Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 ו-5 חשמליות

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הרכבים בביקור האחרון שלי בצרפת, האם יש כוונה להביא אותם לארץ ?

לפני קניה ואילו אופציות שבהחלט קורצות לי במידה ויגיעו בחודשים הקרובים.

פורסם

לא יודע אם ומתי יגיעו.

רנו מגאן החשמלית עדיין לא הגיעה , עברו כבר שנתיים לפחות מהשקתה. 

זוכר שראיתי מגאןE עוברת ברחוב , לא הבנתי איך, כי "פריזבי", לא משווקים אותה. 

במחיר מתאים וכרכב עירוני רנוe5, יכולה לתת פייט לאחרות.

פורסם

הגיע שתי יחידות של מגאן חשמלית דאך פריסבי ועוד כמות לא מבוטלת בייבוא מקביל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היי

לפי דעתי זה לא יהיה מהר כי שוק של חשמליים מתחיל להיות מוצף בדגמים מסין והם באים מאובזרים יפה וגם מחירים די נורמלי יחסית לשוק של היום. לא חושב שבישראל רכבים של רנו יהיו זולים יותר מסינים שהם מחזיקים את כולם  מבחינת הטכנולוגיה אלקטרוניקה ויצור סוללות. מכאן התוצאה שמחיר של רנו יהיה גבוה יותר עם פחות דברים ,כלומר אחוז המכירות יהיה נמוך מהרגיל, גם היום הם לא מובילים במכירות ואפילו רחוקים מזה , מותג דאציה שזה רנו ב100 אחוז  שהתחיל יפה והיום דגם היברידי מתחיל ב160 -172 אלף לדגם בהשוואה לסיני שהכי מאובזר פחות.

פורסם

כנראה שלא. יבואני הרכב מעדיפים להביא מכוניות סיניות כי שולי הרווח כנראה גבוהים יותר.

הרכב החשמלי האירופאי היחיד שאני מאמין שנראה בקרוב הוא פיאט גרנדה פנדה, ורק כי לסמל"ת, יחסית, אין הרבה מותגים סיניים שהם יכולים לדחוף לשוק.

• מעניין 1
פורסם

די להשמיץ.

רנו חברה מאוד מכובדת:

מצ"ב שלושה רכבים חשמליים מייצגים מהתקופה האחרונה.

רנו5 מכונית השנה באירופה 2025

מגאן E טק מקום שני בתחרות מכונית השנה באירופה 2022 

סניק אלקטריק מכונית השנה באירופה 2024

והנה עוד אחת מהעבר  ,  יש לי סימפטיה למי שהביאה את הטורבו להמונים בשנות ה 80' של המאה שעברה. (וגם לפורמולה1 בסוף שנות ה70').

באמת מוזר שהיבואן המקביל (אלדן?) הצליח להביא יותר מכוניות מהיבואן הרישמי.

למעשה, קשה לדבר על "יבואן מקביל" , כאשר היבואן הרישמי לא מביא בכלל.

במקרה המסויים הזה, היבואן המקביל הוא היבואן האמיתי.

(להביא שתי מכניות זה לא באמת נחשב. אולי הביא רק לצורך בדיקה, או סתם לחבר'ה?)

פורסם (נערך)

איפה יונדאי אינסטר? באירופה היא משווקת כבר כמעט חצי שנה. איפה סיטרואן C3 החדשה בגרסה החשמלית? משווקת באירופה חצי שנה וזוכה לביקורות מעולות. ואיפה רנו קליאו החדשה? זמינה באירופה כבר מתחילת 2024. אבל במקום להביא אותן, מעדיפים להכניס עוד רכבים סיניים חצי אפויים, מתוצרת חברות שאולי בכלל לא ישרדו עוד שנה כי עליהם פשוט מרוויחים יותר כסף.

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם
לפני 3 שעות, TheTaxAvenger כתב:

איפה יונדאי אינסטר? באירופה היא משווקת כבר כמעט חצי שנה. איפה סיטרואן C3 החדשה בגרסה החשמלית? משווקת באירופה חצי שנה וזוכה לביקורות מעולות. ואיפה רנו קליאו החדשה? זמינה באירופה כבר מתחילת 2024. אבל במקום להביא אותן, מעדיפים להכניס עוד רכבים סיניים חצי אפויים, מתוצרת חברות שאולי בכלל לא ישרדו עוד שנה כי עליהם פשוט מרוויחים יותר כסף.

הקליאו לא מגיעה בגלל טורקיה, אבל לפי מה ששמעתי פריסבי רוצים להביא את הגרסה ההיברידית מהמפעל בסלובניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 7 שעות, itsik170 כתב:

הקליאו לא מגיעה בגלל טורקיה, אבל לפי מה ששמעתי פריסבי רוצים להביא את הגרסה ההיברידית מהמפעל בסלובניה.

רוצים להביא אותה קרוב לשנתיים, אבל לא מביאים. במקום זה מביאים עוד ועוד מותגים סינים.

• מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...