Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות רכב- תחזוקה? רגישויות?

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

אני לא חושב שהנושא מתאים לשירשור ההמלצה על המצלמות, לכן פתחתי אחד נפרד. 

שלום, אני ברווז, ויש לי בעייה עם המצלמות DVR. 

הן לא עובדות כשאני צריך אותן. :brickwall:

אתמול נהג מונית חביב כמעט הוריד אותי מהכביש, ברמה כזו שהחלטתי אשכרה לעשות עם זה משהו- אממה, במצלמה אין כלום. שום סרטון. שום דבר. ריק. 

כל הנקודות שתפסתי לאורך התקופה האחרונה וחיכיתי להזדמנות להגיע הבייתה ולשחרר הכל במכה, נעלמו כלא היו. 

ממש ריק- לא שמורים, לא נעולים, לא כלום. 

מפה השאלה. 

אתם מבצעים תחזוקה כלשהי למצלמה? 

מחליפים כרטיס זיכרון באופן יזום? 

בודקים תקינות שלה? אם כן, איך?

לסלולארי היא מתחברת ומראה מה היא רואה LIVE, רק לא שומרת כלום (גם כשאומרים לה).

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גיליתי השבוע שכאשר מצלמת ה-Aukey DR02 שלי מקליטה משהו זה סרטון שחור. וגם זה כשהיא שומרת משהו. המצלמה הקודמת (Viofo A118) זרוקה במגירה אחרי שעברה להקליט רק חלק מהצבעים והפיקסלים, כך שהסרטונים נראים מפוספסים ולא ממש שימושיים.

למצלמות האלה אורך חיים די מוגבל, צריך להתייחס אליהןנכאל מוצר חד פעמי. וגם לבדוק מדי פעם את ההגדרות.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בת'כלס אני מבין ללבה של המצלמה שלך.

נראה אותך שורד את החום והקרינה 24/7 , דבוק לחלק העליון של השמשה הקידמית. 🌞

ממה שאני זוכר מדפי מפרט של רכבים אלקטרונים, זה פשוט לא מובן לי איך בכל זאת זה ממשיך לעבוד. 🧐

מה, שינו את חוקי הפיזיקה?

אומנם נכתב בהומור, אבל עם יותר משמץ של רצינות.

• רעיון טוב! 2
פורסם

בהחלט !

(אפשר גם עם כרטיס אחד - לקחת ולהחזיר)

ככה גיליתי שהמצלמה האחורית הפסיקה להקליט פחות מחודש לפני תום האחריות...

פורסם (נערך)

2 כרטיסים זה המהלך המדוייק 

מוציא אחד ושם את השני.  גם האוטו תמיד עם כרטיס. וגם אין הגבלת צימצום זמן עם השני.

העלות היא קטנה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

יש משהו יותר פשוט: להציץֶעל מסך המצלמה בתחילת כל נסיעה, אחרי ספהדינג-דונג של ההפעלה. או בסוף הנסיעה, לפני הדממת המנוע.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הדברים שאני עושה כדי לוודא שהכל עובד כמו שצריך(יש לי מצלמה DDPAI Z40):

1-לפי ההמלצה שלהם ובכללי לכל מצלמת רכב, מומלץ לקנות כרטיס זיכרון שהוא High Endurance כאלה לדוגמא: https://ksp.co.il/web/cat/?search=High Endurance

2- יש המלצה שקראתי באתר של DDPAI לבצע פרמוט לכרטיס זיכרון כל חודש למרות שזה עובד על Loop recording, אבל אני עושה פרמוט כל שבועיים לכרטיס זיכרון

3-מנסה להחנות במקומות מוצלים מתי שמתאפשר

4- והטיפ הכי חשוב, ברגע שאני מסובב את הסוויץ' המצלמה נדלקת, אני מסתכל על המסך של המצלמה למשך כ30 שניות לוודא שיש רציפות של הקלטה ושנורת הREC (Recording) דולקת עד שהמסך נכבה, וזה אומר ש90 אחוז הכל ישמר כמו שצריך, גם ככה אני אוהב תמיד לתת לרכב 4 דקות להתחמם לפני שאני מתחיל נסיעה, אז אני לא מרגיש שזאת טרחה בשבילי.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 10 שעות, ברווז כתב:

אתמול נהג מונית חביב כמעט הוריד אותי מהכביש, ברמה כזו שהחלטתי אשכרה לעשות עם זה משהו- אממה, במצלמה אין כלום. שום סרטון. שום דבר

רגע. אולי ישר שלפת את הכרטיס ולכן הוא נימחק——צריך קודם לכבות את האוטו ורק אחרי שהמצלמה נכבית להוציא את הכרטיס

• רעיון טוב! 1
פורסם

במקרה שלי בשתי המצלמות זו כנראה בעיית חיישן. הכרטיסים מקליטים. הרכב אכן עומד רוב היום בשמש.

אגב @FuriousLift חמה אתה ״מחמם״ את הרכב לא פחות מ-4 דקות?

פורסם

אני עם DDPAI Z40, כל כמה ימים מבצע פרמוט לכרטיס דרך האפליקציה. אני גם ככה באפליקציה אז רואה שיש סרטונים וכו. 

ובכל נסיעה אני גם בודק שהיא עובדת ומקליטה.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

במקרה שלי בשתי המצלמות זו כנראה בעיית חיישן. הכרטיסים מקליטים. הרכב אכן עומד רוב היום בשמש.

אגב @FuriousLift חמה אתה ״מחמם״ את הרכב לא פחות מ-4 דקות?

אני מחכה עד שהמנורה הכחולה של ''המנוע קר'' תעלם וזה לוקח בדרך כלל 4 דקות משהו כזה.

פורסם

ובנסיעה רגועה כמה זמן זה לוקח? יש קונצנזוס שחוץ מבזבוז דלק ויציר זיהום אוויר אתה לא משיג דבר. אולי חימום קצר של דקה במזג אוויר קר, כשהמטרה היא להגיע לטמפרטורה שמפשירה את השמשות.

הנה, למש כאן.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 שעות, ברווז כתב:

אתם מבצעים תחזוקה כלשהי למצלמה? 

מחליפים כרטיס זיכרון באופן יזום? 

אחת לשבוע וחצי שולף את הכרטיס מהמצלמה.. ושם בקורא כרטיסים. מעביר למחשב.

אם יש אירוע חשוב אני חוזר הביתה עם הכרטיס שולף את הסרטון. 

לפני 34 דקות, FuriousLift כתב:

והטיפ הכי חשוב, ברגע שאני מסובב את הסוויץ' המצלמה נדלקת, אני מסתכל על המסך של המצלמה למשך כ30 שניות לוודא שיש רציפות של הקלטה ושנורת הREC

נכון מאוד. מצוין. גם אני מוודא את זה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 58 דקות, sperial כתב:

ובנסיעה רגועה כמה זמן זה לוקח? יש קונצנזוס שחוץ מבזבוז דלק ויציר זיהום אוויר אתה לא משיג דבר. אולי חימום קצר של דקה במזג אוויר קר, כשהמטרה היא להגיע לטמפרטורה שמפשירה את השמשות.

הנה, למש כאן.

קראתי על זה בנוסף לכתבה ששלחת ואתה צודק לגמרי, פשוט התחלתי לעשות את זה בחורף ואז זה המשיך פשוט כהרגל, אני יודע שלרכבים המודרניים אין תועלת מזה, אלא רק לרכבים שהיה בהם קרבורטור.

אני חושב שאני פשוט אוודא שהמצלמה מקליטה ואז ישר אתחיל נסיעה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...