Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קיבלתי *עכשיו* דו"ח נסיעה בנת"צ בתל אביב. האירוע היה ב- 5 במאי. התאריך על המכתב הוא 4 ביוני. זמן לתשלום - תוך 3 חודשים. כלומר מעכשיו נותרו לי לא 90 יום, אלא 5 ימים!!! לבדוק, או לנסות לערער, או לשלם ולסתום.

שאלה 1: אם נסעתי בנתיב שהוא נת"צ + פנייה ימינה, ולא פניתי בפנייה הראשונה אלא השנייה ימינה, עדיין עברתי על החוק?

שאלה 2:  יש לי מה לעשות נגד חוסר היעילות הבוטה הזה, שלא משאיר לי זמן לטפל בזה אלא למהר לשלם וזהו? 

שאלה 3: קיבלתי את הדו"ח מהעירייה, זה אומר שזה לא מלווה בנקודות?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)

1. האם בין הפניות ימינה יש קטע - אפילו קצר - בלי חיצים לבנים? אם כן - ביצעת עבירה.

2. לתבוע את דואר ישראל.

3. נקודות רק בדו״ח משטרה. גם מניעתֶגו״ח אזהרה בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשובות:

שאלה 1: כן, וכנראה שבגלל זה הופק הדו"ח, המצלמות בתל אביב בדרך כלל ממוקמות בצמתים, ומפיקים דו"חות לכל אלו שנוסעים ישר ולא פונים ימינה.

שאלה 2: אתה יכול לפנות ולברר מול מחלקת החניה.

שאלה 3: כפי שספריאל רשם בדו"חות של עיריות אין נקודות.

כמו בכל דו"ח תמיד יש לך את הזכות להגיש ערעור או לבקש להישפט, כל עוד ועומדים בזמנים שנקובים בדו"ח.

פורסם
לפני 12 שעות, crazyj כתב:

כמו בכל דו"ח תמיד יש לך את הזכות להגיש ערעור או לבקש להישפט, כל עוד ועומדים בזמנים שנקובים בדו"ח.

זו הבעיה העיקרית שלי. הדו"ח הגיע לידיי פחות משבוע לפני מועד התשלום ללא קנס. זה ביזיון. שלחתי במייל בקשה לקבל את הסרטון, עד שאני אקבל אותו ואחליט אם לערער או לא אני כבר אהיה חייב לשלם את הקנס כדי להימנע מכפל

פורסם

ברגע שביקשת מידע נוסף, הדו"ח נכנס להקפאת הליכים
ברגע שתקבל את המידע תוכל להחליט אם לשלם את הקנס המקורי או להישפט

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 23 שעות, Yellow Engine כתב:

אז קיבלתי *עכשיו* דו"ח נסיעה בנת"צ בתל אביב. האירוע היה ב- 5 במאי. התאריך על המכתב הוא 4 ביוני

נשלח בדואר רשום?

פורסם
לפני שעתיים, Yellow Engine כתב:

זו הבעיה העיקרית שלי. הדו"ח הגיע לידיי פחות משבוע לפני מועד התשלום ללא קנס. זה ביזיון. שלחתי במייל בקשה לקבל את הסרטון, עד שאני אקבל אותו ואחליט אם לערער או לא אני כבר אהיה חייב לשלם את הקנס כדי להימנע מכפל

זאת הסיבה שרשמתי לך בתשובה לשאלה מס. 2 ליצור קשר בהקדם עם אגף/מחלקת החניה, מצ"ב מספר קישורים ליצירת קשר:

https://www.tel-aviv.gov.il/Residents/Transportation/Pages/Payments.aspx

https://www.tel-aviv.gov.il/Residents/Transportation/Pages/Appeal.aspx

בתחתית הדף רשום כל האפשרויות ליצור איתם קשר.

אל תחכה למענה במייל, הטיפול לוקח 5 ימי עבודה מיום הפניה במייל, בינתיים כנראה יעבור הזמן לתשלום הדו"ח.

צור קשר בטלפון כבר ביום ראשון או אפילו תנסה לתאם תור ולהגיע אליהם פיזית, הם יוכלו להוציא לך דיסק עם העבירה, או לפחות לתת לך לצפות בעבירה, וגם כל יתר ההתנהלות אם זה בקשת ערעור או בקשה להישפט מתנהל דרכם.

