Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל, הרכב, 205GTI.

אני נוסע על בסיס יומי כ120 ק"מ. לוינגיט וחזרה, כולל קפיצה קלה ברחובות.

השאלה האם ניתן להתקין בקרת שיוט כלשהי, ולא משהו מאולתר, אלא משהו מכאני נכון, איזו ערכה או מחשב שניתן להתקין כמו ברכבים החדשים על מנת שאוכל לנסוע לי בקלילות על 90 הקמ"ש היפים עד ללימודים מבלי להחזיק את הדוושה כל הזמן...

סתם שאלה שסיקרנה אותי.

אגב, אם זה אפשרי, היכן?!

בתודה.

אסף.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נראה לי שקיים לידני .

בכל מקרה לא נראה לי שאפשר לשים לרכב שאין בדגם הכי מפואר שלו או משהו בסגנון את המערכת הזאת .

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
לא נראה לי שקיים לידני .

בכל מקרה לא נראה לי שאפשר לשים לרכב שאין בדגם הכי מפואר שלו או משהו בסגנון את המערכת הזאת .

אני דיי בטוח שבפורשה ידנית יש בקרת שיוט.

בכל אופן, כבר נסעתי בוולוו ידנית חדשה עם בקרת שיוט.

זה פשוט נועל את הגז, עד למתן ברקס.

פורסם
לא נראה לי שקיים לידני .

קיים בידני,

בחברתו של אבי קבלו לפני שנתיים משאית וולבו עם בקרת שיוט, הגיר הוא ידני זהו רכב עם עומס של 19 טון.

:)

פורסם

srack אני מאמין שעם הסכום קיים הכל אפשרי

אבל זה יעלה מלא מלא כסף (להשערתי כמובן) קנה כבר אוטו חדש

פורסם
srack אני מאמין שעם הסכום קיים הכל אפשרי

אבל זה יעלה מלא מלא כסף (להשערתי כמובן) קנה כבר אוטו חדש

נראה לך שאמכור את הבובה שלי ? :)

אתה יודע איפה ניתן לעשות את זה?

פורסם

בסאב הישנות יש מערכת כזו (ידני + חצי אוטו')...

כמו כן באמריקאיות ישנות גם כן, אבל הן אוטו'... מדהים לראות איך זה בנוי, הכל מכאני והידראולי...

מלאכת מחשבת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אין שום קשר לבקרת שיוט וסוג הגיר, אפילו המיאטה שלי הגיעה איתה... המערכת עצמה די פשוטה (לדגמים המכאניים) ויעילה, היא מתחברת לדוושת התאוצה, לקו וואקום על הסעפת (יניקה, מן הסתם) ולמערכת החשמל כמובן כדי להפעיל את העסק.

יש מערכות אוניברסליות, יכול להיות שתמצא משהו על איביי, העלות גם כן לא צריכה להיות נוראית במיוחד... רוב הסיכויים שאפילו את ההתקנה תוכל לעשות לבד אם יש לך ידיים טובות וראש לקרוא את ההוראות :-).

מוטי.

פורסם

בדיוק אתמול אדוארד אטלר כתב על זה בעיתון.

אפשר פשוט לייצר מנוף שיתחב בכבל למצערת, כמו צ'וק ידני.

החיסרון הוא שאתה צריך לכבות את ה"בקרה" באופן ידני. לחיצה על הברקס\קלאצ' וכו' לא יבטלו אותה.

ממש לא מסובך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שאלה שגם קשורה לבקרת שיוט אבל לא ל205

מישהו יודע איך מפעילים את בקרת השיוט בC5? (בספר הוראות כתוב שיש בקרת שיוט ורשום איך מפעילים אותה אבל יש בספר כפתור שבמציאות לא קיים)

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

וחשבתי שרק אני קורא את מדורו של אדוארד... (אחלה מדור..)

הוא דיבר שם על מערכת כזאת שהיתה קימת במכוניות ישנות (לא זוכר על איזה רכב הוא דיבר) ושבאופן מכני דאגה למהירות קבועה, כך שאכן לא התנתקה עם לחיצה על ברקס/קלאץ'.

...Carpe Diem

• תוכן חדש...