Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימת פיות בפורום כללי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למנהלי הפורמים

היום פרסמתי שאלה בפורום כללי ולצערי כמה מהגולשים מתחצפים, מעליבים ומנסים לסתום פיות.

את מי שהנושא לא מעניין שלא יכנס (הכותרת מספיק ברורה) ושלא יגיב.

מה שנעשה שם פשוט מתחת לכל ביקורת!

אני מדבר על השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74388

לטיפולכם!!

1.jpg

פורסם

בצד ימין למטה מתחת לכל הודעה שנכתבת יש צייור של תמרור, ניתן ללחוץ עליו ולשלוח הודעה למנהלי הפורום על תוכן ההודעה ולהתריע עליה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בנוסף, זו לא סתימת פיות. סתימת פיות היא כשמנהלי הפורום מוחקים או נועלים שרשור (וזו זכותנו), מה שעשו לך שם, זה להעיר לך (ולא כל כך בעדינות, אני מסכים), שהנושא שפתחת הוא הזוי לחלוטין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה היא שיש גם תגובות פלציות ומזלזלות של המנהלים השונים, וכשאנו, המשתמשים הרגילים מגיבים, אותם המנהלים מוחקים את תגובתנו.

אפילו התנצלות אי אפשר לקבל מהם. ניחא, ככה זה אחרי מסך המחשב...

נ.ב. אני רוצה לציין כי המנהלים גיא, איציק ורוני הם בעלי התגובות הכי "מקצועיות" ומבינות באתר זה ועל כן אני מכבד אותם.

אם תרצו לינקים, אשמח לציין אותם בתגובתי.

פורסם

הבעיה היא שיש גם תגובות פלציות ומזלזלות של המנהלים השונים, וכשאנו, המשתמשים הרגילים מגיבים, אותם המנהלים מוחקים את תגובתנו.

אפילו התנצלות אי אפשר לקבל מהם. ניחא, ככה זה אחרי מסך המחשב...

נ.ב. אני רוצה לציין כי המנהלים גיא, איציק ורוני הם בעלי התגובות הכי "מקצועיות" ומבינות באתר זה ועל כן אני מכבד אותם.

אם תרצו לינקים, אשמח לציין אותם בתגובתי.

נא לא להפוך את השרשור הזה לשרשור "אנטי" למנהלים. אנחנו מוחקים הודעות אם הן אינן מתאימות לרוח הפורום. אנחנו נתנצל אם אנחנו טועים, לא אם אנחנו מוחקים לכם הודעה שנראית לכם סבירה אבל לנו היא לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זו בדיוק הנקודה, אין פה שום אנטי. תוציא מהראש שלך את כיוון הראייה הזה.

אני מקבל את העובדה שאתם מוחקים תגובות אם אינן לרוח הפורום.

הבעיה שהיא אתם לא מוחקים תגובות "לא רלוונטיות" של מנהלים אחרים.

דרך אגב, אני לא היחיד, דברתי בפרטי עם עוד כמה אנשים (שאם רוצים להשאר בעילום שם, אני לא אסגיר את שמם) לגבי הערות שטותיות של המנהלים.

פורסם

זו בדיוק הנקודה, אין פה שום אנטי. תוציא מהראש שלך את כיוון הראייה הזה.

אני מקבל את העובדה שאתם מוחקים תגובות אם אינן לרוח הפורום.

הבעיה שהיא אתם לא מוחקים תגובות "לא רלוונטיות" של מנהלים אחרים.

דרך אגב, אני לא היחיד, דברתי בפרטי עם עוד כמה אנשים (שאם רוצים להשאר בעילום שם, אני לא אסגיר את שמם) לגבי הערות שטותיות של המנהלים.

אופן ההתנהלות של המנהלים בינם לבין עצמם הוא אינו נושא לדיון במסגרת הפתוחה של הפורום. אם יש דברים פרטניים - אתה מוזמן לפנות למנהל הרלוונטי בה"פ. אל תשכח שגם המנהלים הם בני אדם (בקושי...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

וזה נותן להם את הזכות ללעוג ולזלזל באנשים אחרים?

ברור שלא, לכן אמרתי שכל פנייה בנושא צריכה להיות פרטנית למנהלים בה"פ, ואנחנו נדאג לטפל בנושא בצורה המתאימה ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איך שכחתי את עמית

שכחת לציין גם את שמר, כספר, מוטי, שלומו, עומר, אריאל, אייל, עידן, בני ואותי.

אם יש לך בעיה עם הודעות/חסימות/סגנון של אחד המנהלים שלח לו ה"פ ואני בטוח שתקבל תשובה עניינית.

בכל מקרה אתה לא חייב להסכים עם כל ההודעות של כל המנהלים.

אני את ההודעות של שמר לא קורא בכלל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שכחת לציין גם את שמר, כספר, מוטי, שלומו, עומר, אריאל, אייל, עידן, בני ואותי.

אני את ההודעות של שמר לא קורא בכלל.

ציינתי את האנשים שנתקלתי בתגובותיהם הענייניות.

אם שכחתי לציין שמות נוספים (כולל אותך), הסיבה היא שעדיין לא נתקלתי בהם ובתגובותיהם.

(ועל כך הסליחה, קבלו את התנצלותי)

נ.ב. את שמר לא ציינתי בכוונה.

פורסם

נ.ב. את שמר לא ציינתי בכוונה.

שמר לא קורא את ההודעות שלי ולא את שלך. הוא לא יידע מזה לעולם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, אם יש לי תלונה על אחד מהמנהלים כאן שלדעתי עושה כמה דברים ספציפים לא בסדר, ואינני רוצה שהוא ידע שאני או כל מישהו אחר רוצה להגיב עליו(על המנהל, שלא יידע שאני או אחר התלננו עליו )?

Suzuki Jimny

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...