Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם אי דרייב חדש, אני מפעיל בקרת שיוט וקובע את המהירות הרצוייה...בתצוגה המהירות שקבעתי מופיעה בצבע ירוק כמו שצריך.

ברגע שאני מרים את הרגל מהדוושה הרכב מאיט ולא שומר על המהירות. מה אני עושה לא נכון?

פורסם

2 סיבות נראות לעין

1) לרכב יש בקרת שיוט אדפטיבית, הוא רואה את הרכב לפניך ושומר על המהירות לפי הרכב מלפנים, על הדרך אתה יכול לקבוע את המרחק בינכם, יכול להיות שהמרחק שנקבע הוא על הרחוק ביותר והרכב מזהה את הרכב לפניך שנמצא מאוד רחוק מבחינתך אבל מביחינתו הוא מתאים את המהירות שלך למהירות שלו.

תנסה לעשות את זה בכביש פתוח כשאין אף רכב לפניך או בצדדים שלך, אצלי ברכב למשל הוא מזהה את הרכב משמאל ולא מאפשר לי לחלוף לידו מימין- קטע מעצבן כזה של ואגיות...

2) הפעלת את מגביל המהירות ולא את בקרת השיוט, שניהם יופיעו בירוק אחרי ההפעלה, שניהם יתנו לך לקבוע מהירות ולחיצה על הSET יכניס אותן לפעולה, אבל הגבל המהירות לא תשמור על מהירות הנסיעה שלך והורדה של הרגל מהגז תרגום לרכב להאט בעוד המנורה עדיין תהיה ירוקה וציון המהירות שנבחרה עדיין יופיעו על לוח השעונים.

אם ישנה תקלה בבקרת השיוט תקבל הודעה על לוח השעונים, יכול להיות שתופיע באנגלית או בעברית בניסוח בסגנון adaptive cruise controll unavalable, או מערכת בקרת שיוט אדפטיבית לא זמינה.

פורסם

האמת אני מודה שלא ידעתי שיש ברכב מגביל מהירות וזה כנראה מה שהפעלתי.

הסימן על ההגה נראה כמו הסימן של בקרת שיוט בכל רכב אחר שהיה לי.

הכפתור להפעלת קרוז נמצא מתחתיו עם אייקון משונה שלא הכרתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...