Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמאס לי מבוסטרים סיניים, אז התחדשתי ב-Noco

Fraysa

פוסטים מומלצים

לפני 16 שעות, Ron Poh כתב:

השכר החציוני בישראל הוא כ 10,000 ש"ח ברוטו.
לקנות בוסטר ב 950 ש"ח או מצלמת דרח שהוא 4,000 ש"ח, זה הרבה כסף עבור שכיר שכזה.
נכון שלא יהייה נעים לגלות שבשעת הצורך הבוסטר לא עובד, אבל רוב הסיכויים שלעולם לא משתמשים בו, או שבמידת הצורך דיי מהר יימצא מי שיעזור לך.
לא אומר ללכת לקיצון השני ולקנות ב 75 ש"ח, אבל לא לכל אחד יש 1,000 ש"ח להוציא על משהו שישב בתא המטען של הרכב.

למה אנחנו תמיד רוצים ליישר קו לפי איזה משהו ממוצע?

זה תחביב, כל אחד משקיע בו כמה שהוא רוצה ויכול. 

מי שזה לא התחביב שלו ואין לו שום זיקה לתחום הרכב סביר שלא יקנה בכלל בוסטר, גם לא כזה ב 76 שקלים כי למה? מקסימום אפשר לבקש כבלים ממישהו או להזמין "ידידים". 

זה פחות קשור לשכר שאותו בן אדם מרוויח, לדוגמא לא כל מי שיש לו אופניים ב 10.000 הוא אחד שמרוויח מיליונים, זה יכול להיות בן אדם עם הכנסה ממוצעת שהחליט לשים את הסכום הזה על התחביב שלו, ואחד אחר  שמרוויח פי 5 קנה אופניים ב 500 ש"ח או שאין לו בכלל אופניים כי זה לא מעניין אותו. 

אנחנו הרבה פעמים שמים כסף על שטויות, דברים שעושים לנו טוב מעצם זה שיש לנו אותם וכייף לנו להשתמש בהם. זה כל הקטע בתחביב. 

• אהבתי 9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Buki כתב:

למה אנחנו תמיד רוצים ליישר קו לפי איזה משהו ממוצע?

זה תחביב, כל אחד משקיע בו כמה שהוא רוצה ויכול. 

מי שזה לא התחביב שלו ואין לו שום זיקה לתחום הרכב סביר שלא יקנה בכלל בוסטר, גם לא כזה ב 76 שקלים כי למה? מקסימום אפשר לבקש כבלים ממישהו או להזמין "ידידים". 

זה פחות קשור לשכר שאותו בן אדם מרוויח, לדוגמא לא כל מי שיש לו אופניים ב 10.000 הוא אחד שמרוויח מיליונים, זה יכול להיות בן אדם עם הכנסה ממוצעת שהחליט לשים את הסכום הזה על התחביב שלו, ואחד אחר  שמרוויח פי 5 קנה אופניים ב 500 ש"ח או שאין לו בכלל אופניים כי זה לא מעניין אותו. 

אנחנו הרבה פעמים שמים כסף על שטויות, דברים שעושים לנו טוב מעצם זה שיש לנו אותם וכייף לנו להשתמש בהם. זה כל הקטע בתחביב. 

התגובה שלי הייתה בגלל שפות”ש, כזה בקטנה דיבר על הבחור שקנה בוסטר ב 75 ש”ח. אז הגבתי שלא לכל אחד יש להוציא פי תרייסר על בוסטר טוב ככל שייהיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

UNI-T אינו יצרן מוכח, למי שזה חשוב, ושגיאת מדידה יכולה לגרום נזק במאות מיליונים במקרים מסויימים, לא התעסק וישלם אקסטרה בשביל להיות בטוח שמה שהמכשיר מספר לו הוא האמת.

אני חושב שאתה קצת לא מעודכן עד כמה המכשירים שלהם נפוצים מחוץ לתעשייה הספציפית שלך. באנלוגיה, מה שאתה כותב פה נשמע כאילו כל יצרן מכשור תעשייתי בעולם צריך לעבוד עם כלים של Snap-On ששווים (בערך כמו המוצרים של פלוק) את משקלם בזהב. בפועל, רוב תעשיית הדפוס הדיגיטלי בישראל למשל עובדת עם כלים של Signet וציוד מדידה של UNI-T, משום שהם נמכרים ע"י ספק נוח עם אחריות טובה ומחירים הגיוניים. המוצרים של התעשיות האלה שווים מיליונים והמפרט שנבנה תו"כ שימוש באותם כלים ומדים יוצא אח"כ לייצור מסביב לעולם. כנ"ל בתחום הציוד למפעלי סמיקונדקטור ועוד כמה שישראל חזקה בהם.

אז נכון שגם בתעשיות הנ"ל יהיו נקודות מסויימות בתהליך הפיתוח או הייצור בהן יוציאו את הפלוק בן העשר מהמגירה, אבל זה לא משהו שקורה כל יום. ואם אתה רוצה שהפלוק או המד הסיני שלך יהיו מדוייקים, הם צריכים לעבור כיול תקופתי - מה שלא קרה כמעט אף פעם בעשרים שנות הנסיון שלי בצבא ובאזרחות.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, farkash7 כתב:

לגבי בוסטרים סיניים. יש לי בוסטר של אוטריי ובינתיים הוא לא איכזב אותי והנעתי איתו כמה וכמה רכבים מסוגים שונים.
בנוסף ממה שיצא לי לשמוע ולראות נוקו זה כבר לא מה שהיה פעם והסינים כבר עקפו אותם בהרבה דברים.

