Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mg3 החדשה

לירון .ה.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.10.2024 בשעה 17:39, yulianx כתב:

אני מחכה ל euroncap

בדיקה של האוסטרלים, מכאן ניתן להסיק בקלות על הבדיקה האירופאית.

רק 3 כוכבי בטיחות ל- MG3 החדשה

MG3 החדשה זכתה לציון נמוך של 3 כוכבי בטיחות בלבד במבחן האוסטרלי, המקביל לזה האירופי.

לפני שאנחנו מאשימים את האוסטרלים במשהו, אפשר לציין כי MG4 החשמלית זכתה במבחן האוסטרלי והאירופאי לציון של 5 כוכבים כאשר הניקוד בזה האוסטרלי היה אף גבוה יותר במעט. 

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/רק-3-כוכבי-בטיחות-ל-mg3-החדשה

תהנו  :popcorn:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חבל, לאור זה שלא מעט סינים קיבלו ציונים טובים ציפיתי גם פה לציון טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הצטרפתי היום לנסיעת מבחן על הרכב, אמנם הזמן שההגה היה בידים שלי היה קצר אך מוכחי לגלות רכב זריז ומאד נוח.

עבור מי שהרעב מיועד אליו ישנה התלבטות בגלל נושא הבטיחות ונושא הבעיות הטכניות שעלו בדגמים האחרים במותג.

בעיני האחריות של 7 שנים מפצה על ענייני האמינות, אך כן מטריד אותי עניין ערך הרכב בעוד 6 שנים וענייני הבטיחות.

עריכה אחרונה על ידי tepic
פורסם
לפני 42 דקות, tepic כתב:

הצטרפתי היום לנסיעת מבחן על הרכב, אמנם הזמן שההגה היה בידים שלי היה קצר אך מוכחי לגלות רכב זריז ומאד נוח.

עבור מי שהרעב מיועד אליו ישנה התלבטות בגלל נושא הבטיחות ונושא הבעיות הטכניות שעלו בדגמים האחרים במותג.

בעיני האחריות של 7 שנים מפצה על ענייני האמינות, אך כן מטריד אותי עניין ערך הרכב בעוד 6 שנים וענייני הבטיחות.

גם אני היום בחנתי את הרכב עבור חמי.

מעבר לעיצוב פלסטיקי (שמקובל בקטגוריה) ומחסור בגלגל רזרבי (שיותר מדיי רכבים נדבקים במחלה הזו), לא מצאנו ברכב הרבה נקודות לשלילה.

לחיוב אציין את הנוחות, המרווח לרגליים מאחור (ברוחב לא נראה שיכנסו 3 אנשים), פתח מיזוג מאחור וביצועים. הנסיעה הייתה קצרב אז חא יצא לנו לבחון צריכת דלק.

יש אופציה לבחור בין אינטריור שחור ולבן. השחור יותר פרקטי אבל הלבן משדרג משמעותית את המראה של הרכב.

כרגע אנחנו עדיין יושבים על הגדר, בעיקר כי חוששים מירידת ערך והמוניטין של היצרן. אבל הנסיעה ברכב הרשימה אותנו מאוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 3 שעות, tepic כתב:

בעיני האחריות של 7 שנים מפצה על ענייני האמינות,

אני אישית לא אוהב את כול הטריקים האלה. 

לא אהבתי את זה עוד בזמנו עם קיה והאחריות המטופשת שלהם לגיר ומנוע. 

ולמה? כי האחריות הזאת תקפה רק אם אתה מטפל לפי הספר ובמוסך מורשה, או במילים אחרות "אתה לקוח שבוי, אנחנו נז**ן אותך, ואין לך שום ברירה אלא לקבל את זה". 

מעניין, האם אפשרי לפנות לייבואן ולקבל ממנו פירוט טיפולים עתידיים וסדר גודל של העלות שלהם? 

אני חושב שתצפה להפתעה לא קטנה. 

פורסם

אין כאן שום טריק.

אם היו נותנים אחריות לשנתיים בלבד, ושנה שלישית בתוספת כסף היית בא אליהם בטענות.

