Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה מה שיקולי המשתמש הסופי או מה המחיר "האמיתי"?!

בפועל, זה הרכב הנמכר בישראל.

מי אמר שרק שיקולי לקוח פרטי קובעים?

לפני 11 דקות, ArikC כתב:

ברור לכולם שמכירה לאדם פרטי ומכירה לציי רכב או גיול של רכב זו לא אותה מכירה.

מכירה זו מכירה.

לפני 11 דקות, ArikC כתב:

ואכן להציג את הרכב כהרכב הכי נמכר בישראל , כאילו זה מעיד על איכות הרכב

הכמויות שרכב כמו הג'אקו נמכרו פה, ביחס לאחרים, בהתחשב בזה שזה מותג חדש לגמרי, הם פסיכיים.

זה משנה אם זה בגלל שהוא גדול יחסית או מעוצב או כל סיבה אחרת, שלא מעידה על "איכות" שאתה חושב שרכב נמדד לפיה?!

אתה שואל אותי, הוא יקר מדי כדי להיות להיט מכירות, והוא נמכר למרות זאת, בגלל שהוא נראה כמו ריינג' רובר בחוץ וכמו חללית בפנים, וישראלים הם סאקרים של פוזה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

lets agree to disagree
מתנצל, כפי שאמרתי רכב שיבואן מוכר לעצמו(0 ק"מ או ליסינג) או מכר לחברת ליסינג אחרת, לטעמי לא נחשב.
זה שהרכב עלה על הכביש הכל טוב ויפה, מפה ולהציג כהרכב הכי נמכר בישראל, יש מרחק עצום, זו דעתי לא מכריח אף אחד להסכים איתה.
לפי יד 2 יש לא מעט רכבי 0 ק"מ, כלומר אלו רכבים שנמכרו בפועל ועלו לכביש אבל לא נוסעים,אז יש 15 אלף מסירות, מתוך זה כמה כבר נוסעים על הכביש?
פותח השרשור הצהיר כי נתוני המסירות משקפים את הטעם של הישראלים, אז לא , הם משקפים את הטעם של קינייני הליסינג.
0 ק"מ יש באוויס, יש בשלמה, יש באלדן ויש באלבר ועוד ועוד ועוד , כל אלו, יש שם כמה אלפי רכבים ביום רע.

עריכה אחרונה על ידי ArikC
  • אהבתי 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, orankohn כתב:

הנתונים, מן הסתם,  משקפים במידה רבה גם את טעם הקהל המקומי. 

בהחלט כתבתי באופן זהיר ומסוייג שהדירוג משקף את הטעם המקומי. 

הרי כלמוביל הביאו את ג'אקו 7 בכמויות כי העריכו\ידעו שיקלע לטעם המקומי מבחינת סגנון, עיצוב, טעם ותמורה למחיר וכמובן היה שיקול של ריווחיות ונתח שוק.

הם יודעים לא פחות טוב מהצרכן הסופי מה הוא רוצה...

רשמו כעלייה לכביש הכי הרבה מכולם? 

זה לא משנה דרך איזה ערוץ - ישיר או עקיף. 

במוקדם או מעט במאוחר כולם יגיעו לכביש ובכך ישקפו את בחירת הצרכן הסופי. 

טענת הנגד הייתה ולידית אם (באופן אבסורדי וחסר הגיון ) היו מייבאים למשל את המלכה הבלתי מעורערת בשוק האיטלקי - פנדה ידנית והיו מעלים לכביש את רובן ככולן בערוצים עקיפים וגם שם אף אחד לא היה נוגע...(מה שהיה מן הסתם קורה בסצנריו מופרך כזה)

עריכה אחרונה על ידי orankohn
פורסם
לפני 53 דקות, ArikC כתב:

מתנצל, כפי שאמרתי רכב שיבואן מוכר לעצמו(0 ק"מ או ליסינג) או מכר לחברת ליסינג אחרת, לטעמי לא נחשב

עם כל הכבוד, טעמך לא רק לא קובע, זה גם לא טיעון. 

אולי לא לספור גם מכוניות צהובות, כי זה לטעמך?!

אין לך טיעון. נקודה 

זה הרכב הכי נמכר בישראל,בפער. 

אין עובדה אחרת ואין לך שום ספירה אחרת. 

