Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם,
יש לי מאזדה cx-30 שנת 2024 קומפוסט.
בדגם שלי אין מראה מתכהה אוטומטית. האם יש דרך להוסיף אחת כזו?
תודה לכולם
פורסם

שואל הפוך. יש לי ב-C5 Aircross מראה מתכהה אוטו' שפשוט לא עובדת טוב והראיה שלי גם כך רגישה יותר לאור חזק ומרוכז כמו פנסי רכב אחרי הלייזר.

יש אפשרות להחליף או להתקין מראה עם סוויץ' לילה על המראה המקורית?

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 6 דקות, MadCat_LE כתב:

שואל הפוך. יש לי ב-C5 Aircross מראה מתכהה אוטו' שפשוט לא עובדת טוב והראיה שלי גם כך רגישה יותר לאור חזק ומרוכז כמו פנסי רכב אחרי הלייזר.

יש אפשרות להחליף או להתקין מראה עם סוויץ' לילה על המראה המקורית?

אפשר להתחלף במראות :)

ובנימה יותר רצינית: מה ספציפית מפריע לך? מה הכוונה לא עובד טוב?

פורסם

לא מתכהה כשמסנוורים מאחור באור יום (ואין לך כמובן דרך להפעיל את המראה בעצמך, זה חיישן אוטומטי), רק בתנאי חושך וגם זה לא מספיק - ממש לא ברמת מראה רגילה שמןעברת למצב הכהייה. אולי 30%-40% מזה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

המראה האוטומטית דורשת חיווט. אם הוא קיים ומוסתר מעל כיסויי גג הרכב, אז הרווחת ותוכל לקנות מראה אוטמטית מקורית של היצרן ולהחליף במראה הקיימת

פורסם
בתאריך 15.2.2025 בשעה 19:02, MadCat_LE כתב:

לא מתכהה כשמסנוורים מאחור באור יום

מה שאני מכיר יש שתי חיישנים אחד בחזית ואחד בגב המראה, החיישן בחזית מזהה אם יש סינוור, החיישן שבגב מזהה אם יש אור בחוץ, אם יש הוא לא יפעיל את ההתכהות. מה שאומר שאם 'תחשיך' את החיישן שבגב יש סיכוי שההתכהות תעבוד גם באור יום. 

בתאריך 14.2.2025 בשעה 18:13, Max83 כתב:

האם יש דרך להוסיף אחת כזו?

https://he.aliexpress.com/item/32682608718.html

צריך לחבר אותה למתח (אחרי סוויצ') 

שים לב איזה תושבת אתה צריך תתקשר עם המוכר בשביל זה. 

*לא מניסיון אישי. 

**החנות נחשבת טובה, המוצרים שלה איכותיים (מניסיון). 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...