Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמנוע - רנו פלואנס דיזל

מעבר לפיתרון נפתר ע"י el-ray,

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רנו פלואנס דיזל שנת 2014, קמ סביב 210K. סהכ הרכב מצוין ולא עושה בעיות מיוחדות. 

לפני יומיים פתאום כשהתנעתי שמעתי רעש שונה ממה שאני רגיל לשמוע בנסיעה. תמיד היה רעש יותר עמוק ונמוך ועכשיו יש רעש תקתוק חזק. קצת מזכיר רעש של מנועי דיזל מהילדות שלי.

פניתי למוסך שלי (מוסך מומו בירושלים) והוא אומר שהרעש נשמע מהמנוע וכנראה מאיזור הטיימינג. רק שהוא לא מטפל במנועים ולכן לא יכול לעזור.

רציתי לשאול דבר ראשון האם זה קרה למישהו והאם מישהו יכול להסביר לי מה פתאום קרה למנוע? 

האם זה סימן שהלך הרכב או ששווה להשקיע בתיקון?

האם יש למישהו המלצה על מקום אמין שבודק ומתקן מנועי דיזל?

אני ממש פוחד שהלך לי הרכב :-(

תודה רבה לכל מי שיוכל לסייע לי.

פורסם

מה זה לא מתעסק במנועים ? אז מה זה מוסך אם לא מנועים רק בלמים ? בכל מקרה נשמח אם תצלם סרטון של הרעש, וממליץ לגשת למוסך שמבין ברכבים צרפתיים, יש פה כמה כאלה שיש עליהם המלצות בפורום. 

פורסם
בתאריך 7.8.2025 בשעה 10:59, Aviady001 כתב:

כמס למוחמד סלמן בית צפפה

יש מצב הוא יצליח לאתר ולעזור

יש לך מספר שלו. 

יש לי רנו פלואנס דיזל 2012. שומע מידי פעם רעשים מוזרים מהמדחס . כשמדליקים את המזגן יש רעש לכמה שניות בודדות ולאחר כמה דקות חוזר הרעש(לא כל פעם שנכנס לפעולה)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם

טוב, הלכתי למרכז הדיזל בירושלים. הבעלים ליאור נראה לי שצריך להחליף רצועת טיימינג והיה כנה איתי והסביר את הקושי לאתר את התקלה אבל המליץ שבכל זאת כדאי לקחת את הסיכון ולנחליף רצועה ייתכן שזה יסתדר את הבעיה. ואכן, אחרי ההחלפה הרעש פסק.

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...