אם היו נותנים אחריות לשלשו שנים מלאות, היית טוען שזו בושה כשיש יצרנים סיניים שמאמינים במוצרים שלהם ונותנים אחריות לשבע שנים.

אם היו נותנים אחריות לחמש שנים כמו סובארו בעבר, או שלוש שנים מלאות + הארכה לשנתיים בתוספת כסף היית בא בטענות למה לא חמש שנים כמו בעבר. 

בשורה התחתונה הם נותנים אחריות נדיבה וראויה, במהלכה הם דורשים שתטפל ברכב לפי הוראות היצרן, כמו כל יבואן אחר, אחרת האחריות לא בתוקף.

החוק בישראל מאפשר לך לטפל בכל מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה, אבל לטובת מימוש אחריות היבואן יבקש לראות שטיפלת בהתאם להוראות יצרן.

מה לא בסדר עם זה? שמת שמן לא מתאים ונגרם נזק - למה אתה בא בטענות ליבואן / ליצרן, ולא לעצמך? 

אתה יכול לפנות ליבואן ולבקש את פירוט הטיפולים + העלויות הידועות היום ואני מאמין שיתנו לך. אבל אם יוטל עוד שלוש שנים מס חדש על חלקי חילוף מסין, וזה ישנה את עלויות הטיפול, אני כבר רואה את הפוסט הזועם בקארספורום. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי צריך לחדד יותר, 

אני לא חושב ש-7 שנים אחריות זה רע, בטח שזה יותר טוב מ-3 שנים אחריות. קל וחומר ליצרן סיני עם מערכות שאף אחד לא יודע מה תהיה האמינות שלהם. 

אבל כן, מי שחושב ש-7 שנים אחריות זה רק יתרון, אז לא, במצב כזה יש גם טרייד אוף שכדאי לברר עליו לפני. 

זה אגב תופס לכול רכב, לאו דווקא ל-MG. לפעמים אנשים מעלים פה חשבוניות לטיפולים במוסכים מורשים , ואני תופס את הראש מכמה זה יקר. 

לפני 42 דקות, discoTD5 כתב:

אתה יכול לפנות ליבואן ולבקש את פירוט הטיפולים + העלויות הידועות היום ואני מאמין שיתנו לך.

סיקרנת אותי. 

אני גר 5 דקות ממרכז השירות של MG. אם אני לא אתעצל, אני אקפוץ אליהם, ומקווה שהם ישתפו פעולה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עדיין, זה עדיף מאשר לקבל אחריות קצרה יותר וזהו. לגבי המחירים, אכן מעניין מאוד, תעדכן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 26.10.2024 בשעה 07:20, discoTD5 כתב:

אין כאן שום טריק.

אם היו נותנים אחריות לשנתיים בלבד, ושנה שלישית בתוספת כסף היית בא אליהם בטענות.

אם היו נותנים אחריות לשלשו שנים מלאות, היית טוען שזו בושה כשיש יצרנים סיניים שמאמינים במוצרים שלהם ונותנים אחריות לשבע שנים.

אם היו נותנים אחריות לחמש שנים כמו סובארו בעבר, או שלוש שנים מלאות + הארכה לשנתיים בתוספת כסף היית בא בטענות למה לא חמש שנים כמו בעבר. 

בשורה התחתונה הם נותנים אחריות נדיבה וראויה, במהלכה הם דורשים שתטפל ברכב לפי הוראות היצרן, כמו כל יבואן אחר, אחרת האחריות לא בתוקף.

החוק בישראל מאפשר לך לטפל בכל מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה, אבל לטובת מימוש אחריות היבואן יבקש לראות שטיפלת בהתאם להוראות יצרן.

מה לא בסדר עם זה? שמת שמן לא מתאים ונגרם נזק - למה אתה בא בטענות ליבואן / ליצרן, ולא לעצמך? 

אתה יכול לפנות ליבואן ולבקש את פירוט הטיפולים + העלויות הידועות היום ואני מאמין שיתנו לך. אבל אם יוטל עוד שלוש שנים מס חדש על חלקי חילוף מסין, וזה ישנה את עלויות הטיפול, אני כבר רואה את הפוסט הזועם בקארספורום. 

