Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני מאד, מאד, מאד, מאד (מאד כבר אמרתי?) מקווה שה-C קלאס הבאה לא תיראה כך.

2. האילוסטרציות של הCTS נחמדות (יותר אישיות ועיצוב מגובש יותר) ולא הייתי מתנגד שהיא תיראה כך :mm_yeah:

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מהן?

אני מניח שהאאוס

הייבוא צריך להתחיל בסביבות אוקטובר (כפי שנמסר לי בזמנו - לפני 3 חודשים בערך) במחיר של כ-300 אלף לדגם עם מנוע 2 ליטר FSI

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

משלוח ראשון של 3 רכבי EOS צריך להגיע לקראת סוף ספטמבר..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה-EOS נראה מדהים, למרות שאני אישית הייתי בוחר גלגלים אחרים :)

כשהרכב ביקר בתערוכת באוטומוטור בפסח האחרון אהבתי אישית את הדרך שהגג מתקפל ונפתח...

פורסם

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
1. אני מאד, מאד, מאד, מאד (מאד כבר אמרתי?) מקווה שה-C קלאס הבאה לא תיראה כך.

2. האילוסטרציות של הCTS נחמדות (יותר אישיות ועיצוב מגובש יותר) ולא הייתי מתנגד שהיא תיראה כך :mm_yeah:

מזל, כי החברות קוראות את הודעותיך ומבצעות את השינויים בהתאם לדעתך ולטעמך הספציפי.

משמועות שנגנבו לאוזניי, בקאדילק הביעו שביעות רצון ואף הוקל להם למשמע חוסר התנגדותך לעיצוב החדש שכנראה יצא :rofl:

:evilbat:
פורסם
מזל, כי החברות קוראות את הודעותיך ומבצעות את השינויים בהתאם לדעתך ולטעמך הספציפי.

משמועות שנגנבו לאוזניי, בקאדילק הביעו שביעות רצון ואף הוקל להם למשמע חוסר התנגדותך לעיצוב החדש שכנראה יצא :rofl:

:mm_yeah:, אני גם מחלק חתימות :-P

פורסם
מתוך 10 מיליון הסקודות, כ-5 מיליון מוניות חוגגות גם כן :)

:hihi:

או שלא :?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...