Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות סקודה פבוריט... ורציתי לדעת מה הבעיות הנפוצות בסקודה פבוריט?

והאם יש רכב עדיף במכיר של 5000 ש"ח??

תודה רבה לכל העוזרים...

פורסם

לפי מה שאני יודע אין בעיות ספציפיות לרכב הנ"ל. הוא פשוט באיכות נמוכה.

עדיף לך לקנות במחיר של 5000 ש"ח פיאט אונו משנות ה 90 המוקדמות או פורד פיאסטה משנות השמונים המאוחרות.

לי יש פיאט אונו 93' ולדוד שלי סקודה פבורייט 93' והסקודה מתקלקלת בלי סוף, כל שבוע הוא במוסך. (לא שהמצב אצלי מזהיר אבל יותר טוב זה בטוח). הוא כבר הספיק להחליף מנוע!

פורסם

בעיות חלודה נוראיות..הכל מקרקש בפנים...לא לגעת!!!

וכמו שהגיב קודמי..לי היתה אונו 88 והיא היתה מצוינת..לא עשתה כמעט בעיות...עלות חלקים זולה מאד..ודיי מהנה לנהיגה (כמובן במגבלות התקציב)... גם טיפו מומלצת...היתה לי וזה אחלה רכב..

מאוד מפנק במחיר שלו (2 חלונות חשמל מזגן הגה כוח נעילה מרכזית ). מומלצת בחום.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

רמת האמינות של הסקודה פייבוריט תלוייה מאד באופן בה תוחזקה.

מכונית שטופלה ותוחזקה היטב תפגין אמינות די טובה-הקפדה על נוזל קירור באיכות טובה,ניקיון רדיאטור ומעקב אחר שעון החום.

לאימי היתה פייבוריט 94 שניקנתה חדשה,שירתה אותה 7 שנים ו 78,000 ק"מ באמינות טובה בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש בבעלותי סקודה פיבוריט דגם 92 ולהגיד לכם את האמת אני דווקא די מבסוט..

אם יודעים לתחזק את הרכב ולא מזניחים אותו הוא מסוגל לשרת במידה טובה מאוד!

יחסית לרכב של 2-5 אלף שקל הוא נותן תמורה מצויינת.

אם לא תיסע עם מים ברדיאטור אלה עם אנטיפריז מיוחד הרכב לא יתחמם יותר מהנחוץ.

ובקשר לחלודה... הרכב הוא ישן ואכן הוא האיכות ירודה יחסית לכן אין מה לצפות שלא יהיו קצת רעשים פה ושם וקצת חלודה פה ושם.

וגם אותם אפשר לסדר אם זה באמת מפריעה...

לדעתי בהשוואה של מחיר ותמורה הרכב הוא מצויין (במיוחד אם יש לך את הדגם LX/GLX עם מזגן)

פורסם

אטם ראש מנוע

חלודה סביב חלון אחורי

גומיות פרונט שונות

פלסטיקים בתא הנוסעים

ממיר קטליטי (רק במודל 94) נסתם

בסה"כ אפשר להפיק ממנה מכונית שתשרת לא רע בתחזוקה סבירה. הבעיה היא שהיום 99% מהן לא ראו טיפול כבר שנים ונוסעים בהן עד (ובתקווה ש...) יתפגרו סופית. קנה אונו במקום - היו לי את שתי המכוניות והאונו עדיפה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה רבה אנשים...

מצאתי פאבוריט 94 מזגן... מכאנית שמורה מאוד - איש מבוגר כל הזמן מטפל בה...

אבל מבחוץ שרוטה ולא שמורה... (לא עד כדי כך) הוא רוצה עליה 5

ומצאתי פאבוריט 94 מזגן מכאנית אני לא יודע את מצבה ממש... אבל מבחוץ בובה... שום זכר לחלודה והצבע מקורי הוא אמר... רוצה 6

שתיהן עברו 150 אלף...

עכשיו ממה שסיפרתם לא כל כך בטוח לקנות או לא...

פורסם
שלום, אני מעוניין לקנות סקודה פבוריט...

1 ורציתי לדעת מה הבעיות הנפוצות בסקודה פבוריט?

2 והאם יש רכב עדיף במכיר של 5000 ש"ח??

תודה רבה לכל העוזרים...

1 שהיא סקודה פייבוריט.

2 לאדה סמארה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...