Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חכמת ההמונים, Chery Tiggo 8 Pro PHEV

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'רי החלו לייצר מכוניות באופן עצמאי בערך באותה שנה שבה byd התחילו, יותר מ-20 שנה, אז זה עונה על שאלת "האם יש אבא ואימא".

ספציפית לדגם הזה - אין לנו יכולת לחזות את העתיד מבחינת אמינות :-)

היו כמה ענייני גימור מעצבנים בדגמים הקודמים - צריך לחפור ולבדוק האם העניין נפתר. לא זכור לי כשלים במערכות הקריטיות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הרכב לא פחות ממצוין. 

הרבה רעש וצלצולים מהטיגו 8 הבנזין ירדו מהרכב.

תא הנוסעים נעים מאוד, מערכת ההנעה יעילה מאוד. 

אמינות - לא יודע לחזות.

רכב מומלץ? בהחלט כן.

לינק למבחן לרכב.

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נקודת אינפורמציה נוספת - שכן נוסע באחד כזה שקיבל מהעבודה כבר כמה חודשים והוא מרוצה מאוד - יותר מרכב הליסינג הקודם שהיה לו. הוא נוסע בערך 75 ק״מ הלוך חוזר לעבודה כל יום (מרכז -> אזור ירושלים) ואומר שהטבריה מספיקה לטווח הזה. הוא ירד מתדלוק של 3 פעמים בשבוע ותדלוק של פעם בחודש ומטעין את הרכב בעבודה.כמובן שעם מנוע בנזין אין חרדת טווח ...

• מעניין 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן, איכות הפנים למי שמגיע מרכב גרמני פשוט מצחיקה, לא שהיא לא טובה, הכל נראה מעולה אך צעצוע לעומת סקודה כהשוואה, מרווח פנים לנהג מצומצם יחסית - קונסולה אמצעית ענקית ומיותרת.

בנהיגה חשמלית - ברגע הרכב עובר למצב היברידי הוא לא חוזר מעצמו למצב חשמלי, נדרש ידנית כל פעם מחדש,

מנוע -  בפנים העיר נראה ממש מעולה, שקט, חזק,

מחוץ לעיר לא התרשמתי במיוחד

תמורה לכסף נראה מעולה, מחפש שיגיע ל0 ק"מ, בסוכנות אין הנחה אגורה.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גיסי קיבל  רכב כזה מהעבודה, גם בנזין וגם חשמל ללא חרדת סוללה.

מבחוץ נראה מעולה, לא איזה להיט אייקוני אבל בהחלט סבבה, מבפנים מסך מחשב ללא מקשים פיזיים, תפעול מזגן מהמסך מקשה על החיים בצורה קשה. מצד שני יש גם פי'צרים נחמדים - לא צריך לכבות את הרכב, יציאה מהרכב והתרחקות עם השלט נועלת אותו ומרימה חלונות.

כל זה לפני שנהגתי על הרכב, אחרי שנהגתי צפו כל הדעות הקדומות על רכבים סיניים. התאוצה הראשונית היתה מעולה, לא תחושה מטורפת כמו בטסלה אבל בהחלט תאוצה מרשימה בזכות המנוע החשמלי, קצת יותר ממה שאני רגיל באאוטלנדר. מה שהיה מוזר לי זה בעיקר הלחיצה על הדוושה עד הסוף, משהו שאני בהחלט לא רגיל אליו.

ועכשיו לדובדבן שבקצפת, גיסי רצה להרשים אותי אבל בפועל יצא די מבוייש, הודעת אזהרה שקפצה למסך והוא לא הצליח לכבות בשום צורה, אפילו עצרנו בצד, הוא חיטט בהגדרות ולא הצליח, איזה קשקוש על סוללה שנגמרת מהר וצריך לבדוק משהו בקשר לזה, ההתרעה פשוט לא הפסיקה והצליל רק הלך והתגבר עד לרמה מחרישת אוזניים, הזיה.

וכאמור, זה הוסיף המון לדעות הקדומות שממילא היו לי על רכבים סיניים (צעצועים שלא מומלץ להתעסק איתם לפני 20 שנה של אמינות מוכחת וסחירות מוכחת). 

מילא אם היה לזה תג מחיר מהפכני של 100,000 ש"ח, היה אולי שווה להיכנס להרפתקאה הזו, אבל עם מחיר התחלתי של 180,000 שמגיע ל210,000 - לא תודה. תחושה שעושים עליך סיבוב של דרופשיפינג על מוצר מעלי אקספרס.

• מעניין 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 7 שעות, outlander כתב:

ועכשיו לדובדבן שבקצפת, גיסי רצה להרשים אותי אבל בפועל יצא די מבוייש, הודעת אזהרה שקפצה למסך והוא לא הצליח לכבות בשום צורה, אפילו עצרנו בצד, הוא חיטט בהגדרות ולא הצליח, איזה קשקוש על סוללה שנגמרת מהר וצריך לבדוק משהו בקשר לזה, ההתרעה פשוט לא הפסיקה והצליל רק הלך והתגבר עד לרמה מחרישת אוזניים, הזיה.

RTFM

כרגיל, החתימה שלך עדכנית מתמיד. 

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 21 שעות, discoTD5 כתב:

RTFM

הוא דוקא הספיק להכיר את הרכב היטב, ולא הבין מה זה. 

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

נוסע על טיגו 7 פלאג אין הייבריד רמת גימור קומפורט ,עברתי 15k . 

ללא תקלות . זה בעצם אותה יחידת כוח באריזה אחרת .

הרכב בסך הכל נותן תמורה מעולה למחירו.

לגבי הודעה שצצה ,זה הודעה שקופצת שהסוללה של הרכב מגיע ל 16/17 %. 

בכלל שמדובר ברכב היברידי עם סוללה ,אסור לרדת מהאחוזים הללו ,אבל משום מה התוכנה לא עושה את זה עצמאית וצריך לאשר לרכב לעבור למצב חכם בכל פעם. 

יש אפליקציה שפיתחו חבריה ישראלים שמתקינים ואז שומרים הגדרות נהג כולל מעבר למצב חכם במקום התחלתי בתחילת הנסיעה ,ואז אין התראות מסוג זה ,כולל תכנות וביטול דברים נוספים מעצבנים שיש כמו סטיה מנתיב או מערכות אחרות שכל אחד יעשה את שיקוליו אם רוצה לבטל . 

קשה לדעת לגבי אמינות ושווי לטווח ארוך ,אבל מדובר ברכב די חזק ,מפנק לא מושלם אבל חד משמעית עם תמורה מעולה לכסף. הזמן יהיה השופט הכי טוב,אבל לבינתיים הצרכן הישראלי בוחר בהמוניו בצ'רי ,ג'אקו ואומודה שזה בעצם אותה משפחה . 

תמיד היו ויהיה בעיות ,חשוב ללמוד את הרכב ולהבין את ההיגיון שלו. לי יש הרגשה שאלו מכוניות לא רעות בכלל מיצרן שמייצר מיליוני רכבים כל שנה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...