Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי את זה מחבר והייתי חייב לברר את זה פה ולדעת אם באמת אפשר לעשות דבר כזה

הבנתי שאם הרכב שלי מבוטח על פנסים ומראות והפנס שלי מצהיב או נהיה דהוי, אני יכול פשוט לשבור את הפנס, לתבוע את הביטוח ולקבל פנס חדש. 

זה נכון???

• מצחיק 1
פורסם

מצהיב = התלכלך

מי שמחדש פנסים מנקה לך את המכסה פנס מבפנים בינו לבין המנורה והצהוב יורק

הוא לא לוקח יקר עדיף לך לדעתי לנסות קודם שם לתקן את הצהוב בפנסים

אם תתעסק עם הביטוח זה יגדיל לך את המחיר הביטוחי לפעם הבאה שיקרה משהו

עדיף לא להתעסק איתם בקטנות אלא רק אם באמת נהרס הרכב

• פיתרון
פורסם
לפני 19 דקות, nati nati כתב:

מצהיב = התלכלך

מי שמחדש פנסים מנקה לך את המכסה פנס מבפנים בינו לבין המנורה והצהוב יורק

הוא לא לוקח יקר עדיף לך לדעתי לנסות קודם שם לתקן את הצהוב בפנסים

אם תתעסק עם הביטוח זה יגדיל לך את המחיר הביטוחי לפעם הבאה שיקרה משהו

עדיף לא להתעסק איתם בקטנות אלא רק אם באמת נהרס הרכב

מתנצל כל ההודעה הזאת לא נכונה.

1. פנס שהצהיב זה לא בגלל לכלוך אלא נזקי שמש לפלסטיק. ברוב המוחלט של המקרים הנזק הוא לחלק החיוני של העדשה זה שחשוף לשמש.

2. בליטוש פנסים סטנדרטי אף אחד לא מנקה שום דבר מבפנים, עושים ליטש חיצוני לעדשה שהצהיבה ואז הצהוב יורד כי מורידים את השכבה שנפגעה ומתחתיה יש שכבה תקינה. 

3. הפעלת ביטוח פנסים לא מייקרת את הביטוח של האוטו כי ביטוח פנסים זה רכיב נפרד מביטוח רגיל.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 5

פורסם
בתאריך 12.2.2025 בשעה 12:53, amit520 כתב:

הבנתי שאם הרכב שלי מבוטח על פנסים ומראות והפנס שלי מצהיב או נהיה דהוי, אני יכול פשוט לשבור את הפנס, לתבוע את הביטוח ולקבל פנס חדש. 

זה נכון???

זה נכון לגמרי ואפילו גם ישים לגמרי.

כנ"ל לגבי זגוגית הרכב, מקדימה או אחורה אם הצבע השקוף שלה לא בא לך בטוב ובא לך את הפס שמש הכחול המגניב הזה בחלק העליון של זגוגית הרכב כמו פעם.

אתה גם יכול לגנוב לעצמך את המערכת Pioneer דולפינים, לתבוע את משרד הזהות היהודית לענייני עורלות, ולקבל זיכוי על הטוויטרים של Alpine.

מה דעתך על הפרקטיקה הנ"ל?

• מצחיק 3
פורסם (נערך)

בנוסף לכל הנכתב, יש גם השתתפות עצמית לכל פנס.

אני קניתי מראה חדשה בפחות מההשתתפות העצמית. דוגמה קיצונית ובד"כ פנס יקר יותר ועדיין.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
בתאריך 12.2.2025 בשעה 12:53, amit520 כתב:

שמעתי את זה מחבר והייתי חייב לברר את זה פה ולדעת אם באמת אפשר לעשות דבר כזה

זה נכון???

למה רק פנסים? השיטה הזו עובדת גם על כל האוטו. אם אתה רוצה להחליף, ונניח לא מצליח למכור - פשוט נכנסים חזק בעמוד, עדיף שהחבר ינהג, ואז מקבלים כסף מהביטוח. 

זו אותה רמת 'קומבינה'.

התשובה של @Buki היא התשובה הנכונה. כאשר כבר לא ניתן ללטש יותר פשוט קונים שני פנסים חדשים מאחד מהאתרים, ומתקינים.  

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...