שאני עשיתי נסיעת מבחן על הmg4 ביקשתי מהנציג שליווה אותי טבלת טיפולים ועלויות הוא אמר שאין. שחזרו אלי מהיבואן בטלפון לאחר הנסיעה ביקשתי שוב וגם לא היה להם.  מקווה שמשהוא השתנה מאז.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 26.10.2024 בשעה 08:05, davemustaine87 כתב:

בתאריך 26.10.2024 בשעה 07:20, discoTD5 כתב:

אתה יכול לפנות ליבואן ולבקש את פירוט הטיפולים + העלויות הידועות היום ואני מאמין שיתנו לך.

סיקרנת אותי. 

אני גר 5 דקות ממרכז השירות של MG. אם אני לא אתעצל, אני אקפוץ אליהם, ומקווה שהם ישתפו פעולה.

אוקיי אז קפצתי למרכז השירות, 

וכן, בדומה לתגובה מעליי, לא היה להם. אמרו שרק הרכב הושק ועוד אין להם הערכת עלויות. אמרו שזה אמור להיות כמו ה-MG החשמליות. לא יודע מה זה אומר בכלל אבל ניחא. 

בלי קשר גם עשיתי נסיעת מבחן על הרכב.

אם לסכם ב-2 מילים : רכב מוזר. 

הוא מרגיש נוח, איכות החומרים ניראת לי די סבבה, לא מרגיש זול יותר מרכבים אחרים בקטגוריה. אבל מודה, אני לא מאלו שיותר מדי יש להם עין לדברים האלו. 

ואז התחילה הנסיעה שהייתה ברובה בינעירונית. הרכב מאיץ טוב מאוד עד 100. המנוע החשמלי עושה את שלו, ניסיתי לבחון תאוצות ביניים מ-110-130 ושם יש ירידה מוחשית ברמות הכוח. כאילו המנוע בנזין עגלה ברמות אחרות ולא מסוגל לתמוך במנוע החשמלי. ככה או ככה, לא שאני מגלה למישהו את אמריקה, אבל 195 כ"ס זה לא באמת. 

כמו כן, היה קטע מוזר שלא שמתי לב אם הוא חזר לכול המבחן, הייתה משיכה לא הגיונית של הילוך. והרעש והאון בתא הנוסעים היה ממש מציק(הרגשה כאילו ברכב של 6 הילוכים מישהו החליט להגיע עם הילוך שלישי עד 90). האם זה באג ? האם זה קטע שנועד לטעון את הסוללה? האם ככה מתנהגת תיבת 3 ההילוכים? לא יודע. זה פשוט היה מוזר ומציק. 

פורסם

אולי היית במצב ספורט?

אצלי בנסיעה דווקא היה שקט.

פורסם

מעניין אצלי דווקא היה די שקט גם ב 120-130.

פורסם
בתאריך 24.10.2024 בשעה 13:39, Shmelov כתב:

בדיקה של האוסטרלים, מכאן ניתן להסיק בקלות על הבדיקה האירופאית.

רק 3 כוכבי בטיחות ל- MG3 החדשה

MG3 החדשה זכתה לציון נמוך של 3 כוכבי בטיחות בלבד במבחן האוסטרלי, המקביל לזה האירופי.

לפני שאנחנו מאשימים את האוסטרלים במשהו, אפשר לציין כי MG4 החשמלית זכתה במבחן האוסטרלי והאירופאי לציון של 5 כוכבים כאשר הניקוד בזה האוסטרלי היה אף גבוה יותר במעט. 

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/רק-3-כוכבי-בטיחות-ל-mg3-החדשה

תהנו  :popcorn:

השאלה היא מה מפרט הבטיחות של הדגם האירופאי לעומת האוסטרלי?

באירופה מתחילת 2024 נכנס תקן שכל רכב חייב בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב.

בגלל זה גם פתאום דגמי דאצ'יה לא מחוייבים במובילאיי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפי המבחן האוסטרלי כנראה שהרבה ירד עקב הגנה לא טובה מפני פגיעה בעמוד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...