Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב מעל מחירון(ראב 4 2018)

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

חמותי רכשה רכב ועכשיו מעוניינת למכור רכב , ראב 4 2018 היברידי עם 80,000 קמ, מטופל במוסך טויוטה ,בלי תאונות .

האם לדעתכם אפשר למכור מעל מחירון או שהיום כבר לא קונים מעל מחירון?מחירון כרגע עומד על 106000.

תודה לכולם

פורסם

אני מכיר מישהו שלפני חצי שנה בערך מכר בדיוק את אותו רכב, שנתון 22 אם אני לא טועה, עם קילומרטאז דומה, בכמה אלפים מעל המחירון תוך ימים בודדים. 

שתנסה מעל, ותיראה איך הולך. להוריד תמיד אפשר. 

פורסם
לפני 10 דקות, davemustaine87 כתב:

אני מכיר מישהו שלפני חצי שנה בערך מכר בדיוק את אותו רכב, שנתון 22 אם אני לא טועה, עם קילומרטאז דומה, בכמה אלפים מעל המחירון תוך ימים בודדים. 

שתנסה מעל, ותיראה איך הולך. להוריד תמיד אפשר. 

תודה,העניין שהצורה שלהם היא לא יפה כמו של 2022 אלא הצורה היותר ישנה שהיתה ב2018, הענייון שהם מכרו בעבר בטרייד אין בטויוטה וקיבלו בערך 20 אלף פחות ממחירון .

פורסם

לא נראה לי שתתקשו למכור את הרכב במחיר קרוב למחירון אולי קצת יותר. תנסו - מקסימום תרדו למחירון.

אין "מקובל" או "לא מקובל" אתה צריך רק רוכש אחד שזה מה שהוא מחפש.

שרשור זה ינעל - כי  לא נהוג לפרסם הודעות מכירה בפורום ייעוץ. אם ברצונך לפרסם את הרכב בלוח המכירה של הפורום - אתה מוזמן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...