Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mg3 החדשה

לירון .ה.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-MG3 נכנסת לשוק שיצאו ממנו כמה מתחרות - פולו, ריו, i20...

נתח השוק הפוטנציאלי ככה גדל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פולו והריו היו שחקנים די שולים, המכירות היו נמוכות מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מתכוון למכירות לפרטיים אתה כנראה צודק.

עם זאת אין הרבה יאריס בליסינג ולובינסקי מתכוונים להציף את שוק הליסינג ב-3 ובZS ההיברידיות (התחילו להציע אותן אצלנו בחברה כבר) וכאן יש סיכוי שMG3 בסך כולל של מסירות הדגם תעקוף את היאריס.

פורסם

הMG תמיד נהנתה ממחירים מעט נמוכים ביחס לסגמנת שבו היא התחרת וכך יצרה לעצמה פל שוק לא גדול אבל עקבי,
הMG4 (לדעתי) הראשונה שגם התמורה לרכב ביחס למתחרות הייה ממש לא רעה, וזאת למרות שהרכב סוג של בינוני,

חבר ושכן החליף את האטו 3 (BYD) בלונג רינג' ובהשוואה הוא אומר שהטווח זה אכן נתון מכריע אבל הממשק איטי ויש כל מיני "גליצ'ים"
אבל עדיין הוא מרוצה מההחלפה.

בMG3 לדעתי שוב הם עושים אותו דבר - יותר איבזור, יותר כ"ס, מעט יותר גדולה, מעט פחות מזומנים ויש לך קהל יעד קבוע שלא איכפת לו מכמה "גליצ'ים" (כולל ירידת הערך).

פורסם
בתאריך 18.11.2024 בשעה 12:34, davemustaine87 כתב:

טויוטה קונים כי זה מותג אמין, שומר על ערך, וזה חסכוני. להראות במבחן שגם ה-MG3 טובה ממנה בנהיגה, זה לפספס את המטרה בקילומטרים. זה יעניין אולי 0.2% ממי ששוקל את היאריס. וגם ככה זה רכב שנמכר ב-1000 יחידות בשנה. תעשה אתה את החשבון לכמה אנשים זה חשוב. 

זה דווקא לא נכון, לפחות לפי המבחן היאריס נוחה ומתנהגת יותר טוב מה-MG.

ה-MG גדולה, חזקה ומאובזרת יותר ככה שעל הנייר היא אטרקטיבית יותר אבל לפחות לפי המבחן של YNET נופלת בסעיפי הביצוע ולא מספיק מלוטשת.

אני מאמין שהיא תמכור כמות גדולה יותר מהיאריס בזכות פנייה לציי רכב וזמינות מלאי שפשוט לא קיים ביאריס.

פורסם

נוחות זה גם משהו אישי, מנסיון של על שניהם הmg נוחה יותר בעיקר בזכות מושב רך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יצא עליה מבחן של CARWOW:

תהנו :popcorn:

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

למי שתהה אם אנשים מתנפלים על ה-MG3 או לא, כמעט 3 חודשים אחרי ההשקה, הגרסא הבכירה נמכרת ב-121 אלף ב-0 קילומטר. 

תסיקו מזה מה שתרצו. 

אני אומר עוד 3 חודשים היא תהיה כבר ב-115 אלף כמו ה-MG5 וה-MG4 שקדמו לה. 

פורסם
בתאריך 5.1.2025 בשעה 12:17, davemustaine87 כתב:

למי שתהה אם אנשים מתנפלים על ה-MG3 או לא, כמעט 3 חודשים אחרי ההשקה, הגרסא הבכירה נמכרת ב-121 אלף ב-0 קילומטר. 

תסיקו מזה מה שתרצו. 

אני אומר עוד 3 חודשים היא תהיה כבר ב-115 אלף כמו ה-MG5 וה-MG4 שקדמו לה. 

מאיפה קונים את ה 0 קילומטר? ממגרשים למינהם?

פורסם

מרווח טיפולים 15 אלף או שנה.

• אהבתי 1

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז עכשיו התחילו לשווק את גרסת הבנזין ב-120 אלף ש"ח למנוע 1.5 אטמוספרי - שזה גם המחיר שההיברידית נמכרת ב-0 ק"מ.

אפשר להבין למה - לובינסקי מנסים להכנס לפלח שחלק יצאו ממנו (פולו, ריו), חלק עזבו בגלל החרם הטורקי (i20, קליאו) וחלק התייקר וכבר חצה את ה-130 אלף (סויפט, יאריס, 208).

אני בספק אם מישהו יקנה אותה במחירון מהסיבות שציינתי, וכמובן אוסיף שיש עדין מתחרות באיזור המחיר שלה - איביזה ב-117, פאביה וקורסה ב-125.

ואם מתעקשים על אטמוספרי - אז צ'רי טיגו 4 עולה אותו דבר והיא בקטגוריה של ה"קרוסאוברים".

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ראיתי אחת כזו היום בכביש 1, לקח לי זמן להבין שזאת לא מאזדה 2... 

לפני 26 דקות, itsik170 כתב:

ואם מתעקשים על אטמוספרי - אז צ'רי טיגו 4 עולה אותו דבר והיא בקטגוריה של ה"קרוסאוברים".

והיא נראית כאילו נלקחה ישירות מכבישי הודו לכאן. 

אבל העיקר שיש לי "ג'יפ"...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)

תיבה רציפה 

MG3 בנזין החדשה בארץ – המחיר החל מ-120,000 שקלים 

חרטום. מנוע 1.5 ליטר שמייצר 115 כ"ס ו-14.4 קג"מ ב-4,500 סל"ד משודך לתיבת הילוכים רציפה (עם אפשרות לתפעול שמונה הילוכים מובנים).

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...