Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב הקודם שלי, הונדה אינסייט, הלך.

אני מחפש רכב בתקציב דומה ~30K שיוכל לתת לי אותה צריכת דלק

מה שחשוב לי זה צריכת דלק, ונסיעה נוחה בעליות של ירושלים. 

הסתכלתי על טויוטה יאריס היברידית אבל גם אין הרבה אופציות, וגם כל האופציות מתחילות עם 280000 קמ.

רציתי להתייעץ לגבי

1. האם להמשיך לחפש היברידי או שבגלל שרוב הזמן אני נוסע מחוץ לעיר בלי פקקים אז גם בנזין רגיל יגיע לתוצאות טובות

2. האם כן לשקול את ההיברידיות עם הקילומטרז העצום (כי טויוטה והם יכולים להגיע גם למיליון, אבל מצד שני היברידי כן יכול לעלות הרבה אם מחליפים סוללה ואז אולי עדיף הונדה ג'אז כי שם יש פחות סיכון עם הסוללה)

מבחינת התקציב, אני יכול לקפוץ עוד 5 למעלה

אשמח לשמוע הצעות ורעיונות, כרגע לא סגור על כלום. 

פורסם
לפני 13 שעות, student89 כתב:

שלום

הרכב הקודם שלי, הונדה אינסייט, הלך.

אני מחפש רכב בתקציב דומה ~30K שיוכל לתת לי אותה צריכת דלק

מה שחשוב לי זה צריכת דלק, ונסיעה נוחה בעליות של ירושלים. 

הסתכלתי על טויוטה יאריס היברידית אבל גם אין הרבה אופציות, וגם כל האופציות מתחילות עם 280000 קמ.

רציתי להתייעץ לגבי

1. האם להמשיך לחפש היברידי או שבגלל שרוב הזמן אני נוסע מחוץ לעיר בלי פקקים אז גם בנזין רגיל יגיע לתוצאות טובות

2. האם כן לשקול את ההיברידיות עם הקילומטרז העצום (כי טויוטה והם יכולים להגיע גם למיליון, אבל מצד שני היברידי כן יכול לעלות הרבה אם מחליפים סוללה ואז אולי עדיף הונדה ג'אז כי שם יש פחות סיכון עם הסוללה)

מבחינת התקציב, אני יכול לקפוץ עוד 5 למעלה

אשמח לשמוע הצעות ורעיונות, כרגע לא סגור על כלום. 

מעבר לזה, מתלבט לגבי הרכבים הקטנים, אם שווה לקחת טויוטה אייגו או המקבילות שלה
ואם לא אלו אז פיקנטו או סוזוקי סלריו

מאוד אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

אייגו, פיקנטו וכו תיקח בכיף אם אתה שונא את עצמך.

ברצינות, קח משהו נורמלי. בנזין רגיל עם צריכה טובה יהיה מנוע קטן וחלש. חפש דיזל או היברידי הכי טוב שתוכל למצוא.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, MadCat_LE כתב:

אייגו, פיקנטו וכו תיקח בכיף אם אתה שונא את עצמך.

ברצינות, קח משהו נורמלי. בנזין רגיל עם צריכה טובה יהיה מנוע קטן וחלש. חפש דיזל או היברידי הכי טוב שתוכל למצוא.

מה העדיפות לדיזל דווקא ברכבים ישנים יותר? המנועים יותר אמינים?
היברידי זו העדפה אישית שלי העניין שמאוד קשה למצוא..
מה לגבי הקצת יותר גדולות קליאו, מיקרה וכו?
תודה

עריכה אחרונה על ידי student89
פורסם

חפש רכב דיזל, אולי מונית לשעבר שתעשה לה יישור קו והיא תוכל לנסוע הרבה ק"מ בטיפול נכון. היברידי חוסך בעיקר בפקקים, דיזל חסכוני בנסיעות ארוכות.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

פשוט יהיו לרוב חסכוניים מאוד מבלי להיות עגלות. רובם לא קטנים אבל, למרות שיש לך לדוגמה קליאו/קפצ'ור/ דיזל אם אני לא טועה.

לגבי סופרמיני זה כבר עניין שלך אם מספיק נוחות - יכול להיות שכן, אך שים לב שאתה לא סתם משלם יותר עבור דגמים פופולריים רק כי הם קטנים (ומבוקשים בגלל זה) כשאין לך בעיית מקום חניה שמצריכה אותם.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

רנו דיזל, חפש בסבלנו אחת לא שחוטה,
קאפצ'ור (טיפה יותר רועשת ונוקשה - החזקתי אחת כזו עד לא מזמן), פלואנס\מגאן חדשה יותר.
תבדוקטוב את הקלאצ'ים בזמן הקניה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...