Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,
מחפש לקנות רכב שני שיהפוך כנראה לרכב הראשי

שימוש: יום יומי + כ־3 נסיעות ארוכות בחודש בעיקר לצפון. צפי ל25,000-30,000 קילומטר שנתי
תקציב: 100–120 אלף ₪
כיוון: SUV, שנת 2020 ומעלה, עדיף פחות מ־80,000 ק״מ

יש לנו היום טויוטה C-HR, ואני לא מרוצה כי היא מרגישה לי חלשה רועשת מאוד (רעשי כביש/רוח) ומעט קטנה מדי
ברכב הבא הכי חשוב לי: שקט, נוחות, כוח סביר לעקיפות/עליות, וכמובן אמינות ועלויות אחזקה הגיוניות
(יאריס קרוס לא רלוונטית – קטנה ורועשת)

אני מתלבט בעיקר בין יונדאי קונה ל-מאזדה CX-5, אבל פתוח לעוד דגמים
לאחי הגדול יש פיג׳ו 3008 - הוא מאוד מבסוט אבל התחזוקה יקרה, למרות שהרכב שלו די חדיש

שאלות:

1. מי יותר שקטה בכביש מהיר – קונה או CX-5?

2. כוח/נוחות טובים יותר לנסיעות לצפון?

3. מבחינת אמינות ועלויות – לאיזה מהדגמים יש יתרון?

4. צריכת דלק והבדלים בין הדגמים? צריכה אמיתית ולא נתוני יבואן.. 

נקודה נוספת: אני שם לב שהמון רכבים נמכרים מעל המחירון והרבה מהם במגרשים
האם לדעתכם שווה לקחת יועץ לקניית רכבכדי להימנע מנפילות, או שאפשר להסתדר עם בדיקה לפני קנייה?

תודה רבה🙏

פורסם

על איזה מגרשים אתה מדבר?

מגרשי ליסינג - ימכרו לך רכב עם עבר ליסינג במחיר רכב עם עבר פרטי לא משוקלל. בהתאם לכך - יקר, ואם תהיה תאונה הביטוח ישלם לפי מחירון של עבר ליסינג. היתרון - מגרשים מסודרים, מבחר עצום, סבירות נמוכה שירמו אותך לגבי עבר הרכב.

מגרשי ״יוסי ובניו רכב החלומות״ - מוכרים בעלי לשון חלקלקה (לסוחרי רכב משומש מוניטין בעייתי בכל העולם) סבירות גבוהה שהרכב עבר תאונה, אם אינך מבין גדול, וכנראה שזה מצבך, שמור מהם מרחק.

בכל מקרה, בשרשוריםנהנעוצים בפורום זה (ייעוץ) יש הרבה עצות טובות. למד אותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...