Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה רנו לא משקיעים אפילו את המינימום שבמינימום בלוגאן? להפוך אותה לפחות לנסבלת?..

עמוס

המכונית אמורה להתחרות בפחנועים יפנים/קוריאנים משומשים, אתה מצפה ליותר מדיי בשביל המכונית החדשה הזולה ביותר.
  • תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תהיה בטוח... גם אני קראתי את הדיווח ההוא. אם זה כל מה שהיא, למה לחשוף אותה בתערוכת ז'נבה, כשהיא לא מעניינת את הקהל האירופי? למה לא בדטרויט, או בתערוכת שיקגו שנערכת בימים אלה? ולמה לעשות כזה טיזר, כשרואים רק את הזנב של האוטו והיתר מכוסה? לא מסתדר לי. יותר הגיוני שהם לא אוהבים את העובדה שיש מכונית יותר מהירה משלהם, והם עושים משהו בנדון.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הייתי רוצה לראות אותם משפילים את הווירון השמנמנה אבל יש לי ספקות לגבי האמינות שהרכב מפגין

ראיתי את נידל השנה בניסיון של מבחן ל CCR ששבה והתפרקה לו במהלך הכתבה.

או כמו שסבתא אומרת נחיה ונראה...

פורסם

Lotus Exige S

935 kg

supercharged engine that outputs 221 hp

0-100 km/h in 4,3 seconds

238 km/h

או בקיצור הלוטוס עם התאוצה הטובה ביותר אי פעם.

חברת האוטובוסים והמשאיות International

הוציאה את ה MXT

מחיר בין $70,000 ל $85,000

אם מישהו רוצה לקנות את הדבר המכוער הזה.

mxtblackoutheader.jpg

הייתי רוצה לראות אותם משפילים את הווירון השמנמנה ...
למכונית ששקולת 1900 ק"ג אי אפשר לקרוא שמנמנה.

דובה יותר מתאים.

ה Koenigsegg שוקלת בערך 1100ק"ג עם 806 כ"ס.לא רע בכלל.(אם היא מצליחה להגיע ל 100)

lotus_exige_s_02.jpg

lotus_exige_s_01.jpg

אייל

פורסם

חברת האוטובוסים והמשאיות International

הוציאה את ה MXT

מחיר בין $70,000 ל $85,000

אם מישהו רוצה לקנות את הדבר המכוער הזה.

mxtblackoutheader.jpg

גדול :grin:

הם פשוט הדביקו קאבינה של משאית על שילדה של מכונית רגילה..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
גדול :grin:

עמוס

בחרת את המילה הנכונה לתיאור הרכב!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הרגע שהרבה חובבי גולף מרחבי ארה"ב חיכו לו הגיע:

VW חשפה בתערוכת שיקגו את הגולף דור 5 "האמריקאית"

ל-"U.S Spec" מנוע בעל חמישה צילינדרים, בנפח 2.5 ליטרים, אשר מספק לא פחות ולא יותר מ......150 כ"ס....:???:

באמת שאני לא מבין את האמריקאים האלה...

נתון הכ"ס לא אומר כלום. למנוע הזה 25 שסתומים, ראשי בוכנות שהגיעו הישר מהגייארדו V10, ומומנט בהתאם לנפח המנוע הגדול. הוא אומנם לא חורך אספלט אבל הוא בהחלט עצמתי.

פורסם

האתר של השבועון ההולנדי autoweek הצליח להשיג את סט התמונות הרשמיות של הזונדה רודסטר F, שבועיים לפני החשיפה שלה. הם עד כדי כך מבסוטים שלמרות שאלו תמונות רשמיות ולא תמונות ריגול, הם פרסמו אותן עם ה-Watermark שלהם כדי שאף אחד לא יגנוב להם את הקרדיט. לא זוכר מתי הם עשו את זה פעם אחרונה.

טל

Zonda F roadster.jpg

Zonda F roadster in.jpg

Zonda F roadster front.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

speechless..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...