Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי במגרש של אחת היבאוניות לראות רכב לפני קניה.

לקחתי לבדיקה לפני קניה ולמרות שטווח העצירה נכון, כשהבוחן (שאגב היה אחלה, עד כמה שאני בתור הדיוט יכול לשפוט) לקח את הרב לסיבוב הוא חזר ומהבלמים הקדמיים יצא עשן. ממש אפשר היה לראות בעין.

הבלמים חדשים. פרט לזה הרכב בסדר. כשאני לקחתי לסיבוב ניסיון לא היה עשן.

לקחתי את הרכב יחד עם הסוכן מכירות למוסך המרכזי שלהם (מורשה יבואן) והם טענו שזה תמיד ככה בבלמים חדשים (לא אמור לצאת עשן - זה בולשיט) אבל הסכמנו השהרכב ישאר לבדיקה במוסך שלהם.

1. רשום לי בדוח של המוכן בדיקות לחזור לבדוק חוזרת בדוח לפני קניה - יסכימו לבדוק בחינם רק את זה ? הייתי רוצה שאותו הבוחן יעשה שוב את מה שעשה כהוציא עשן.

2. בכל מקרה חשבתי לדרוש בכתב מהמוסך המרכזי בכתב שזה תוקן \ נבדק וכו - לצערי יש לי הרגשה שלא יעשה כלום בתקווה שלא נעלה על זה ובלי זה לא להתקדם - סביר ?

3. נגיד אני רוצה אחרי קניה להיות יותר צדיק מהאפיפיור ולשים לבד בלמים חדשים - האם יכולה להיות תקלה קבועה באוטו שלא מאפשרת התאמת טובה של בלמים? כאילו מה שלא אוכל לפתור במחיר של בלמים אלא מאז'ורי יותר?

עריכה אחרונה על ידי ykg
פורסם

יש מצב שיש חומרים שלא הסירו מהבלמים לפני הרכבתם, כמו למשל שכבה שומנית על גבי הדיסקים, ולכן יוצא עשן כי הבלימה שרפה את החומר השומני. עוד אופציה זה שריססו חומר מבריק על הצמיגים והוא הגיע גם לבלמים ואז נשרף

פורסם
לפני 21 דקות, EliC25 כתב:

יש מצב שיש חומרים שלא הסירו מהבלמים לפני הרכבתם, כמו למשל שכבה שומנית על גבי הדיסקים, ולכן יוצא עשן כי הבלימה שרפה את החומר השומני. עוד אופציה זה שריססו חומר מבריק על הצמיגים והוא הגיע גם לבלמים ואז נשרף

מוסך מורשה אמור לתת לי אישור 'ראסמי' שהבלמים תקינים אחרי אירוע כזה?

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

הבוחן אמר שזה לא אמור להגיע למצב של עשן שיוצא ורואים בעין (מה שהיה). זה גם מה שמצאתי באינטרנט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...