Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפאביה יש 4 יתרונות לעומת 10 בסיטרואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין כניסה והנעה ללא מפתח ברכב סופר מיני מפונפן שנתון 26 ברמת גימור מקסימלית?! משהו שהיה לי בקליאו ידנית שנתון 2018 ב 70 אלף שקל? מביך ברמות. כנ״ל לפאביה. 

• אהבתי 3
פורסם

הדבר היחידי שלי יחסר לעומת הקליאו זה auto hold מאוד שימושי וכניסה והנעה ללא מפתח שני דברים שיש לי בקליאו ומאוד נוחים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 שעות, IsraCar כתב:

אתה תוכל לעשות מבחן משווה, מבחן ארוך טווח.

בין C3 דור חדש, לדור קודם.

הדור הקודם יכול לנצח.

הדור החדש שונמך בכוונה , כתוצאה ממדיניות מיצוב חדשה של סטאלנטיס.

הדור החדש קיבל את המתלים של ה C4 וה C5 aircross. זה שדרוג נוחות ענק בפני עצמו והרבה יותר חשוב מכל הג'אדגטים למיניהם. מי שנסע ברכב עם מתלים כאלה, יבין.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

ההבדל הגדול - חטיבת כוח מלוטשת, מוכחת ואמינה מאוד בפאביה, המנוע שלה הוכיח את עצמו והוא אמין וטוב, וגם פחות רועד משל הסיטרואן.

הסחירות והביקוש טובים יותר כמובן.

איכות כללית יתכן שגם גבוהה יותר.

מה שכן, אני מניח שה-C3 נוחה יותר, וגם טיפה פחות משעממת למראה.

• אהבתי 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא הרגשתי רעידות ב c3, למעשה העניין שופר לעומת הדור הקודם. אבא שלי היה איתי גם שם לב לחוסר רעידות. מה שכן לא הייתי איתה בפקקים.

הרגשה הייתה דומה לחטיבת כוח של הגרמניות.

לגבי איכות כללית מה הכוונה?

איכות חומרים דומה כלומר פשוטה.

איכות הרכבה הייתה טובה, לא היו קירקושים.

פורסם
לפני 33 דקות, Liran xsi כתב:

ההבדל הגדול - חטיבת כוח מלוטשת, מוכחת ואמינה מאוד בפאביה, המנוע שלה הוכיח את עצמו והוא אמין וטוב, וגם פחות רועד משל הסיטרואן.

אני לא מכיר את מנוע ה-1.2 החדש של סיטרואן, אלא את הפיורטק הקודם, בקקטוס וב-C3 הקודמת. להוציא ענייני רצועה ואמינות, ה-1.2 של סיטרואן/פיז'ו עדיף על ה-1.0 (שהיה לנו בקאמיק) בכל פרמטר שימושי, כולל רעידות. הוא מתאים יותר לנהיגה רגועה וחלקה, בזכות מומנט עדיף בטורים נמוכים ובינוניים. גם ה-DSG "תורם" לתחושה פחות חלקה במהירויות נמוכות.

זה לא שמנוע ה-1.0 לא טוב. אישית אני אוהב את האופן בו הוא עולה בטורים בלי לשהק והמומנט הזמין מעל 2000 סל"ד מצויין, אבל בהשוואה ישירה עדיפה הנינוחות הדיזלית (כמו) של ה-1.2 בסוג כזה של רכבים.

עם זאת, המנוע ב-C3 2026 הוא שונה, כמו גם התיבה, אז לא יודע כמה אפשר להסיק מהישנה לגבי החדשה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 31 דקות, dr6633 כתב:

הדור החדש קיבל את המתלים של ה C4 וה C5 aircross. זה שדרוג נוחות ענק בפני עצמו והרבה יותר חשוב מכל הג'אדגטים למיניהם. מי שנסע ברכב עם מתלים כאלה, יבין.

c3 דור קודם מאוד מאוד נוחה, אולי אעשה מבחן השוואתי ביניהם

פורסם

עד כמה שהדור הקודם נוח, המתלים עם ה PHC משככים מהמורות כאילו אתה על כרית. זה פנומנלי באמת. ההבדל מאוד מורגש לדוגמה בין קקטוס לפני ואחרי מתיחת הפנים.

• מעניין 1
פורסם

זה אחד הדברים שאני אבדוק במבחן השוואתי בזמן אמת. כולל רעידות במצב שמדמה פקק.

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

c3 דור קודם מאוד מאוד נוחה, אולי אעשה מבחן השוואתי ביניהם

אכן. מאוד מזכירה את הקקטוס בתחושת השלדה/מתלים, רק חסרה את המושבים הסופר נוחים (מה שיש קצת קצרים לגובה שלי).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, dr6633 כתב:

עד כמה שהדור הקודם נוח, המתלים עם ה PHC משככים מהמורות כאילו אתה על כרית. זה פנומנלי באמת. ההבדל מאוד מורגש לדוגמה בין קקטוס לפני ואחרי מתיחת הפנים.

נשמע מעניין, סקרנת אותי.
מדובר בבולם לינארי ורך יחסית בתחילת המהלך שמנקודה מסוימת נהיה קשה יותר ויותר ככל שהבולם סגור.

על הנייר זה מתכון לבולמים רכים שלא מתרסקים, אבל ריסון מרכב קסום כמו במערכות ההידרופנאומטיות לא יהיה פה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

אני דווקא הרגשתי הפוך, מושבים מאוד רכים ל c3 ופחות לקקטוס. c3 החדשה אפשהו באמצע אבל עם תמיכת צד עדיפה.

פורסם

בתור מי נהג על הרכב, מאוד מעניין ההבדלים בתחושות ולמה חשוב לעשות נסיעת מבחן. כי גם במבחן של icar יש כמה הבדלים לעומת המבחן ב אוטו בתחום תנוחת נהיגה ורעש מנוע.

למשל אני חושב שהמערכת מולטימדיה מגיבה טוב ויש שיפור לעומת הדור הקודם.

מחשב דרך אכן איטי מעט.

הרכב מניע כמו כול רכב.

פלסטיק אכן פשוט.

תנוחת נהיגה גם לי הייתה טובה ומהירה למציאה.

דווקא מאוד אהבתי את הבלימה הרגנרטבית היא לא חזקה מידי ולא חלשה מידי.

הסף של תא מטען אכן גבוה.

בפקקים לא יצא לי לבדוק, אך הגיר חלק בנסיעה עירונית ובבין עירונית.

כפתור הL אכן לא ממש עושה שינוי מורגש אולי בירידות, לא ברור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...