Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mg3 החדשה

לירון .ה.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, itsik170 כתב:

הסטיישן מיוצרת בבריטניה.

האלנטרה כיום עם תג מחיר של 176 אלף, באמת ציפיתי שטויועה לא יישרו קו?

סקודה לא רק שלא יישרו אלא ירדו לרמות מחיר של 151-156 אלף ש"ח.

מבחינת ליסינג הם קלעו בול , כמות הרכבים אשר מופנה לחברות הליסינג היא גדולה מאוד במיוחד מגירסאת האמצע בעלות של 156K.

אין ספק שהסקודה עדיפה על האלנטרה \ קורולה מכל בחינה מלבד צריכת הדלק.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקורולה סטיישן ב- 180 אלף ₪  נמכרת ברמת גימור אחת שנקראת ספייס לצרכן הפרטי, מגיעה בלי פתחי מיזוג אחוריים שזה לא היה באף גירסה עד כה ועם טסות פלסטיק ולהבנתי ללא כניסה ויציאה ללא מפתח שזה מקביל לגירסת הספייס הקודמת (הגירסה הפשוטה. הגירסה המאובזרת נקראה בעבר ספייס פלוס).

נראה שהמחיר מהיצרן מאד גבוה וגורם למחיר יקר מאד גם בישראל, אכן מחיר לא אטרקטיבי. אולי מכוונים רק לשוק הליסינג וניפחו את המחיר כדי להעניק הנחות.

צרכן פרטי ששוקל קורולה בדרך כלל לא יישקול אוקטביה, מדובר בסוגי לקוחות שונים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לפני שעה, Liel Baruch כתב:

התקשרו אלי היום לגבי ההשקה מחר, כמובן שמחיר יגידו רק מחר.

לטעמי אם יעמוד על איזור ה120-130 זו אחלה עסקה.

תוכל להסביר מה אתה חושב שהופך את העסקה לאחלה?

פורסם

אני אישית מחפש סופר מיני/ג׳יפון היברידי במחיר סביר.

האופציות הן טויוטה יאריס או יאריס קרוס, שתיהן יקרות ומאובזרות באופן סביר אך מרגישות קצת זולות, לכן אני חושב שבאיזור 120 אלף שח זו אחלה עסקה לטעמי.

פורסם (נערך)

לפחות כרגע באתר עם הנחת מזומן הוא מתחיל ב119K:
image.thumb.png.5fbc8e8ea1387a17caf2bf494befdfac.png
מה שמוזר הוא התוספת סאנרוף - רק 1000 שקל!.
עריכה: עכשיו אני שם לב שהגיר הינו רק 3 הילוכים- מעניין איך הצליחו להיסתדר רק עם 3 הילוכים בעולם של גירי CVT או אוטומטים רובוטים עם מעל 6 הילוכים?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כמובן בישראל אנחנו חיים... 

128 אלף לגרסא הבכירה, כאשר 127 אלף לגרסת הליסינג. מפתיע? בטח שלא אותי, כי כמובן שמערכות בטיחות, כניסה והנעה ללא מפתח, מצלמת 360, חימום הגה ומושבים, חיישני גשם ופנסי לד שווים ביחד תוספת של 1000 שקל. ברור. 

בוא נגיד, שטויוטה לא בדיוק משקשקים מפחד לגבי המכירות של היאריס. 

עוד חודשיים ב-110 ב-0 קילומטר. 

פורסם

היאריס עם אגרת רישוי כבר נושקת ל140K זה המון המון כסף לרכב קטן שחוץ משמירת ערך וצריכת דלק לא מצטיין בכלום מול המתחרות שלו. 

דווקא העסקה פה מאוד מעניינת ב126K למזומן עם 7 שנות אחריות וביצועים מעולים מעניין איך היא תהיה על הכביש. ליאריס יש קהל די קבוע והMG3 דווקא יכולה לגנוב לקוחות מהקהל של האיביזה / מאזדה 2 וכו' ככה שיש פה פוטנציאל להצלחה.

