Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתון הכ"ס לא אומר כלום. למנוע הזה 25 שסתומים, ראשי בוכנות שהגיעו הישר מהגייארדו V10, ומומנט בהתאם לנפח המנוע הגדול. הוא אומנם לא חורך אספלט אבל הוא בהחלט עצמתי.
אהמ... למנוע הזה יש 20 שסתומים. ובלי שבדקתי את הענין לעומק, אני מוכן לחתום שבין הבוכנות שלו לאלו של הגאייארדו מפריד אוקיינוס. ואני לא יודע איך אתה, אבל 23.5 קג"מ מ-2.5 ל' לא ממש מפילים אותי מהרגליים. זה בדיוק מה שיש למנוע המאד דומה של וולוו (עם 170 כ"ס) ולא הרבה יותר ממנוע ה-2.0 FSI (שיש לו 22 קג"מ). האמריקנים אוהבים לגרור אז זו כנראה סיבת קיום המנוע הזה, אבל פנינה טכנולוגית הוא לא.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן לזה התכוונתי...

באנגלית cup=balls..

עמוס

ממתי CUP = BALLS ? :roll::?

LotusElise - גאוני.. :D איך שמת לב? חזק ביותר! ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה לעשות שאתה טועה... Cup הוא הכינוי באנגלית למגן-ביצים (מהסוג שלובשים ספורטאים), לא לביצים עצמן.

ומשהו אחר לגמרי: ה-911 טורבו החדשה, כבר במבחן. אוף, הגרמנים האלו...

טל

997 turbo-side.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ומשהו אחר לגמרי: ה-911 טורבו החדשה, כבר במבחן. אוף, הגרמנים האלו...

טל

נו זה כבר דבר שבשיגרה ....ג'ורג' כשר מקבל מכוניות להדגמה זמן מה

לפני השקתן הרשמית, והכתבות מתפרסמות בצמידות לחשיפתן הרשמית.

במקרה זה ה911 טורבו החדשה ,תחשף בתערוכת ג'נבה 2.3.06 .

דר"א הוא נוהג גם על מכוניות קונספט-ולאחר מכן על הדגם הסדרתי -איזה חיים קשים.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

זהו, החלטתי..החלום (שאיפה/רצון עז וכו'..) זה ה911 טורבו החדשה..אני מאוהב

תכינו לי אחת כזאת (S) שחורה עם גיר טיפיטרוניק ואני מבטיח לא לבקש יותר כלום..

ברצינות, היא פשוט מושלמת..3.7 שניות למאה (נראה לי שיותר מהירה מהSLR?!)

בתוך מכונית ספורט (כמעט) רגילה (וכמעט) עממית..חלום.:roll:

1.8T 8)

• תוכן חדש...