נ.ב. ניסיתי לשכנע את מס הכנסה שאני מרוויח לטעמי חצי ממה שכתוב בתלוש. לא צלח

• רעיון גרוע 3

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, falou כתב:

אין לך טיעון. נקודה 

אני חושב שהוא דווקא כן צודק, כי מה שמיחס חשיבות לריבוי מכירות הוא העובדה שמיליארד סינים לא טועים, ואם יש מלא מכירות של ג'אקו 7 אז זה סימן שהוא רכב טוב, ואם המכירות לא קורסות לאחר שנה וחצי - שנתיים אז זה אומר שהוא גם טוב לאורך זמן, אבל אם רוב מוחלט של המכירות הוא לחברות ליסינג ויש כמות עצומה של גיולים אז מה זה שווה?
תחלס, לא מצליחים למכור את הרכב מספיק, אולי בגלל שהוא לא טוב ואולי בגלל שהוא לא טוב יחסית למחיר, אבל בכל מקרה הנתון המעניין הוא כמה קניות פרטיות יש.
[אני לא יודע אם זה המצב ובאמת רוב המכירות הם לחבורת ליסינג ובאמת יש כמות עצומה של גיולים, אב אם זה נכון אז אני חושב שהוא צודק]

עריכה אחרונה על ידי Itzla
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

אין לך טיעון. נקודה 

זה הרכב הכי נמכר בישראל,בפער. 

אין עובדה אחרת ואין לך שום ספירה אחרת. 

נ.ב. ניסיתי לשכנע את מס הכנסה שאני מרוויח לטעמי חצי ממה שכתוב בתלוש. לא צלח

אין לי טיעון? 
רכבים ש"נמכרו" אבל מתייבשים במגרשים, זה לא טיעון? טוב לדעת.
כפי שכבר אמרתי 

Lets agree to disagree.

• רעיון טוב! 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 5 שעות, Jack457 כתב:

א הכמות המטורפת של טנדרים גדולים עד ענקיים שנמכרת בארה"ב. שם זה לפעמים הצהרה פוליטית או תרבותית, הרבה יותר מאשר צורך. 

ארה״ב זו מדינה ענקית ומגוונת.

נראה אותך נוהג בפיקנטו בערבות אומהה אם תצליח להגיע לתחנת הדלק הבאה, או לאורתופד הגב...

אולי לנציגי הפורום במסצ'וסטס, בטקסס או באורגון יהיה מה להוסיף על ההבדלים הענקיים בין הסטייטים.

@eladts @oryo @golangti

שוק הרכב עם הגה ימני (אנגליה, יפן, אוסטרליה) הוא בכלל שונה משאר העולם מבחינת היצע דגמים והתמחור שלהם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 7 דקות, ArikC כתב:

אין לי טיעון? 
רכבים ש"נמכרו" אבל מתייבשים במגרשים, זה לא טיעון? טוב לדעת.
כפי שכבר אמרתי 

Lets agree to disagree.

אין לך שום נתון על כמה ג׳אקו יש במגרשים. יכולות להימכר למגרשים אלפיים, והוא עדיין יהיה הכי נמכר...

וכמה קונה נמכרו לציי רכב?

לפני 9 דקות, Itzla כתב:

ואם יש מלא מכירות של ג'אקו 7 אז זה סימן שהוא רכב טוב,

לא כתבו טוב. או לא טוב. או אפילו הכי נמכר למחיר...

אמרו הכי נמכר וציי רכב זה מכירה לכל דבר. בסוף יש צרכן שבוחר לקחת את הרכב הזה ולא אחר. 

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

אין לך שום נתון על כמה ג׳אקו יש במגרשים. יכולות להימכר למגרשים אלפיים, והוא עדיין יהיה הכי נמכר...

לא חייב נתון מדויק, מספיק לראות שיש המון!

לפני 2 דקות, falou כתב:

לא כתבו טוב. או לא טוב. או אפילו הכי נמכר למחיר...

אמרו הכי נמכר וציי רכב זה מכירה לכל דבר. בסוף יש צרכן שבוחר לקחת את הרכב הזה ולא אחר. 

לא הביאו את הנתון הזה סתם כי אנחנו משועממים, זה נתון רציני! לא צריך לדקדק אחרי המילים, העיקרון הוא ברור, (אני מקווה) הנתון מראה מה הרכב המועדף ביותר על ישראלים ואמריקאים וכו' ואם כל הג'אקו 7 נמכרים לליסינג ומשם הם לא זזים וגם יש מלא גיולים אז זה מראה שזה לא אמיתי ולא משקף את מה שהישראלים מעדיפים!

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

לפני 7 דקות, falou כתב:

אין לי נתון, כפי שכבר אמרתי , אחרי 15 שנה בתחום הרכב אני יכול רק לנחש.
אבל אם הרכב נמצא בכל החברות ליסינג כ0 ק"מ , לא צריך להיות גאון כדי להבין.
שום חברת ליסינג לא קונה 10 רכבים, הם קונים במאות ואלפים, בטח שמדובר בחברות הגדולות.
ואני לא נתפס על הג'אקו למרות הטענה המגוכחת שלהם שזה "הרכב הכי נמכר בארץ".