פורסם

אני כבר רואה איך לובינסקי יפמפמו את עניין ההספק (194 כ"ס) כדי לעודד מכירות.

הבדל של 1000 ש"ח בין הגרסאות, כבר אני רואה איך הגרסה הבסיסית הולכת בערוצי ה-0 ק"מ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 2 דקות, itsik170 כתב:

אני כבר רואה איך לובינסקי יפמפמו את עניין ההספק (194 כ"ס) כדי לעודד מכירות.

הבדל של 1000 ש"ח בין הגרסאות, כבר אני רואה איך הגרסה הבסיסית הולכת בערוצי ה-0 ק"מ.

תבדקו את ההבדל בדגמי הליסינג של קיה ויונדאי, לובינסקי פוסעים באותה הדרך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

תבדקו את ההבדל בדגמי הליסינג של קיה ויונדאי, לובינסקי פוסעים באותה הדרך.

בזמנו, היה הפרש של 400 שח בין דגם ה- lx של הפיקנטו שיועד לציי רכב לבין ה-ex שיועדה לשוק הפרטי

פורסם

אני חושב שאנחנו עדיין לא מבינים כמה מדהים הרכב הזה

מבחן קצר שעשו לרכב בוואלה :

מבחן דרכים וחוות דעת: MG3 היברידית - וואלה רכב (walla.co.il)

מה שבלט לי בעיקר זה הציטוט הבא:

הדוגמא הטובה ביותר הן העליות לירושלים. בעליה הארוכה משער הגיא לשורש הסוללה מתרוקנת, ומנוע הבנזין, על 102 סוסיו הצנומים, לא מצליח גם לסחוב את הרכב בעליה וגם לטעון את הסוללה כדי שהיא תזין מספיק אנרגיה למנוע החשמלי, גם במצב ספורט. תמשיכו עוד כמה קילומטרים ובירידה לעבר עין חמד הסוללה נטענת. חשוב לציין, למרות שזאת מכונית היברידית יש פה מערכת אחזור אנרגיה כמו במכונית חשמלית עם מצבים שונים כך שניתן לטעון את הסוללה מהר יחסית. עם סוללה טעונה תגיעו לקסטל ופתאום המכונית שהתקשתה לטפס בעלייה תזנק למעלה בהתלהבות של עגל ולא תתקשה להשאיר את התנועה המזדחלת מאחור.

זה רכב שמנסה להיות פלאג אין, אבל הוא לא. מסתמך המון על הסוללה וברגע שהיא נגמרת - תישאר עם מנוע 1.5 עגלה עם 3 הילוכים שלא זז. 

זה רכב שאם אתה נוסע בתנאים פשוטים - פקקים, עירוניים, - תקבל התנהגות מסויית. 

תעבור לירידות ועליות שמאתגרות את הסוללה- תקבל הפתעה. לפעמים הרכב יביא בראש, ולפעמים הוא יהיה עגלה בלי סוסים. הכול תלוי בכמה הסוללה תיטען.  אני לא אחמיר ואגיד שחוסר העקביות הזה אפילו מסוכן, אבל זה בהחלט לא טריוויאלי. 

אני לא מהנדס. אבל להדיוט כמוני זה מרגיש כמו הנדסה עצלה ונחותה. 

• מעניין 2
פורסם
לפני 21 שעות, davemustaine87 כתב:

אני חושב שאנחנו עדיין לא מבינים כמה מדהים הרכב הזה

מבחן קצר שעשו לרכב בוואלה :

מבחן דרכים וחוות דעת: MG3 היברידית - וואלה רכב (walla.co.il)

מה שבלט לי בעיקר זה הציטוט הבא:

