Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר שלי קיבל דו"ח על מהירות ואני זוכר שהיה פעם קישור לאתר של המשטרה כדי לקבל תמונה של העבירה.

אני לא מוצא את הדף באתר המשטרה וגם לא את הקישור שהיה פה באחת ההודעות-מישהו יכול לעזור ולמצוא אותו\לתת אותו?

תודה מראש

ROI

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

באתר לא תקבל תמונה

אתה פונה למחלקת התנועה, רשום לו איך לפנות על הדו''ח, ומשלם 30 שקל בערך ומקבל תמונה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא צריך לשלם על התמונה.

כשאני צולמתי, עשיתי בדיוק את מה שכתוב באתר המשטרה:

"לקבלת תמונה יש לפנות ליחידת התנועה שהנפיקה את הדו"ח (שם היחידה מופיע בחלקו העליון של הדו"ח) בדואר רשום, לציין את מספר הדו"ח, הסרט והתמונה כפי שמפורט בדו"ח ולהמתין בסבלנות עד קבלת התמונה בדואר הביתה."

כתבתי מכתב מנומס ובו ציינתי בנימוס שהדו"ח שקיבלתי אינו הגיוני מאחר ואינני נוהג להסתובב באיזור בו צולמה התמונה בשעות בה צולמה, או איזה שהוא חירטוט דומה, שלחתי ברשום לכתובת יחידת התנועה הרלוונטית, ואחרי כמה שבועות קיבלתי את התמונה שמופיעה היום בסמלון שלי מימין.

מלבד ה-750 ש"ח שעלה הדו"ח לא שילמתי שקל.

פורסם
אישפוז, איך זה שצילמו מקדימה? לא מצלמים מאחורה?

מצלמה על ניידת בשעות היום מצלמות גם מקדימה או מאחורה תלוי במיקום.

בלילה צילומים רק מאחור. בגלל הפלאש ...

פורסם

המקרה המצער בו צולמתי הוא הפעם היחידה בה נתקלתי בניידת המצלמת נגד כיוון התנועה. בגלל זה מרגע שראיתי אותה ועד רגע הצילום לא היה לי מספיק זמן להאט.

זה היה בנסיעה צפונה בכביש שפירים-יהוד בין הכניסה לאור יהודה לכניסה לנוה מונוסון. יש שם עיקול בכביש והניידת עמדה בו על אי התנועה עם הפנים דרומה.

כנראה די נדיר שהם מוצאים מקומות שבהם הם יכולים להעמיד ניידת נגד הכיוון.

פורסם

ביררתי בע"פ עם כמה מבינים והסתבר לי שאין תקדים נגד זה. מאחר ויש לי שלילה על תנאי על עבירת מהירות ישנה :oops: העדפתי לשלם את ה-750 למערכת ממוחשבת ולא להגיע לבית משפט שבו יש סיכוי שיפעילו לי את השלילה.

אגב, מאחר וממש לא רציתי להגיע לבית משפט מהסיבות לעיל, כתבתי על המכתב מפורשות שאינני מערער, מאחר ואין בידי את הנתונים, אבל אני מעוניין בתמונה כדי לבדוק אם לערער.

לדעתי, עדיף לכל אחד ובכל מצב של אכיפה על ידי מצלמה לבקש את התמונה. אפילו אם התמונה כשרה למהדרין ואין מצב לערעור - קסססאמו, לפחות שיהיה משהו לתלות על הקיר. :|

• תוכן חדש...