Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמאס לי מבוסטרים סיניים, אז התחדשתי ב-Noco

Fraysa

פוסטים מומלצים

בתאריך 29.9.2024 בשעה 09:16, save כתב:

לגבי מחירים : את ה noco bg40 הזמנתי מאמזון. עד הבית 135$ . היה מבצע לעמה שעות ואין כמו אחריות של אמזון.

תוהה איך הצלחת להזמין מאמאזון עד הבית, כי כשאני בודק מדי פעם - זה לא נשלח לארץ בכלל.

כל הכבוד! מחיר מצוין!

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשעה טובה, הגיע הקייס הקשיח מאמאזון לפני יומיים. הקייס עלה כ-110 ש״ח (לא כולל משלוח של דברים נוספים שהזמנתי יחד איתו).

הקייס, בדומה לבוסטר, מרגיש איכותי מאוד. החומר החיצוני הוא מעין פלסטיק קשיח, אך גמיש במקצת. החומר הזה אמור להיות עמיד מאוד, ואמור לעמוד בלחות, פגיעה חזקה וכמובן לכלוך. הרוכסנים גדולים ונוחים. ידית הנשיאה מרופדת ונעימה למגע. הקייס בנוי כדי לאפשר לבוסטר לשבת בצורה מושלמת, כפי שניתן לראות בתמונות מטה. הצד שבו הבוסטר יושב מרופד בקטיפה ממש רכה. הצד השני מכיל כיס שבו ניתן לאחסן אביזרים, כגון כבל ה-USB-C שהגיע איתו, אך מבדיקה שעשיתי הוא גדול מספיק כדי לאחסן קומפרסור נייד, שזה סופר שימושי כי אז יש בעצם קיט ״חירום״ מושלם.

לסיכום, אני ממליץ לכל מי שרוכש את הבוסטר הזה לרכוש גם את הקייס המותאם לדגם שאותו אתם רוכשים.

image.thumb.png.9c60ee52875b27e6822e190c313410b4.png

image.thumb.png.d595977f9557f026cbc8b16b1e395534.png

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • רעיון טוב! 4

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

בקייס שלי אין את המקום לאביזרים בצד. נראה שימושי.

אצלי הבוסטר תופס את כל הקייס. אם היה מקום כזה, הקייס היה עוד יותר רחב פיזית.

בדיוק אתמול (וגם היום...) התנעתי איתו מאזדה 3 למישהי שכבר יש לה בוסטר של סטנלי שהאחוזים שלו מתחילים לרדת מיד עם החיבור שלו למצבר ואז הוא לא מתניע.

וזו מאזדה 3 1.5, שזה המנוע הקטן. שוב עוזר למי שכבר יש לה בוסטר.

• אהבתי 1

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 2.10.2024 בשעה 10:51, Derish כתב:

כבר שמעתי על כמה תחביבים מוזרים, אבל למה יצא לך לפתוח כ"כ הרבה בוסטרים? אתה עובד במז"פ? 🙂

אני עובד במקום עם המון עסקים סביבי ומכירים אותי כאחד שמתעסק בכל קשקוש ושטות שקשור ברכב, אז מגיעים לי לידיים הרבה חלקים של "תבדוק לי אם זה עובד" מאנשים מסביב 

אז במהלך השנים נתקלתי בהמון בוסטרים מנופחים שפירקתי מסקרנות

זה לא תחביב, יש לי תחביבים הרבה יותר מוזרים:-) 

בתאריך 2.10.2024 בשעה 11:08, Coro כתב:

מבחינת איכות המוליכים לא ראית הבדל?

שום הבדל, כולם משתמשים בחוטי 10gauge רגילים, מולחמים לקונקטור ec5 כחול סיני רגיל, נדיר נדיר שנפלתי על קונקטור לא כזה, אני חושב רק אצל baesus ונוקו, אבל זה בעיקר מתבטא באריזה של הקונקטור שעשוי מחומר אחר ולא הפינים עצמם.

מה שכן, יש הבדלים בין התנינים בין המון חברות, פתחתי גם כאלה

יש כאלה שיש להם הגנה של מתח גבוה (מעל 14) כאשר חיברתי סוללות 6 תאים (22וולט) והגנה לחיבור קטבים הפוך.

עובי החוט כמעט זניח כי הוא ממש קצר, לא נתקלתי באחד שהתחמם לי בצורה מזהירה גם עם חיבור סוללה במתח גבוה וגם עם נסיונות הנעה מרובים וחיבור ממושך.

ב99.9% אחוז של הבוסטרים המעגל האלקטרוני הוא רק כדי להוריד מתח ל5v כדי לסייע לטעינה/פנס/יציאת יוסבי, כמובן במשוכללים יותר יהיו יותר התאמות לטעינה מלאה וכו, והכל מחובר שם לחיבור הבאלאנס של הסוללה

אבל בכולם היציאה מהסוללה לתנינים לא מבוקרת וישירה. הבקרה היחידה היא מהקופסא הקטנה שיש על הפלוס של התנינים

עריכה אחרונה על ידי elik0
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 4.10.2024 בשעה 14:15, elik0 כתב:

עובי החוט כמעט זניח כי הוא ממש קצר, לא נתקלתי באחד שהתחמם לי בצורה מזהירה גם עם חיבור סוללה במתח גבוה וגם עם נסיונות הנעה מרובים וחיבור ממושך.