הייתי מציע לך (רק בגדר הצעה, לא יכול להתחייב מראש) אפילו לנסות ולהגיע ללא תור בגלל דחיפות המקרה - אולי יוכלו לקבל אותך ללא תור, כדאי לשקול ולנסות. 

או אופציה נוספת, תגיש כבר עכשיו ב"פניה מקוונת" בקשת ערעור או בקשה להישפט - ברגע שהבקשה תעודכן במערכת, הדו"ח יוקפא עד לסיום התהליך - בינתיים תקבל את הסרטון במייל ותוכל להחליט אם לבקש להישפט אחרי תשובת הערעור (אם לא יבטלו את הדו"ח), או לשלם את הדו"ח.

חשוב מאד לקבל ולשמור את מס. פניה, להדפיס לשמור ולצלם על מנת שיהיה לך תיעוד מלא של הבקשה לתיעוד והוכחה בשבילך, או אפילו לוודא בטלפון שהבקשה התקבלה ומעודכנת במערכת והדו"ח מוקפא עד לסיום התהליך.

סולל הדרך - לא מדויק, בקשת מידע איננה מקפיאה את הדו"ח, רק בקשת ערעור או בקשה להישפט אחרי שנקלטה ומעודכנת במערכת מקפיאה את הדו"ח.

פורסם
לפני 48 דקות, Be roo כתב:

נשלח בדואר רשום?

שאלה נכונה - אבל צריך לבדוק את המעטפה. כבר הגיע אלי דואר רשום שהונח בתיבה ללא חתימה שלי. כלומר יש מצב שמבחינת העיריה הדואר רשום אבל המקבל לא מודע לכך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 56 דקות, Be roo כתב:

נשלח בדואר רשום?

לא! דואר רגיל.

אבל רק שתדע שגם דואר רשום לא אומר כלום. לפני שנה ומשהו קיבלתי הודעה שנייה על קנס חנייה. את ההודעה הראשונה לא קיבלתי, ההודעה השנייה הגיעה כבר אחרי מועד התשלום, הגיעה בדואר רשום אבל לתיבת הדואר, כלומר תיאורטית יכלה להיעלם או שמישהו אחר ייקח. לא היה לי כוח לבלאגן על 100 ש"ח אז שילמתי, פלוס קנס שלא הגיע לי ולא באשמתי, וזהו

פורסם

במקרה שלי עם עיריית תל אביב המכתב הראשון נשלח בדואר רשום ומעולם לא הגיע. מבחינת הדואר נרשם כנמסר וכשפניתי לדואר הציגו לי כ"הוכחה" למסירה עיגול שאמור היה להיות חתימת המקבל. אני מניח שהדוור התעצל, צייר עיגול וזרק את המכתב לפח.  הודעה שנייה עם קנס נשלחה בדואר רגיל והגיעה - לא הייתה לי ברירה אלא לשלם עם הקנס :-(  (העבירה אכן נעברה)

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 29.8.2025 בשעה 12:36, sperial כתב:

שאלה נכונה - אבל צריך לבדוק את המעטפה. כבר הגיע אלי דואר רשום שהונח בתיבה ללא חתימה שלי. כלומר יש מצב שמבחינת העיריה הדואר רשום אבל המקבל לא מודע לכך.

+1

קרה לי השבוע

בתאריך 29.8.2025 בשעה 12:47, Yellow Engine כתב:

לא! דואר רגיל.

אבל רק שתדע שגם דואר רשום לא אומר כלום. לפני שנה ומשהו קיבלתי הודעה שנייה על קנס חנייה. את ההודעה הראשונה לא קיבלתי, ההודעה השנייה הגיעה כבר אחרי מועד התשלום, הגיעה בדואר רשום אבל לתיבת הדואר, כלומר תיאורטית יכלה להיעלם או שמישהו אחר ייקח. לא היה לי כוח לבלאגן על 100 ש"ח אז שילמתי, פלוס קנס שלא הגיע לי ולא באשמתי, וזהו

מסתבר ששיטת מצליח עדיין עובדת

" ! The fender bender bent more than just your fender "

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...