Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימת פיות בפורום כללי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלח ה"פ למנהל אחר. אם זה לא אני, שלח אלי, אני אשתדל לעזור עד כמה שניתן.

אין פה חסינות על תלונות, אף אחד לא הולך לצוד אותך. פה ושם מנהלים, כל המנהלים עושים טעויות. ה"פ ממשתמשים גורמת לחשוב שוב, ולהחליט שוב. פה ושם אנחנו הופכים החלטות שלנו בגלל ה"פ ממשתמשים, במקרים אחרים ההחלטה נשארת, ובמקרים הללו לרוב גם תקבל ה"פ עם הסבר.

אם אתה חושב שיש מנהל שלא פועל נכון, ואתה מעדיף לא לפנות עליו עם התלונה, פנה למנהל אחר. אולי הוא יסביר את דבריך בצורה עדיפה, או ישאל אותך מה בדיוק היתה הבעיה בשביל לנסות לעזור. בכל מקרה כפי שכבר צייניתי אני לא רואה סיבה להסתתר ולא לגלות את שם המתלונן. אין לנו שום דבר אישי נגד משתמשים, ולא מתנהל פה מצוד אחרי מישהו שהתלונן על מנהל זה או אחר.

גיא

פורסם

נ.ב. את שמר לא ציינתי בכוונה.

חברים, בתור יו"ר האתר "שמר-נערת החן והיופי לשנת 2005" אני מבקש ,עד כאן.

ועכשיו ברצינות,אני מאמין שלאף אחד אין כוונה רעה חס וחלילה לפגוע באחד המשתמשים.

חוץ מזה המנהלים הם אחלה לפי דעתי ומכל אחד אפשר ללמוד המון בתחום המוטוריקה ובכלל(כן גם מזקן השבט שמר)

חבר'ה תבינו קורה שלפעמים הוא מתוסכל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=73746

לי יש בבית חפיסת קונדומים עם מגירה חשוכה וגם אצלי הוא בקושי רואה שמש (כשתגיע לגילי תבין :? ).

מה אתה אומר ? להחליף או לא?

,אבל בחייאת מה היינו עושים בלעדיו?

לפי דעתי המנהלים כאן עושים עבודה נפלאה ולפעמים מגיע גם לתת קרדיט כשצריך ולא תמיד להתלונן.

נ.ב

כבר הרבה זמן אני מתחבט בשאלה האם המנהלים מקבלים תגמול/אחזקה חינם לצרפתיות המתפרקות/יורו במזומן/מניות ב"טבע", על היותם מנהלים?,אם כן שכחו מכל מה שאמרתי קדימה לעבודה, מה אתם קוראים את השטויות שאני כותב אין לכם הודעות למחוק???:-P

פורסם
חברים, בתור יו"ר האתר "שמר-נערת החן והיופי לשנת 2005" אני מבקש ,עד כאן.

ועכשיו ברצינות,אני מאמין שלאף אחד אין כוונה רעה חס וחלילה לפגוע באחד המשתמשים.

חוץ מזה המנהלים הם אחלה לפי דעתי ומכל אחד אפשר ללמוד המון בתחום המוטוריקה ובכלל(כן גם מזקן השבט שמר)

לפי דעתי המנהלים כאן עושים עבודה נפלאה ולפעמים מגיע גם לתת קרדיט כשצריך ולא תמיד להתלונן.

לא לא לא לא לא לא,

שלא תבין לא נכון, ממש לא נפגעתי ממנו, אם היית מכיר אותי היית יודע שבי אי אפשר לפגוע,

לא רציתי לציין אותו בשל העובדה שלפורום הוא לא תורם, לפחות לא בהודעות כאלה.

זקן זקן... אולי כדי לפנות מקום ליורש.

מי שעזר לי זכה לתודה בהודעה פרטית ועוד כמה מרשרשים (כן בטח)

חמסה חמסה.

נ.ב. אחלה קשור לחומוס ולא למנהלים.

פורסם

תראה, גם אני קצת נפגעתי מכמה תגובות עצבניות של שמר (ופעם או פעמיים הוא גם נעל שרשור ומחק דברים שלי) אבל בסופו של דבר קלטתי שכתבתי שטויות והוא צדק ב-100%, אז אם קצת תתפוס ראש גדול תבין שבדרך כלל המנהלים כאן עובדים אחלה...

ולשמר מגיע :mm_yeah: , ויש כבוד...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

שמר בעל גישה פחות מנומסת אולי ממנהלים אחרים, אבל מדובר באדם בעל ידע רב מאוד בתחום הטכני ובכמה תחומים אחרים. תהיו בטוחים שאין לו שום דבר אישי נגד אף אחד. לדעתי מדובר באחד האנשים היותר טובים שיש לנו בפורום. גם אם פה ושם הוא זורק הערות ציניות קלות יותר או פחות.

המנהלים לא מקבלים כל תמורה ומבצעים את עבודתם בהתנדבות. כאשר בנוסף לכך תרמו כספים מהכיס הפרטי שלהם כדי שהפורום יוכל להתקיים.

ובנימה אופטימית זו, אני נועל את השירשור. לא מדובר בשירשור תלונות מנהלים, אם למישהו יש בעיה ספציפית כלשהיא, כפי שכבר כתבתי קודם, הוא מוזמן לפנות אלי או למנהל אחר בה"פ ונשתדל לעזור לו.

גיא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...