משתמש באוטריי 3000 כדי להניע טנדרים, 4X4 כדוגמת טרופרים שיש להם הנעה קשה (2 מצברים). גם רכב קרוב למת מניע מייד. תכלס אין צורך בפיק כזה, גם 1000 וקצת יעשו את העבודה (זה מה שהוא מקבל מהמצברים). הכבל של התנינים , בעיר בחלק המתחבר לבוסטר, בהחלט מתחמם אפילו אחרי הנעה יחידה! הכבל של הנוקו הרבה יותר איכותי אבל אי אפשר לשלב אחד עם השני. 

האוטריי מחזיק כ-9-10 התנעות כאלה לפני שנדרש לטעינה, שזה פחות מהנוקו 40 שיש לי ברכב אחר (אבל שלא מדליק רכב מת אפילו פרייבט). 

עם גולף ידנית 1995 (1.4) לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן החלפתי את הנוקו כשסרב להניע רכב עם מצבר גמור. גם לא בכפתור overdrive. 

קיה קטנה. 

כתבתי בעבר : מבחני שטח הראו שהנוקו 40 יודע להוציא כ 200 אמפר בפיק.

הוא אמור להצליח עם משפחתומטית  עם מצבר חצי מת (שזה רוב המקרים). 

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי אפילו ה-GB20 עשה את זה בהצלחה, אם כי התהליך לא היה אינטואיטיבי במיוחד. אם לא עבד אצלכם, הייתי שוקל פניה ליצרן כדי להבין מדוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.10.2024 בשעה 12:43, Derish כתב:

התהליך לא היה אינטואיטיבי במיוחד

מה עשית, רקדת ריקוד הגשם?

מחברים, בודקים שמחברים נכון את הקטבים, אם המצבר לגמרי מת בודקים שוב ולוחצים על BOOST וזהו. אם המצבר סתם חלש לא צריך BOOST. 

ה-40 סבבה כעזר למצבר חלש, לא סבבה למצבר S&S מת. אולי למערכת בלי S&S.  

עם גולף ידנית 1995 (1.4) לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם אחרונה הייתה לפני כמה חודשים, אך למיטב זכרוני זה הצריך שניים או שלושה נסיונות עם המתנה של כדקה ביניהם. ברכב המדובר המצבר כבר היה בסוף חייו ואז עוד החניתי אותו בשדה התעופה לאיזה שלושה שבועות. כשחזרתי הוא היה כ"כ פרוק שאפילו הנעילה המרכזית לא עבדה, אף נורה לא נדלקה, ואפילו הסטרטר לא רצה לתקתק. הנוקו היה טעון למחצה אבל התמודד היטב עם המשימה ברגע שקראתי את ההוראות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנצל את האשכול לשאלה לגבי מטען מצברים

אני צריך מטען להטענת מצברים שהגדול ביניהם הוא כנראה 60AH Start-Stop, ראיתי ברשת הרבה המלצות להספק המטען הדרוש , בחלקן סותרות ויש גם שיטות שונות לסימון ההספק של המטענים מה שמבלבל עוד יותר 🤔

ראיתי גם שיש מטענים של NOCO שנראים לא רע... לדוגמה ב-KSP יש מטענים בזרם 1-5A, איזה הספק אני צריך להטענת המצבר שלי ? יש מטענים אחרים שאתם ממליצים עליהם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המטען של 5 אמפר לטעינה ממושכת (over night) יכול להתאים .

המטען של 2 אמפר מתאים לשימור המצבר והוא גבולי.

אלה לא מטענים ל"מכת חיים" מיידית למצבר.

אלא יותר לשימור של המצבר במקרה של חוסר שימוש.

או נסיון להחיות מצבר במקרה של התרוקנות, כתוצאה משכיחת אורות למשל .

מטענים אחרים?

יש לי ניסיון חיובי עם התוצרת של C-טק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מטען בין 3 ל5 אמפר.

הייתי ממליץ על מטענים של ctek או נוקו בזרמים הנ"ל.

תקרא טוב את ההוראות, במצברי AGM דומני שאסור להשתמש בdecalification.

במקרה זה פשוט תטעין רגיל.

יש גם מצברים סינים זולים אבל צריך להזהר לא להשתמש במחייה המצברים שלהם בכל מצבר שהוא אלא רק להטעין רגיל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, IsraCar כתב:

המטען של 5 אמפר לטעינה ממושכת (over night) יכול להתאים .

המטען של 2 אמפר מתאים לשימור המצבר והוא גבולי.

אלה לא מטענים ל"מכת חיים" מיידית למצבר.

אלא יותר לשימור של המצבר במקרה של חוסר שימוש.

או נסיון להחיות מצבר במקרה של התרוקנות, כתוצאה משכיחת אורות למשל .

מטענים אחרים?

יש לי ניסיון חיובי עם התוצרת של C-טק.

תודה

אני צריך את המטען בעיקר כדי לאושש מצבר שלא נפרק לגמרי ואח"כ להחזיק אותו חי כך שנראה לי שה-5A יתאים לי

ממה שראיתי בזאפ, ה-CTEK בארץ יקר בהרבה מה-NOCO המקביל.באמזון גרמניה וגם למוכרים אין יותר מדיי חוות דעת. מצאתי אותו במחיר טוב אבל המשלוח רק בעוד כחודש ועד אז המצבר ימות 🤕

מכירים חנות אמינה שמחזיקה CTEK בארץ ? מקווה שאת ה-NOCO יש במלאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמזון גרמניה יש אפשרות למשלוח מהיר של 3 ימים בתוספת כמה גרושים.

גם אני ממליץ על הCtek, משתמש בו מעל עשור. גם הNoco ככל הנראה טובים מאוד אבל לא השתמשתי במטען שלהם, רק בבוסטרים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...