Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, שקט ונוח - רעיונות?

יהבי

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מחפש רכב חדש, עדיף בתצורת Crossover, עד 190,000 ש"ח עם הדרישות הבאות:

• בטיחות בראש וראשונה.
  • בליעת מהמורות טובה בכבישים משובשים (ליתר דיוק: עבודות הרכבת הקלה בירושלים).
  • שקט בנסיעה בכביש מהיר (נוסע לרוב בשעות שהכביש פנוי).

כיום נוהג  בקופרה פרומנטור - נוחות סבירה (במצב DCC של נוחות מרבית), קצת  רועש מדי לטעמי בכביש מהיר.

לאחר קריאת הרבה ביקורות באינטרנט, עשיתי נסיעת מבחן על T-ROC ו-KAROQ. שתיהן התאימו לכל הדרישות, למעט נוחות נסיעה -  בליעת מהמורות פחות טובה מהפורמנטור. ל-T-ROC אין לנסיעת מבחן את הדגם עם DCC.

יש עוד רעיונות שפיספסתי?

פסלתי מראש:

• רכבים חשמליים (אני עדיין לא "בשל" לזה).
  • רכבים צרפתיים (היו לי לא מעט,היו אמינים מאוד, אבל קשה מאוד אחר כך למכור, במיוחד כשאני נוהג כ-30,000 ק"מ בשנה).

תודה! יהבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא פסלת את האופציות שהיו נותנות לך שקט ונוחות, חבל. חשמלית הייתה נותנת לך שקט בנסיעה ומשהו כמו c5 איירקרוס או 3008 היו מספקים לך את הנוחות שאתה מחפש.

בכל מקרה עם 30 אלף ק״מ בשנה, גם אם תקנה טויוטה שנחשבת סחירה, תצטרך להוריד במחיר ויהיה לך יותר קשה למכור מאשר מישהו שעשה 10-15 אלף ק״מ בשנה.

הייתי בודק אם יש לצ'מפיון עוד מלאי של הטיגואן מהצורה הקודמת, רכב שאמור להיות בתקציב שלך. תעשה נסיעת מבחן ותראה האם הוא עונה על הדרישות יותר טוב מהקארוק וה-troc.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה. פתחתם לי קצת את הראש...
אני חוזר ל-T-ROC: אין רכב הדגמה עם DCC - האם למישהו לקוראי הפורום יש ניסיון עם המערכת בדגם זה? יש לי DCC בקופרה - יש הבדל, אבל לא מהותי מאוד.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, יהבי כתב:

שלום,

אני מחפש רכב חדש, עדיף בתצורת Crossover, עד 190,000 ש"ח עם הדרישות הבאות:

• בטיחות בראש וראשונה.
  • בליעת מהמורות טובה בכבישים משובשים (ליתר דיוק: עבודות הרכבת הקלה בירושלים).
  • שקט בנסיעה בכביש מהיר (נוסע לרוב בשעות שהכביש פנוי).

כיום נוהג  בקופרה פרומנטור - נוחות סבירה (במצב DCC של נוחות מרבית), קצת  רועש מדי לטעמי בכביש מהיר.

לאחר קריאת הרבה ביקורות באינטרנט, עשיתי נסיעת מבחן על T-ROC ו-KAROQ. שתיהן התאימו לכל הדרישות, למעט נוחות נסיעה -  בליעת מהמורות פחות טובה מהפורמנטור. ל-T-ROC אין לנסיעת מבחן את הדגם עם DCC.

יש עוד רעיונות שפיספסתי?

פסלתי מראש:

• רכבים חשמליים (אני עדיין לא "בשל" לזה).
  • רכבים צרפתיים (היו לי לא מעט,היו אמינים מאוד, אבל קשה מאוד אחר כך למכור, במיוחד כשאני נוהג כ-30,000 ק"מ בשנה).

תודה! יהבי.

לא מניסיון שלי אבל מקריאה ברשת: סובארו קרוסטרק.

זו גרסה החדשה של xv.

האמת שזה רכב עם לא מעט חסרונות:

לא חסכוני, לא מהיר, לא מרווח ומעט מיושן.

אבל עונה בול על הדרישות שאתה כן ציינת: בטיחות, נוחות ושקט.

אינו צרפתי.

נכון שאתה נוסע הרבה. אבל לא ציינת חסכון בדלק בדרישות

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במאזדה יש דגם עם ה2.5 ליטר... קצת יותר נמרץ.

אבל סובארו פורסטר עושה הכל שקט יותר אבל מנוע לא חזק במיוחד. 

הרכב לא זריז בעליל לטעמי המזדה מנוע 2.0 ליטר יותר זריזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

30 אלף קילומטר בשנה עם פורסטר והוא יצטרך לקחת משכנתא רק על הצריכת דלק (אם זה מעניין אותו).

הייתי מנסה את הטיגואן ואם לא הולך על פג'ו 3008.

אם נראה לך שטויוטה שנוסעת 30 אלף נמכרת יקר יותר מפג'ו 3008 שנסעה ככה, אז זה לא המצב.

בסוף ההפרש ככל וישנו, מזערי.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

30 אלף קילומטר בשנה עם פורסטר והוא יצטרך לקחת משכנתא רק על הצריכת דלק (אם זה מעניין אותו).

הוא לא ציין זאת כשיקול.

אולי הוא לא נושא בעלות הדלק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משלם על הדלק מכספי הפרטי, אבל לא ציינתי צריכת דלק כשיקול כי מרבית הרכבים שהסתכלתי עליהם די דומים מבחינת משקל והספקי מנוע, כך שצריכת הדלק אמורה להיות די דומה. כשהסתכלתי על סובארו ראיתי את משקל הרכב וישר הבנתי שחסכוני הוא לא יהיה, ולכן לא התייחסתי אליו.

הבעיה עם ה-3008 היא שכרגע הוא בכלל לא מופיע באתר היבואן, המזדה עם מנוע 2500 יקרה מדי בשבילי, וכך גם הטיגואן (למעט ה- All Space שיצורו מופסק).

ב-FaceBook כתב מישהו שב-T-ROC יש הבדל מורגש ב-DCC, רק שבינתיים אני לא מוצא מישהו שיהיה מוכן לקחת אותי לסיבוב קצר להרגיש את זה...

תודה לכל מי שענה עד כה!

יהבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...