Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיוויק האצ'בק - תוכנית החלל היפנית

"אחת המכוניות המדהימות שנראו אי-פעם על כביש ישראל שייכת להונדה, ועונה לשם סיוויק. לקחנו אותה לסיבוב - הפכנו ללהיט".

הסיוויק חמש דלתות מגיעה ארצה עם מנוע ה-1.8 ליטר ו-140 כ"ס. הסיוויק חמש-דלתות היא מכונית מיוחדת, איכותית, עם מספיק הקפדה על תא הנוסעים לטובת שימושיות, ועם מקדם הנאה אופציונלי לנהג. ואכן, זו בהחלט הסיוויק לה ציפו חובבי הונדה שנים ארוכות. תנו לנו אותה עם גיר ידני והיא בפירוש נראית כבחירה מוצלחת למשפחה אנרגטית.

למרות כל ההשבחות, אני לא אהבתי. ממבט מבחוץ, אוטו מכוער למדי וסתם יקר בלי שום הצדקה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270594,00.html

civic-(3)_wa.jpg

civic-(1)_wa.jpg

civic-(4)_wa.jpg

Xbox12341

פורסם
סיוויק האצ'בק - תוכנית החלל היפנית

"אחת המכוניות המדהימות שנראו אי-פעם על כביש ישראל שייכת להונדה, ועונה לשם סיוויק. לקחנו אותה לסיבוב - הפכנו ללהיט".

הסיוויק חמש דלתות מגיעה ארצה עם מנוע ה-1.8 ליטר ו-140 כ"ס. הסיוויק חמש-דלתות היא מכונית מיוחדת, איכותית, עם מספיק הקפדה על תא הנוסעים לטובת שימושיות, ועם מקדם הנאה אופציונלי לנהג. ואכן, זו בהחלט הסיוויק לה ציפו חובבי הונדה שנים ארוכות. תנו לנו אותה עם גיר ידני והיא בפירוש נראית כבחירה מוצלחת למשפחה אנרגטית.

למרות כל ההשבחות, אני לא אהבתי. ממבט מבחוץ, אוטו מכוער למדי וסתם יקר בלי שום הצדקה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270594,00.html

ראיתי אותה על הכביש

אוטו מהמם לדעתי...

מה המחיר שלה?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני גם ראיתי אחת בירושלים בתלפיות, כנראה את מכונית המבחן הכסופה ליד מוסך וולוו..

באמת נראה מיוחד ובולט על הכביש, עיצוב יפה לפי דעתי..רק עניין המחיר נשאר בעיה רצינית.

1.8T 8)

פורסם

האמת שגם אני ראיתי את הסיוויק האצ'בק החדשה.. שחורה של לימוד נהיגה.

מסכים איתך לגבי הדעות לגבייה. רכב שלא מושך את טעמי.

הונדה חודרת לקווים צרפתיים משהו מבחינת עיצוב פנימי בעיקר וזה לא כ"כ מוצא חן בעיניי גם מבחוץ אותו הדבר.

פורסם
האמת שגם אני ראיתי את הסיוויק האצ'בק החדשה.. שחורה של לימוד נהיגה.

מסכים איתך לגבי הדעות לגבייה. רכב שלא מושך את טעמי.

הונדה חודרת לקווים צרפתיים משהו מבחינת עיצוב פנימי בעיקר וזה לא כ"כ מוצא חן בעיניי גם מבחוץ אותו הדבר.

של לימוד נהיגה.?

strange..:-|

Xbox12341

פורסם

DL92, ראית את הסיוויק הזאת בראשון? אני בספק שהיא דיזל - היא יותד מידי שקטה... היא בנזין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ועולה כמעט כמו מרצדס c200 חדשה שהיא יותר טובה מההונדה בכל הקריטריונים ובטח שללימוד נהיגה

מומלץ מאוד שהיבואן ירד מהעץ ומהר עם התמחור של ההונדה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
ועולה כמעט כמו מרצדס c200 חדשה שהיא יותר טובה מההונדה בכל הקריטריונים ובטח שללימוד נהיגה

המרצדס עולה הרבה יותר והיא גם לא ברת השוואה, אם כבר אז A קלאס שהיא אותה קבוצה

ברמת מחיר דומה.

1.8T 8)

פורסם
המרצדס עולה הרבה יותר והיא גם לא ברת השוואה, אם כבר אז A קלאס שהיא אותה קבוצה

ברמת מחיר דומה.

A קלאס יותר בקבוצה של ההונדה גאז מאשר הסיוויק

בכל מקרה אם כבר מדברים המכונית היא בושה וחרפה למרצדס ,פשוט דגם מיותר ומאוד לא מוצלח שרצוי שהם ימחקו קיבינימט

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

הגזמת לא? C200 עולה 300 אלף שח שזה יותר מדי לדעתי בשביל סמל. אני יקח B4 מנוע 3 ליטר (או איוו) במקומה בלי לחשוב פעמיים.

והתבלבלתי בקשר למנוע דיזל של הסיויק, הוא 2 ליטר.

• תוכן חדש...