Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוולוו הזו היא אחת ההאצ'בקים היפים שראיתי... נראית מדהים מכל זוית. מתי בארץ?

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש תמונות של הוולוו ברזולוציה של 3500X2600 ומעלה.

גנבים איכותיים יש הפעם,לא סתם תמונות מזווית שלא רואים כלום.

רכב מדהים לפי דעתי.

רק שאי אפשר למכור וולוו מבוססת על מזדה 3 במחירים של BMW

v1.jpg

v2.jpg

v3.jpg

v4.jpg

v5.jpg

אייל

פורסם

יוגב, בוא נדייק: פורד פיתחה פלטפורמה(שנקראת C1) לשימוש רב-תכליתי, במותגי פורד (פוקוס, C-מקס), וולוו (S40/V50, אחר כך C70 ועכשיו גם C30) ומאזדה (3 ו-5). הפלטפורמה הזו פותחה במשותף על-ידי מהנדסים מפורד, וולוו ומאזדה. ואגב, אותה פלטפורמה - שיועדה במקור להנעה קדמית או כפולה - שימשה כבסיס לפלטפורמת ההנעה-אחורית של ה... מוסטנג הנוכחית.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל

אתה רואה סיבה לשלם יותר על וולוו C40 אמשר על פוקוס זהה מכנית?

אני לא.

ואם כבר אתה מתקן אותי עוד פעם.

המכירות של פורשה בארה"ב בשנת 2005 שהייתה השנה הטובה ביותר של החברה:

סה"כ מכירות 31933

בוקסטר 7879 שנה קודם 3513

911 10107 שנה קודם 9654

CARRERA GT 340

משאיות שהם משווקים ופולקסווגן מייצרים 13607.שנה קודם הם מכרו 18117

אז להגיד שכל הרווח שלהם בא משיווק SUV זה די מדוייק.

http://www.theautochannel.com/news/2006/01/04/204904.html

אייל

פורסם

קודם כל, אתה לא צריך להעלב כשמתקנים אותך.

שנית, זה שבארה"ב מכנים את כל רכבי-הפנאי, הטנדרים והמיניוואנים Trucks לא אומר שבעברית נכון לקרוא להם משאיות. פורשה ל-א מייצרת משאיות.

שלישית, פורשה מוכרים בעוד כמה מקומות חוץ מארה"ב. המספרים שהבאתי הם נתוני פורשה עצמה, מעודכנים לסוף יוני, ומתייחסים למכירות שלה בכל העולם ולא רק בארה"ב.

רביעית, גם על פי הנתונים שלך רכבי הפנאי אחראים לפחות מחצי המכירות בארה"ב. כך שלומר שכל הרווח שלהם בא ממכירת רכבי פנאי זה ממש, ממש לא מדוייק.

חמישית, גם על פי הנתונים שלך מכירת רכבי פנאי נמצאת בירידה, ושל מכוניות ספורט - בעליה.

שישית, פולקסווגן לא מייצרת את הקאיין. הקאיין מיוצר במפעל של פורשה בלייפציג שהוקם במיוחד למטרה הזו (ושם גם יוצרה הקאררה GT). פולקסווגן מספקת חלק מהרכיבים של המכונית.

שביעית, זה וולוו S40 ולא C40.

שמינית, זה ששתי מכוניות חולקות פלטפורמה ממש לא הופך אותן לזהות מבחינה מכנית.

תשיעית, האם אתה חושב שמוצדק, עקרונית, לשלם יותר על לקסוס מאשר על טויוטה שבנויה על אותה פלטפורמה? האם מוצדק לשלם יותר על טויוטה יאריס מאשר על דייהטסו סיריון שבנויה על אותה פלטפורמה? תחשוב על זה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

קודם כל יש תערוכת רכב בלונדון עכשיו,עד ל 30 בחודש.

שנית, הייתי ממש קרוב לטוס לשם ומסיבות שונות לא טסתי.בן דוד שלי בתערוכה עכשיו ניראה אם הוא צילם לי משהו.

שלישית, התערוכה השנה היא בלונדון ולא בברמינגהם בכוונה להביא יותר קהל.

רביעית,כל יצרני הרכב הקטנים של אנגליה מופיעים שם.

חמישית,יש יצרן חדש בשם Barabus Sportscars Limited

הוא הוציא מכונית חדשה בשם TKR עם 1005 כ"ס Top speed: 270mph שזה 432 קמ"ש

0 ל 60 מייל 1.67 שניות.

מחיר צנוע של $550,000

בקרוב יתחיל היבוא לארץ

www.barabus.info

tkr_main_header.jpg

אייל

פורסם

יונדאי האלה...

הם הסתכלו על היגואר XK8 החדשה, ואמרו "מממ פרופיל יפה".

ואז הם הסתכלו על ה 407 קופה החדשה ואמרו "מממ חלק אחורי יפה"

אולי רק החלק הקדמי איכשהו מקורי, למרות שהוא דיי מזיכר לי עוד משהו.

בקיצור, "גוועלד" :|

!AWDSOME

פורסם

הנתונים של ה-TKR לא יאמנו. 1.67 שניות ל60 מייל? זה מטורף! :shock:

וחייבים להודות שיונדאי השתפרו, הקופה הזו באמת נראית טוב...

פורסם

בוקר טוב,

קודם כל, הסיוויק נמכרת עם מנועי 1.8 בנזין ו2.2 ט"ד.. אין מנועי 2 ליטר.

דבר שני, מישהו בכלל התסכל על התמונות של הוולוו, או שהוא הוקסם מהג'אנטים בלבד.?:?

horrid!

ו1.67 שניות ל100? תאוצה מטמטמת.. איך הצמיגים יכולים להחזיק מעמד?

אור.

• תוכן חדש...