Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת הנסיעה או בנסיעה בכבישים בינעירוניים אין שום בעיה, הכל עובד חלק. הבעיה מתחילה כשאני נוסע כמה זמן בפקק או בעיר ועובד הרבה עם הילוכים. פתאום זה הופך להיות יותר קשה, עד שכבר אי אפשר להכניס להילוך. אני פשוט עומד ושום הילוך לא נכנס. אני מכבה את המנוע, ממתין כמה דקות ואז זה שוב משתחרר כאילו לא היה וממשיך לנסוע. מה יכול להיות הבעיה?

קניתי את הרכב לפני חודש, המוכר ציין שהוחלף קלאץ לפני שנה. נראה שזה קלאץ לא מקורי. בגלל זה הבעיה? או אולי משאבה? מה יכול להיות?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...