Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 19.9.2024 בשעה 22:11, sperial כתב:

במפרץ חיפה יש תחנה עם מוניטין מפוקפקים, נתפסו מספר פעמים. מחיר הדלק בהתאם.

אחד הבנים שלי נהג לתדלק שם וסבל מאוד עד שהחליף את מקום התדלוק.

מה שאני עושה זה סבב תחנות במקומות שיש לי איתם ניסיון תקין, ותדלוק כשנותר לפחות שליש, ורצוי חצי, מיכל שאני יודע שאינו בעייתי.

אתה מתכוון לזאת?
https://haipo.co.il/item/369497

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אכן. ואיזה שנתיים קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, sperial כתב:

אכן. ואיזה שנתיים קודם.

עכשיו שיש מקור רישמי אז מותר לומר שזאת לא הפעם היחידה. הם עלו ועולים מדיי תקופה כבעייתיים כל פעם שסוגרים אותם זה נזק כספי אדיר שהרי צריך לשלם שכירות, ארנונה וכיוצא בזה ויש אפס הכנסות. למיטב ידיעתי מדובר בזכיין של סונול ולא תחנת סונול רישימית. פעם בזמנו היה לסונול מבצע עם כרטיסי FLY CARD. כל פעם שממלאים שם בסכום מסויים מקבלים נקודות כפולות או משהו כזה. מילאתי שם דלק ושמתי לב שלא קיבלתי נקודות על התדלוק שם. כאשר פניתי לסונול אמרו לי שזה לא תקף שם כי זה זכיין שלהם. זה היה לפני מספר שנים לא זוכר כמה. אבל כף רגלי לא דרכה שם הרבה מאוד זמן ולעולם לא.

והנה עוד כתבה כמעט שנה לפני.
https://krayot.com/archives/44910?fbclid=IwY2xjawFkya9leHRuA2FlbQIxMAABHUn8OauwqFUVdkoKBW7UXaYScU_FHBWOvYsJ9UsnlrMZ5EbNmqJltAkqmA_aem_xSTNkgE1Iy8X-8eza63B8w

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

פעם זה היה סונול רשמי עם שלט של סונול, הוזלה ניכרת אבל תדלקתי שם בקביעות בלי בעיות. באיזה שלב התחנה החליפה שלט ומאז הפכה בעייתית. 

לגבי הפלייקארד - עד היום נותן בסונול ניקוד כפול. מי שהפסיק זה דור אלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו תחנה שהייתה שנים רבות על הכביש הראשי עם הרבה תנועה והמון עבודה.

יום אחד, עם פתיחת כביש "חוצה קריות", התאדתה לה כל הקליינטורה.

והיא נשארה זנוחה בצד הדרך.

כמו בסיפורים על עיירות שחוכות אל באמריקה, רק רוח שמעיפה שיחי קוצים עגולים כאלה, עוברים בה.

לפחות יש לה מכונת "קוקה-קולה" ענקית בסמוך. 🙃

פורסם

ROUTH 66 המפורסמת. מקווה לעשות שם טיול עם אופנוע יום אחד.

• רעיון טוב! 1

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...