זה נכון לכל הרכבים ברשימה,הצרכן הממוצע לא יודע את מה שאני יודע, ואולי הוא יכול ליפול בפח עם הטענות האלו.
אתה רוצה להגיד לי שצ'רי FX זה הרכב השביעי הכי נמכר בישראל? משעשע, רוב הרכבים הלכו לגיולים ו0 ק"מ , זה רכב עם 0 שוק.
עבדתי תקופה ארוכה בין היתר גם בתור קניין, מכיר את השוק קצת יותר טוב מהאדם הממוצע.
לכן אני אומר , עד שאין מידע אובייקטיבי, אלו הכל פיקציות של היבואנים שמשחקים עם המספרים איך שבא להם.
יבוא אדם ויקנה FX כי זה הרכב השביעי הכי נמכר במדינת ישראל, ירצה למכור ויגלה שלא מקום שביעי ולא נעליים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 17 דקות, orankohn כתב:

בהחלט כתבתי באופן זהיר ומסוייג שהדירוג משקף את הטעם המקומי. 

הרי כלמוביל הביאו את ג'אקו 7 בכמויות כי העריכו\ידעו שיקלע לטעם המקומי מבחינת סגנון, עיצוב, טעם ותמורה למחיר וכמובן היה שיקול של ריווחיות ונתח שוק.

הם יודעים לא פחות טוב מהצרכן הסופי מה הוא רוצה...

רשמו כעלייה לכביש הכי הרבה מכולם? 

זה לא משנה דרך איזה ערוץ - ישיר או עקיף. 

במוקדם או מעט במאוחר כולם יגיעו לכביש ובכך ישקפו את בחירת הצרכן הסופי. 

טענת הנגד הייתה ולידית אם (באופן אבסורדי וחסר הגיון ) היו מייבאים למשל את המלכה הבלתי מעורערת בשוק האיטלקי - פנדה ידנית והיו מעלים לכביש את רובן ככולן בערוצים עקיפים וגם שם אף אחד לא היה נוגע...(מה שהיה מן הסתם קורה בסצנריו מופרך כזה)

כן ולא. 

אם החברת ליסינג קונה בהנחה מספיק גדולה, אז בשיקולי עלות, עדיין יכול להיות שישתלם לה לקנות ואז "לדחוף" ללקוחות. ההנחה שהיא תביא כשהרכב בן 3-4 היא לא תהיה קרובה להנחה שהיא כניראה קיבלה כשהרכב חדש. 

הייתי בטוח שאחרי שקיה פיקנטו תצא עם הגיר הרובוטי שלה, אז המחירות שלה יתרסקו. זה לא קרה, והרבה בגלל הליסינג. אין שום סיכוי בעולם שיהיה את אותו ביקוש לקיה פיקנטו רובוטית כמו שהיה עם הגיר האוטומטי. אבל כשהרכב בן 3 ועם הנחה מספקת( 18 אחוז פחות ממחירון משוקלל) - אז ימצאו למי למכור. 

פורסם

אני אגלה לך סוד, יש רכבים שמחזיקים מעמד רק בזכות הליסינג, בשוק הפרטי לא היו שורדים דקה.
כמה טוב הרכב זה פחות שיקול, כסף זה השיקול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

אתה שואל אותי, הוא יקר מדי כדי להיות להיט מכירות, והוא נמכר למרות זאת, בגלל שהוא נראה כמו ריינג' רובר בחוץ וכמו חללית בפנים, וישראלים הם סאקרים של פוזה.

אני שואל אותך איך זה קרה

איך ג'אקו מקום 1 בפער כזה?

מה התאוריה שלך אישית לגבי זה?

עזוב עובדות, אני לא בטוח בכלום. הייתי איש מכירות שנה וחצי של ציוד כבד ויקר, אבל זה לא העניין.

אני לא אומר כלום בבטחון, ממש לא בא לי לקבל עוד אזהרה.

ג'אקו נתנו הנחה יפה פה ליבואן והוא גלגל הלאה?

לפני 12 שנה צחקו על מי שקנה טלפון סיני

איך היום רכב סיני עם שם של תוכי נמכר ככה?

איך?

לפני 27 דקות, ArikC כתב:

אני אגלה לך סוד, יש רכבים שמחזיקים מעמד רק בזכות הליסינג, בשוק הפרטי לא היו שורדים דקה.
כמה טוב הרכב זה פחות שיקול, כסף זה השיקול.

קל. מסכים עם כל אות.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...