זה בדיוק המשפט שכותבים בעלי רכב או סמארטפון סיני, ואני רוצה לנחש שאתה לא מחזיק בהם. מדוע?

לפני 12 שעות, farkash7 כתב:

חושב שזה מאוד מיותר להוציא כל כך הרבה על בוסטר ממותג, אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

+1. 

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

יש לי UNI-T מדגם  UT71D, יודע למדוד 4 ספרות אחרי הנקודה, יש לו מדידת "זמן אמת" מדוייקת ועוד מושגים שבאמת שאני לא מבין בהם. 

בזמנו העדפתי אותו על הפלוק בגלל מכלול תכונות רחב יותר (מודד גם טמפרטורה, יש תאורה במסך, חיבור USB למחשב, נרתיק נשיאה כלול) שקיבלתי ביחס לכסף.

הוא משמש אותי לכל מיני עבודות ברכב, בדיקות שונות בבית וכמובן שאת רוב מה שהוא מציע אני בכלל לא מכיר, אבל העדפתי אותו על פני סיניים אחרים.

אצלי מעל 5 שנים, עדיין במצב חדש לגמרי. הוא החליף רב מודד ללא שם או תכונות נוספות, שמכרו לתלמידים בכיתת חשמל בשנת 2002. שרד יפה.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק, 

על איזה בוסטר הייתם ממליצים למשפחה ששוכחת אורות דולקים באופן סדרתי? נגיד פעמיים שלוש בשנה אנשים שונים מרוקנים מצבר. 

אני הזמנתי של בזאוס באיזה 350 שקל, אבל הם תהו אם יש חלופה זולה יותר, או מומלצת באותה מידה אך עדיפה בתקציב זה.

גם אין לי באמת עוד ניסיון איתו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש,

לי יש את דגם GB150. 

היו לי כלי צמ"ה ששכבו כמה ימים בלי מעש והמצבר היה נחלש, שנאתי לשים כבלים מהרכב, אז קניתי את הדגם האמור. 

החשמלאי רכב שלי יצא מדעתו, אמר שאני לא מבין מה קניתי, שזה כביכול המכשיר שהוא ממליץ עליו למי שיכול לרכוש. 

למען גילוי נאות, יש לי 2 סטים חדשים של כבלים איכותיים במיוחד, לא הדקים אלא העבים שמניעים אפילו משאיות, ואני משתמש בבוסטר לפני הכל. 

כלי יעיל ונוח. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, ניקו פ. כתב:

מתעלק, 

על איזה בוסטר הייתם ממליצים למשפחה ששוכחת אורות דולקים באופן סדרתי? נגיד פעמיים שלוש בשנה אנשים שונים מרוקנים מצבר. 

אני הזמנתי של בזאוס באיזה 350 שקל, אבל הם תהו אם יש חלופה זולה יותר, או מומלצת באותה מידה אך עדיפה בתקציב זה.

גם אין לי באמת עוד ניסיון איתו. 

כמו שרשמו כאן ובשרשורים מקבילים ה יוטראי 3000A עושה את העבודה כמו גדול, אני אישית מתנדב בידידים ומשתמש בבוסטר הזה מידי יום ולא איכזב, כמוני לפחות 50% מהמתנדבים בידידים שאני מכיר משתמשים בבוסטר הזה ולא שמעתי על בעיות.
(אגב זה נשלח ממחסן ישראל, ויש כנראה קופונים שיכולים להוזיל עוד את העלות, תבדוק).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, דניאל. כתב:

כמו שרשמו כאן ובשרשורים מקבילים ה יוטראי 3000A עושה את העבודה כמו גדול, אני אישית מתנדב בידידים ומשתמש בבוסטר הזה מידי יום ולא איכזב, כמוני לפחות 50% מהמתנדבים בידידים שאני מכיר משתמשים בבוסטר הזה ולא שמעתי על בעיות.
(אגב זה נשלח ממחסן ישראל, ויש כנראה קופונים שיכולים להוזיל עוד את העלות, תבדוק).

תודה רבה! 

יש סיבה לקנות את 3000 ולא את ה2000? 

הרכב הכי גדול אצלם זה טוסון 2 ליטר אטמוספרי. 

ראיתי שיש utari js one וכאלו 2000 אמפר שהם עולים 300 עם קופון. לגיטימי? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני היוטראי היה לי בוסטר של בסוס 1000A היה מניע אבל לא כל רכב, כאלו עם מצברים מרוקנים לחלוטין או מנועים גדולים הייתי נזקק להשתמש בכבלים,

העדפתי ללכת על ההכי גדול במסגרת התקציב שלי, ככל הנראה שה2000 יספיק להם.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, ניקו פ. כתב:

תודה רבה! 

יש סיבה לקנות את 3000 ולא את ה2000? 

הרכב הכי גדול אצלם זה טוסון 2 ליטר אטמוספרי. 

ראיתי שיש utari js one וכאלו 2000 אמפר שהם עולים 300 עם קופון. לגיטימי? 

אני הנעתי עם ה 2000A,  סובארו פורסטר 2,500 שהיה לו מצבר מרוקן, ללא כל בעיה.

הנעתי גם טיוטה 3,500

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

זה עדיין קורה במכוניות מודרניות? האוטו הכי חדש אצלי בצי הוא בן 15 ואפילו אצלו כיבוי האורות כבר אוטומטי עם המנוע. גם במכוניות שבהן האורות עצמאיים בד"כ יש זמזם התראה שאי אפשר לפספס.

עריכה אחרונה על ידי Derish
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...