Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, zaf כתב:

מנצל״ש לשאלה. נתקלתי בסרטון של סקוטי השמרן 😜 על שימוש ב super capacitor , למעשה בוסטר ללא צורך בטעינה כי הוא ניזון מהמצבר החלש כל עוז זה האחרון לא מת לחלוטין. 

מישהו נתקל בזה/רכש/נשתמש בכזה. 

שוקל לרכוש כזה ולשמור ברכב לעת צרה. (למרות שיש לי noco gb40)  

לא ניסיתי בעצמי, אבל ב2024 היה מבחן של כאלה באוטו מוטור אונד שפורט. המסקנה - בגדול, זה עובד. היתרון שאין צורך להטעין אותם והם תמיד מוכנים לעבודה. למכשירי הקבל יש גם חסרונות: משקל יותר גדול לעומת מכשיר סוללות בהספק דומה, ונדרש שיהיה במצבר הנעזר עדיין מתח חלקי. לוקח מספר דקות של חיבור עד שניתן להניע. 

לא רכשתי מכשיר מבוסס קבלים מאחר ויש לי שני מכשירי נוקו (GB150 ו GB50) ואני מרוצה מהם מאוד, והמכשירים מבוססי קבל לא זולים. 

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 51 דקות, mcshmupi כתב:

ארררר.... זה לא בוסטר, זה מטען, נכון?
מה עדיף? 

2 מכשירים שונים לגמרי.

האחד - מטען, כשמו כן הוא - מטעין מצבר חלש\מנסה לשקם מצבר מת. עובד על רשת החשמל הביתית.

השני - בוסטר - מניע לך את הרכב במצב שהמצבר חלש או שבק חיים. נטען באמצעות כבל USB.

בעניין מטען - יש לי את המטען 12A של EAFC. עולה שליש מה-NOCO ועובד מעולה (רכב של חבר פרק מצבר ל-0V בגלל אור שנשכח דלוק בתא הנוסעים. המטען שיחזר אותו והאוטו הניע כאילו הותקן מצבר חדש + המצבר כבר עובד כמה חודשים טובים לאחר האירוע ללא בעיות).
https://he.aliexpress.com/item/1005005429547679.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.4eae1802XUzl3l&gatewayAdapt=glo2isr

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 17.9.2025 בשעה 23:21, GTאי כתב:

יש לו הגנות כמו חיבור הפוך או נגיעה של התנינים אחד בשני?

ממה שקראתי יש הגנות לשניהם אצל utrai.
הלכתי בעצתו של איציק, הוזמן עוד utrai חדש למנוע הדיזל, הלכתי על דגם יחסית מסיבי שלהם, וקומפרסור צילינדר כפול נפרד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 3.10.2025 בשעה 16:39, farkash7 כתב:

utrai יש דגם שמשלב גם קומפרסור+וגם בוסטר.
נכון שאפשר לקנות קומפרסור בנפרד ובוסטר בנפרד, אבל, מצד שני קופסה אחת שעושה הכל, יושבת ברכב וצריך למצוא רק אותה לא משנה אם זה להתנעה או ניפוח, די נחמד.
למישהו יש נסיון איתו אולי?

לי יש.

בעקבות השרשור הזה, קניתי את ה-UTRAI 1500A לפני 9 חודשים. אני שומר אותו בקייס שהוא הגיע (קייס קשיח, עם חלוקה לכבלים ולמכשיר) בתא המטען של הרכב.

עד עכשיו, לשמחתי, לא הייתי צריך אותו כבוסטר אבל השתמשתי בו לא מעט כקומפרסור (לפחות כ-20 פעמים (4 רכבים שונים...)) - פשוט אני לא משתמש יותר בתחנות הדלק.

הוא מאד נוח לנושא הזה, ממלא 5-6 PSI תוך דקה וחצי בערך. הדבר היחיד שצריך להיזהר ממנו הוא לאחר הניפוח כאשר מנתקים את צינורית הניפוח החיבור שלה חם מאד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקונה היברידי שלי בת חודש וחצי 1700 ק"מ.אכשיו חזרתי מהמוסך בגלל חוסר יכולת להתניע את הרכב גם עם כפתור 🔘 12v להתנעת חרום .שמחתי לקרוא את התגובות בעניין הnoco40 אותו אני מתכוון לרכוש (גם בגלל המלצת המוסך לרכוש בוסטר להיברידי במיוחד).. הרכב לא הביע לאחר 7 ימים. טיול בחו"ל.לבעלי קונה היברידי ה חשמלאי המליץ להניע את הרכב כל 3 ימים לטעון את מצבר 12v 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני עם UTRAI שנתיים כמעט (נקנה במחיר של 43$ בעליאקספרס) , לא הייתי צריך לרכב שלי, הנעתי איתו 3 רכבים סה"כ, שומר אותו באיזה fire proof bag שעלה כמה דולרים בודדים בעליאקספרס

נראה שהוא עובד סבבה לגמרי גם אחרי שנתיים, כמובן שהמטרה שיחזיק הרבה יותר מזה.. 

לא חושב שאתה פריאר בכלל שקנית NOCO, וכל מי שקנה, רכבים זה תחביב שלכם וזה אחלה, יש כאלה שקונים בושם ב1,000 ש"ח ויש כאלה שקונים NOCO

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...