Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העגל ביקש לדייק ולהבהיר שהוא לא פרה ...

dscn11865dq.jpg

איזה חמוד... :-D

בן כמה הוא/י?

לא זו היתה הכוונה...

"כשיונה מחרבנת עילך אומרים שזה מזל... כן!!! מזל שפרות לא מעופפות!!!"

:roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום רב!

בעקבות השרשור הזה עשיתי סיבוב קטן בEBAY, וראיתי שיש הרבה קיטים אוניברסליים שנראים ממש טובים, כולל ידית והכל, בכ-100$ + כ-20$ משלוח לארץ. גם ההרכבה לא נראית קשה במיוחד.

השאלה שלי היא למה לא? מדוע אנשים לא קונים ומרכיבים כאלה בארץ? העלות נמוכה, ההנאה גדולה, וזה גם נראה טוב כשאתה מוכר את הרכב...

אם מישהו כאן התנסה בלהרכיב/לקנות מערכת כזאת אשמח לשמוע דעתכם... אני מתענין אבל באונו שלי שגם ככה לא רואה הרבה כביש מהיר אין לי הרבה סיבה להרכיב...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני חושב שבשבילי זה אחלה דבר

כל פעם בכביש מהיר אני מתפתה לעקוף וללחוץ

ומסכנה רגל ימין באוטומט חסרת מנוח

ככה המצלמות לא יצלמו

השאלה אם פתאום לא תהיה ירידה של 5 מעלות והאוטו פתאום יגיע ל120

אם כבר עושים צריך משו חמוד שקורא את המהירות וככה מתפקד

למשל יש לי חבר נהג אוטובוס ויש להם גז קבוע, זה נח וסבבה אבל צריך להשגיח על המהירות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
השאלה אם פתאום לא תהיה ירידה של 5 מעלות והאוטו פתאום יגיע ל120

אם כבר עושים צריך משו חמוד שקורא את המהירות וככה מתפקד

מערכת הבקרה של מערכת השיוט מתוכננת לכך שכאשר ישנו שיפוע או עלייה, היא מפסיקה את פעולתה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

יש אגדה אורבנית על איזה אמריקאי שקנה RV.

נסע איתו באיזה כביש, שם את הבקרת מהירות והלך להיתקלח :shock:

כעבור דקות ספורות הוא מצא את עצמו הפוך בתעלה...

אחרי שיצא מבית החולים הוא תבע את החברה שקנה ממנה את הקראוון על זה שלא היה כתוב שצריך להיות ליד ההגה כשהמער' מופעלת.

למרבה הפלא, הוא זכה (RV חדש + פיצויים. אחרי זה החברה הוסיפה שורה במדריך שאין לעזוב את מושב הנהג כל זמן הנסיעה :shock: ככה זה כשאתה חי במדינה שיש "הוראות הפעלה" על חטיפים :wink: )...

המערכת ניקראת cruise control, וניתן להבין מזה שהאוטו "נוהג" לבד... אבל צריך להיות אדיוט כדי להאמין בזה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ליונתן - במערכת ישנה בקרה על המהירות, לא מדובר במערכת מכנית ששומרת על מצערת פתוחה בזווית X אלא במערכת שיודעת לפתוח ולסגור לפי הצורך ולשמור על מהירות קבועה...

...Carpe Diem

פורסם
ליונתן - במערכת ישנה בקרה על המהירות, לא מדובר במערכת מכנית ששומרת על מצערת פתוחה בזווית X אלא במערכת שיודעת לפתוח ולסגור לפי הצורך ולשמור על מהירות קבועה...
אוקיי הבנתי

חשבתי שמה שאתם קונים זה משהו מכני שמחזיק את הגז

תודה על ההבהרה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לדעתי זה מסוכן , המערכת המכנית .

אסור להשתמש בזה בכביש !!!!

במערכת בקרת שיוט אלקטרוניות \ מופעל ואקום יש הפסקה מידית של הפעולה כשלוחצים על דוושת הבלם .

תחשבו חס וחלילה בשעת תאונה מה יקרה

פורסם
מערכת הבקרה של מערכת השיוט מתוכננת לכך שכאשר ישנו שיפוע או עלייה, היא מפסיקה את פעולתה.
מה?!

מאיפה השטויות האלה?

מפסיקה את פעולתה? מה, מערכת בקרת שיוט היא רק למישור עם רוח חזיתית?

מערכת בקרת שיוט היא מערכת ששומרת על מהירות שיוט קבועה, בין אם בירידה, בין עם בעליה.

גם לך מר UNIX, לא יודע על מה אתה מדבר - אל תגיב!

מערכת בקרת שיוט מכנית מנתקת את פעולתה בלחיצה על הבלם בדיוק כמו מערכת אלקטרונית!

ההבדלית ביניהן הן הקשר של המערכת עם דוושת התאוצה, יש מערכות שקשורות באופן מכני עם הדוושה (כבל) ויש מערכות שאינן קשורות לדוושה בקשר מכני, אבל כל מערכת בקרת שיוט מתנתקת כשלוחצים על הבלם.

חבר'ה, מי שלא יודע שלא יגיב, ולדאבוני הרב השרשור הזה פשוט מלא בשטויות של חוסר ידע.

לפורום הזה קוראים הפורום הטכני, לא פורום ניחושים!

מוטי.

פורסם

מוטי, הרא לי שהוא התכוון למערכות ה"מקומבנות" כפי שהציגו כאן חלק מהכותבים וכפי שאנמר כאן:

בדיוק אתמול אדוארד אטלר כתב על זה בעיתון.

אפשר פשוט לייצר מנוף שיתחב בכבל למצערת, כמו צ'וק ידני.

החיסרון הוא שאתה צריך לכבות את ה"בקרה" באופן ידני. לחיצה על הברקס\קלאצ' וכו' לא יבטלו אותה.

ממש לא מסובך.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
מה?!

גם לך מר UNIX, לא יודע על מה אתה מדבר - אל תגיב!

מערכת בקרת שיוט מכנית מנתקת את פעולתה בלחיצה על הבלם בדיוק כמו מערכת אלקטרונית!

ההבדלית ביניהן הן הקשר של המערכת עם דוושת התאוצה, יש מערכות שקשורות באופן מכני עם הדוושה (כבל) ויש מערכות שאינן קשורות לדוושה בקשר מכני, אבל כל מערכת בקרת שיוט מתנתקת כשלוחצים על הבלם.

מוטי.

תקרא טוב לפני שאתה מתנפל

אה כן ואיך קבעת את זה שאני לא יודע על מה אני מדבר עם בכלל לא קראת על מה כתבתי?

אני כתבתי שמצערת ידנית כמו של הילוכים של אופניים לא תהיה בטיחותית , מעניין לא ידעתי שיש קשר בין דוושת המצערת לדוושת הבלם . תוכל להרחיב על זה אולי כולנו נלמד משהו חדש בעולם הזה.

אגב לגבי הידע שלי במערכות כאלו נכון הוא לא הכי גדול בעולם אבל סתם לידע כללי

יש לי רכב אחד כזה בבית שיש לו מערכת בקרת שיוט חשמלית שעובדת גם על ואקום אה כן והיא שומרת על מהירות גם בירידה ועלייה אבל בנגיעה על דוושת הבלם היא מתנתקת לחלוטין .

מחכה להתנצלות .

• תוכן חדש...