך מהצלחת עשוי להיות זה. 

אני מציע גם שתנסה לחמם את האזור עם ברנר. 

תמונה קצת יותר ברורה להמחשה. שים לב שחוץ משני הברגים יש עוד חור עם הברגה. sq5kdf2iry6cvfhincio.jpg

עריכה אחרונה על ידי ELI001
פורסם

על הצלחת של בוש כפי שיש לך, מעבר לחורים עבור ברגי הגלגלים יש עוד שלושה חורים, זה שנראה גדול יותר ועל היקף העיגול הוא בורג התקנה לרכבים ללא גוז'ונים, השניים הנוספים הם עבור הברגה של בורג ארוך להוצאה קלה של דיסק "דבוק" לנאבה. 

פורסם

ספריי בלמים לא אמור לסייע בשחרור צלחת תפוסה. לפעמים היא תפוסה מחלודה גם אם שחררת הכל.

יש תמונות? באיזה רכב מדובר?

פורסם (נערך)

ספריי בלמים, wd40, כל מה שהיה.

הרכב הוא טוסון 2017 והאמת שהצלחת הישנה די זהה לבוש.

IMG_1556.thumb.jpeg.a9cd018ee863d3bf8c180cfd1a0e2dac.jpeg

אתמול חיפשתי קצת סרטונים וראיתי את השיטה עם הברנר ועוד מישהו שדחף את הצלחת החוצה עם בורג שדחף אותה מאחורה.

הבורג הזה, או ליתר דיוק עם בורג שהוא העביר דרך החור של הבורג הזה, אם הבנתי נכון.

IMG_1557.thumb.jpeg.bc170979653bb10b607e2ccc5b9a1e17.jpeg

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

בטוח.

אני אמנם בתול בעניין הזה, אבל עשיתי את זה עם חבר שמטפל ברכבים שלו בעצמו.

לא התאבדנו על זה כי בתכלס הצלחת והרפידה בגלגל הזה לא צריכות החלפה - התחלנו מהאחורי ימני כי התוכנית הייתה גם להחליף נוזל בלמים. אלו הקדמיים שבאמת רציתי להחליף. גם עבדנו עם קצת לחץ של זמן, אז ברגע שזה לא עבד תוך עשרים דקות, קיפלנו.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

חבר שלי דפק יום שלם עם פטיש רגיל על צלחת שלא יצאה ולא עזר לו כלום. באתי בערב עם פטיש קילו וחצי. מכה אחת וזה יצא..

היצמדות של הצלחת נובעת מהתרכבות בין המתכת השונה של הנאבה והצלחת. 

לפני שאני שם צלחת חדשה, אני מורח anti-seize על הנאבה. אחרי כמה שנים כשאני פותח את בורג האיבטוח הקטן הצלחת מיד נופלת לי ליד.

• רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...