Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי נמוך מאוד וכשאני עןלה על במפרים אני תמיד שומע רעשים של שפשופים איך אני יכול להגביה אותו וכמה בערך יעלה לי כל הסיפור...

ועוד שאלה לא קשורה... ללנסרים יש מכה בדשבורדים אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אני ישמח לשמוע על זה........

ועוד משהו אחרון ברצוני לעשות צבע בתוך האוטו לתריסים של המזגנים ולידיות של הפתיחה אם מישהו יודע איפה עושים כזה דבר שיעזור לי כי המקום היחיד שמצאתי ביקש 700 שקל על זה

פורסם

כנראה שהקפיצים שלך + בולמים סיימו את חייהם ואתה פשוט צריך להחליף אותם

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כמעט בטוח שהלכו הקפיצים

איפה אתה גר ?

אם אתה חיפאי אני אוכל לעזור לך בצביעה של הטריסים

לא הבנתי על מה אתה בידיוק מדבר בקשר לדשבורד

בברכה דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

יש לי שאלה (רטורית) אליך -

נראה לך הגיוני שכל שרשור חדש שתפתח שעוסק במיצובישי שלך בפורום הזה יישא את הכותרת "מיצובישי לנסר"?

קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להבא!

"מיצובישי לנסר" היא לא כותרת עניינית, אין בה שום אינדיקציה לבעיה או לסוג השאלה שלך, שנת הרכב או שום פרט אחר.

לא מתפקידם של הקוראים בפורום לנחש מה הבעיה בלי לפתוח את השרשור.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...