Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב ראשון – תקציב 20–30 אלף ש"ח | אשמח להכוונה וטיפים

היי חברים,
אני עם רישיון נהיגה כבר 9 שנים, אבל כמעט ולא נהגתי עד היום כי מכל מיני סיבות בינהם חרדת נהיגה קלה.
לאחרונה לקחתי כמה שיעורי רענון, ואני מרגיש מוכן לחזור לכביש ולצבור ביטחון. אין לי רכב ולא היה אף פעם רכב על שמי, ואין לי גם עבר ביטוחי.

אני מחפש רכב ראשון, בתקציב של 20–30 אלף ש"ח, שיהיה:

אוטומט
אמין ככל האפשר
חסכוני
נראה טוב וצעיר
לא גדול מדי אבל גם לא קטנטן (אני אדם גבוה)

מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות, אבל גם מדי פעם לנסיעות בינעירוניות
לא מאמין שאסע הרבה כי אין לי ממש לאיפה אולי רק בהתחלה כדי לתרגל נסיעה ולהרגיש קצת את העצמאות כשיש לך רכב

חשבתי על רכבים כמו:
פולקסווגן פולו
סיאט איביזה 
רנו קליאו
מאזדה 2 (אבל שמתי לב שהרבה מהם ביד 2 עולים מעל המחירון בצורה מוגזמת)
יונדאי I20

כעקרון אני רוצה רכב גם שיראה סבבה ותמיד אהבתי איך שהפולו או הסיאט נראות אבל קראתי קצת
שיש בעיות בגיר או משהו כזה בחלק מהדגמים האלו ואני האמת לא ממש מבין בזה זה נכון ? 

אני מאוד אשמח לשמוע גם:
1. האם יש לכם המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים שלי?
2. יש טיפים שחשוב לדעת בתהליך הקנייה?
3. לדעתכם שווה לקנות ממגרש רכב? יש כאלה שאפשר לסמוך עליהם בכלל?

אשמח לעזרתכם ועצתכם זה ממש יעזור לי !! תודה יאלופים💫
עריכה אחרונה על ידי קרוקודייל
פורסם (נערך)

נוחות היא עניין אישי, אתה צריך לשבת במכונית כדי לחוש אותה. רכב יכול להיות קטן בחוץ ומרווח לישיבה.

לא צינת כמה נוסעים ומטען הרכב יצטרך להוביל, אני מניח שנוסע אחד או שניים.

משפחת פולקסוואגן פחות מומלצת לנהיגה עירונית כי הגיר רגיש לצורת הנהיגה, ואתה לא יודע כיצד נהג המוכר, כך שהמצמדים עלולים להיות שחוקים והחלפתם היא הוצאה של כמה אלפי ש״ח.

יונדאי i20 מהדור שלפני 10 שנים (2014-19) עשויה להתאים.

המאזדה 2 בדרך כלל מומלצת בפורום, לא מכיר אותה מקרוב.

הייתי בודק את הסוזוקי סויפט ואת אחותה איגניס.

מציע לך לעשות סיבוב במגרשי הטרייד אין כדי לשבת במכוניות ולחוש אותן, גם אם אינך מתכוון לקנות בהם. הריכוז הגדול יקל עליך להתמקד בדגמים מתאימים.

ואחרון, ובעצם ראשון - קרא את המדריכים הנעוצים בפורום. תוכל להפיק מהם הרבה ידע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוה שאפו ליבואן שלקח אחריות. לא לפני שהמוסך מטעמו ניסה להתחמק בטענה שזה לא כלול באחריות והיא הסתיימה מזמן וכדומה ו "תוכיח לנו שהרכב טופל רק במוסך סוזוקי מורשה יבואן". לא היה מה להוכיח כי הרכב טופל באותו מוסך כל חייו. מה שסייע הייתה תלונתו של הנהג, שנרשמה בכרטיס העבודה, על "בעייה בגיר". בסופו של דבר המחירים המופקעים ששילם על טיפולים כל השנים השתלמו לו.

פורסם

המזדה טובה כי היא אמינה וזריזה אף שהוא ללא טורבו. כדאי לחפש ברמת אבזור דינמיק ולא אקטיב.

קיה ריו/ i20 פחות זריזות אך גם נחשבות לאמינות.

הגרמניות עם ביצועים טובים אך הגיר פחות אמין.

קליאו עם מנוע וגיר לא אמינים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, sperial כתב:

נוחות היא עניין אישי, אתה צריך לשבת במכונית כדי לחוש אותה. רכב יכול להיות קטן בחוץ ומרווח לישיבה.

לא צינת כמה נוסעים ומטען הרכב יצטרך להוביל, אני מניח שנוסע אחד או שניים.

משפחת פולקסוואגן פחות מומלצת לנהיגה עירונית כי הגיר רגיש לצורת הנהיגה, ואתה לא יודע כיצד נהג המוכר, כך שהמצמדים עלולים להיות שחוקים והחלפתם היא הוצאה של כמה אלפי ש״ח.

יונדאי i20 מהדור שלפני 10 שנים (2014-19) עשויה להתאים.

המאזדה 2 בדרך כלל מומלצת בפורום, לא מכיר אותה מקרוב.

הייתי בודק את הסוזוקי סויפט ואת אחותה איגניס.

מציע לך לעשות סיבוב במגרשי הטרייד אין כדי לשבת במכוניות ולחוש אותן, גם אם אינך מתכוון לקנות בהם. הריכוז הגדול יקל עליך להתמקד בדגמים מתאימים.

ואחרון, ובעצם ראשון - קרא את המדריכים הנעוצים בפורום. תוכל להפיק מהם הרבה ידע.

צודק לא צייניתי את זה אבל אני נהג יחיד בעיקר אני רווק... מטען לא הרבה כמובן. 
תודה על העצה אני אתמקד ב יונדאי ומאזדה לדעתי ואסתכל גם על הסוזוקי שהצעת 
והרעיון עם המגרשי טרייד אין נשמע לי טוב 

לפני שעתיים, yulianx כתב:

המזדה טובה כי היא אמינה וזריזה אף שהוא ללא טורבו. כדאי לחפש ברמת אבזור דינמיק ולא אקטיב.

קיה ריו/ i20 פחות זריזות אך גם נחשבות לאמינות.

הגרמניות עם ביצועים טובים אך הגיר פחות אמין.

קליאו עם מנוע וגיר לא אמינים.

תודה רבה , המזדה האמת הכי נראת לי אבל זה פשוט מטורף ראיתי שמוכרים את זה ממש מעל המחירון כנראה כי יש לזה ממש ביקוש אני מניח, באיזה שנתון אתה ממליץ במסגרת התקציב הזו עד 30 אלף ?.
תודה אני לא אתעסק עם הקילאו למרות שהיא ממש זולה ונראת סבבה 

באסה שהפולו יש להן בעיות בגיר למה זה ככה מעניין אותי לדעת סתם ככה כי תמיד חשבתי שהמכוניות הגרמניות נחשבות טובות יותר 

עריכה אחרונה על ידי קרוקודייל
פורסם

הם טובות כרכב, אבל אמינות פחות טובה מאשר המזדה למשל.

לגבי מזדה 2, בהתאם לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...