Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטק ונוקו הם שני ה-מותגים בתחום, והפופולריות שלהם מוכתבת לעתים קרובות ע"י תמחור עדיף או נוכחות/היעדרות משוק מסויים. לכן למשל מי שצופה בעיקר בערוצי יוטיוב אמריקאיים יחשוב שסיטק זה הכי טוב ואין עוד מלבדו, בעוד שמישהו מספרד או אוסטרליה יחשוב את אותו הדבר על נוקו. בשורה התחתונה שניהם עושים היטב את אותה עבודה ובנויים לתלפיות, כך שאת ההחלטה מה לרכוש כדאי לבסס על מחיר ואחריות מקומית.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.10.2024 בשעה 14:22, amosbmw כתב:

באמזון גרמניה יש אפשרות למשלוח מהיר של 3 ימים בתוספת כמה גרושים.

גם אני ממליץ על הCtek, משתמש בו מעל עשור. גם הNoco ככל הנראה טובים מאוד אבל לא השתמשתי במטען שלהם, רק בבוסטרים.

מעדכן שהוזמנתי CTEK  של 5A מאמזון, המשלוח המהיר ביותר הגיע אחרי 9 ימים, הטעין את המצבר לרמה של התנעה בכ-4 שעות ולקח עוד כשעה עד לטעינה מלאה.

המכשיר נראה בנוי טוב ועשה את העבודה - זיהה נכון את סוג המצבר וביצע את הטעינה אוטומטית (אהבתי שיש שלב שבודק אם המצבר תקין ומחזיק את המתח)

תודה לממליצים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, winner כתב:

מעדכן שהוזמנתי CTEK  של 5A מאמזון, המשלוח המהיר ביותר הגיע אחרי 9 ימים, הטעין את המצבר לרמה של התנעה בכ-4 שעות ולקח עוד כשעה עד לטעינה מלאה.

המכשיר נראה בנוי טוב ועשה את העבודה - זיהה נכון את סוג המצבר וביצע את הטעינה אוטומטית (אהבתי שיש שלב שבודק אם המצבר תקין ומחזיק את המתח)

תודה לממליצים.

אשמח לקישור למוצר :)

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איפה אתם מאחסנים את הבוסטר?

אם אני שומר אותו ברכב הוא יחזיק מעמד בקיץ הישראלי?

במידה וכן, אם אני מוציא אותו ביום קיץ הוא יהיה בטמפ' שהיא מעבר לטמפ' העבודה שלו - הוא עדיין יעבוד?

פורסם

יש לי נוקו GB50 ברכב של אשתי שמשתמש בו לעיתים רחוקות וGB150 ברכב שלי שמשתמש בו יומיום. שמורים בתוך התיק המקורי, הם לא מתחממים בכלל.

בדיוק אתמול הוצאתי את הGB50 שלא היה בשימוש המון זמן ועדיין היתה לו טעינה מלאה.

עזרתי לחברה שהרכב שלה הניע עם כבלים, אבל ברגע שמתחילים נסיעה נכבה מיד. וזאת פעם שנייה שאני עושה את זה - ברכב עם אלטרנטור תקול, ניתן להשאיר את הבוסטר מחובר ודלוק ואז לנסוע עד לבית/מוסך. דבר שלחלוטין אי אפשר לעשות עם כבלים. לצורך העניין הזה הGB50 יותר טוב מה GB150, כי יותר קל להשאיר אותו מחובר ולדחוף לתוך איזה חלל בתא מנוע, לסגור מכסה ולנסוע.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

במידה וכן, אם אני מוציא אותו ביום קיץ הוא יהיה בטמפ' שהיא מעבר לטמפ' העבודה שלו - הוא עדיין יעבוד?

גם אצלי הוא שמור בכיסוי המקורי בתא המטען, והוא בכלל לא מתחמם. 

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 4 שעות, GTאי כתב:

יש לי בוסטר Noco GB 40 שקניתי ב 2016.

כל הזמן הזה הוא מאחסן ברכב במגירת אחסון מתחת לכסא. כמובן אין שם אף פעם שמש ישירה.