הדוגמא הטובה ביותר הן העליות לירושלים. בעליה הארוכה משער הגיא לשורש הסוללה מתרוקנת, ומנוע הבנזין, על 102 סוסיו הצנומים, לא מצליח גם לסחוב את הרכב בעליה וגם לטעון את הסוללה כדי שהיא תזין מספיק אנרגיה למנוע החשמלי, גם במצב ספורט. תמשיכו עוד כמה קילומטרים ובירידה לעבר עין חמד הסוללה נטענת. חשוב לציין, למרות שזאת מכונית היברידית יש פה מערכת אחזור אנרגיה כמו במכונית חשמלית עם מצבים שונים כך שניתן לטעון את הסוללה מהר יחסית. עם סוללה טעונה תגיעו לקסטל ופתאום המכונית שהתקשתה לטפס בעלייה תזנק למעלה בהתלהבות של עגל ולא תתקשה להשאיר את התנועה המזדחלת מאחור.

זה רכב שמנסה להיות פלאג אין, אבל הוא לא. מסתמך המון על הסוללה וברגע שהיא נגמרת - תישאר עם מנוע 1.5 עגלה עם 3 הילוכים שלא זז. 

זה רכב שאם אתה נוסע בתנאים פשוטים - פקקים, עירוניים, - תקבל התנהגות מסויית. 

תעבור לירידות ועליות שמאתגרות את הסוללה- תקבל הפתעה. לפעמים הרכב יביא בראש, ולפעמים הוא יהיה עגלה בלי סוסים. הכול תלוי בכמה הסוללה תיטען.  אני לא אחמיר ואגיד שחוסר העקביות הזה אפילו מסוכן, אבל זה בהחלט לא טריוויאלי. 

אני לא מהנדס. אבל להדיוט כמוני זה מרגיש כמו הנדסה עצלה ונחותה. 

הוא בקטגורית העגלות ובחו"ל זו העגלה הכי זולה מבין שאר העגלות.
איך הסוזוקי עושה את המסלול הזה עם 80 כ"ס?
ב120 אלף אין שום הצדקה לקנות MG, אבל עוד שנתיים-שלוש סביב ה70 אלף, אולי?

פורסם

משהו שאני רואה אותו הרבה בפורום יעוץ, זה שאנשים שרוצים לקנות רכב מאוד מתמקדים על מה הם מקבלים ברכישת רכב , אבל הם כמעט ולא מסתכלים על מה הם מפסידים ברכישה, מעבר לדבר הברור- הוצאה כספית.

היבואנים יודעים את זה, ולכן רוכבים על היתרונות עד כמה שאפשר.

המתחרות של ה-MG זה לא היאריס והסוויפט, שכן הקהל יעד שלהם בחיים לא יתקרב ל-MG, בטח שלא במחיר הזה. אלא מאזדה 2, וסיאט איביזה. 

ולכן במקרה הזה, היתרונות של ה-MG הם "תיראו עד כמה היא מהירה, וכמה איבזור. וכבונוס היא חסכונית וגם יש אחריות ל-7 שנים"

ה- MG כבר עכשיו יכולה להיות כדאית, אבל כדאי גם לדעת מה אתה מפסיד בקניה שלה, ולא רק מרוויח. 

כבר ציינתי בשרשור אחר, ש-7 שנות אחריות זו ברכה אבל גם קללה. הקללה היא שאתה כבול למוסכי היבואן על מנת לשמר אחריות. ולפחות מפורומים באנגליה, אתה משלם יפה מאוד על הכבילה הזאת עם מחירי טיפול שערורייתיים. מן הסתם אני עוד לא יודע מה יהיו המחירים בארץ לטיפולים, אבל מהנסיון שלי בתחום הרכב, כניראה שלא תיראה הפתעות חיוביות בנושא הזה. מה שתחסוך בדלק- תשלם במוסך. 

אני לא הייתי שוקל אותה באמת מול מאזדה  2 או סיאט איביזה, לכן גם לא הייתי שוקל אותה עוד 3 שנים ב-70 אלף(שזה פחות או יותר יהיה גם המחיר שלהם) 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...