עדיין תקין ועובד.

פורסם

שרשור מעניין…אני תוהה אם ב-1000 ש״ח לא עדיף כבר לרכוש מצבר ספייר שישב בתא המטען לשעת הצורך ?

לי יש ברכב בוסטר סיני ממיטב תוצרת עלי אקספרס שגם משמש כמשאבה לניפוח צמיגים, בנק כח ופנס. עלה 230 ש״ח ובינתיים (חצי שנה בערך) עושה את עבודתו נאמנה וגם מחזיק טעינה בלי בעיות, למרות שאין לי אשליות בקשר לאורך החיים שלו. אצלי הוא יושב מתחת לתא מטען יחד עם הגלגל ספייר, לא רציתי אותו בתא הנוסעים מסיבות בטיחות ושם הוא נשמר בטמפרטורה סבירה יחסית. מניסיון בוסטר סיני פשוט יותר החזיק מעמד ותפקד היטב כ-3 שנים עד שנגנב ברחיצת מכוניות… 

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, Skunk_Ride כתב:

שרשור מעניין…אני תוהה אם ב-1000 ש״ח לא עדיף כבר לרכוש מצבר ספייר שישב בתא המטען לשעת הצורך ?

כמובן שלא עדיף מצבר ספייר למטרה הזו כי זה מסורבל, פחות בטוח, קשה ולא נוח לעזור לאחרים שצריכים סיוע בהתנעה, מסובך להטעין אותו אחת לכמה זמן, הוא גם כבד מאוד ותופס הרבה מקום. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

המלצה לגבי מיקום הבוסטר.

יש מכוניות שתא המטען שלהם נפתח חשמלית בלבד - באמצעות השלט או כפתור ברכב.

מצב של מצבר מת עלול להשאיר את הבוסטר תקוע בתא המטען.

למי שיש אופציה לקפל מושב אחורי מתא הנוסעים יש תקווה להגיע לבוסטר.

למי שאין - מומלץ לשמור את נרתיק הבוסטר מתחת למושב הנהג או הנוסע שלידו.

• רעיון טוב! 3
פורסם

אני מחזיק UTRAI 3000A בתא כפפות,

הוא נשלף משם המון, יושב בשמש ,

הנעתי איתו כבר מאות רכבים, הוא מניע כמו גבר גם סאוונה וסילברדו, כן אני לא טועה!

הגתע כמה פעמים בחיים, ראיתי אנשים שולפים כל מיני בוסטרים של מצליחים,

הכי מצחיק אתמול באירוע אני רואה בחור מחבר בוסטר לרכב שנגמר מצבר ל0 אלטרנטור מת, שאלתי אותו איזה בוסטר, הוא אומר לי 16000A' צחקתי, הבנתי שזה איזה סיני עלום שלא יצליח לעשות כלום!, ההוא רצה להרגיש גדול, אמרתי לו אני באוטו כמה דרות אם לא תסתדר תעדכן, אחרי דקה הוא בא שזה לא מצליח להניע, חיברתי לו,  והכל רץ!

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 10 שעות, Fraysa כתב:

גם אצלי הוא שמור בכיסוי המקורי בתא המטען, והוא בכלל לא מתחמם. 

שים לב שיש הבדל עצום בין אחסנה ברכב חם כאשר הבוסטר נמצא בתיק נשיאה מיוחד שבהחלט מבודד אותו באופן יחסי מהסביבה החמה לבין השק השחור שעשוי בסך הכל מבד עם הכיתוב NOCO עליו. הבד אולי יכול להגן עליו מהשמש אבל לא מחום. אני יכול להעיד ממקום ראשון ששכחתי את הבוסטר ברכב בבגאז בזמן שהוא בתיק שהוא חשוף ישירות לאור שמש וחום כי הדלת האחורית שלי יש לה חלון זכוכית ולא קרה לו כלום. אם זה היה בשק אז ככל הנראה היה נגרם נזק.

• רעיון טוב! 2

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...