Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התכוונתי לאיחסון בתוך הקייס מזוודה המקורי שעשוי מeva ונמכר בנפרד.

השקית בד שמקבלים טובה אולי לאיחסון גרביים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 19 שעות, GTאי כתב:

יש לו הגנות כמו חיבור הפוך או נגיעה של התנינים אחד בשני?

כן,

יש לו הכל אני מכיר הרבה מתנדבי ידידים שמחזיקים אותו,

לא כל סיני הוא זבל,

אמנם NOCO הוא מותג אמריקאי מעולה, אבל גם לסינים יש דברים טובים וUTRAI הוא אחד מהם,

מקווה שלא יקפצו עלי כולם שהעזתי לומר שיש סיני טוב, (אבל גם סמסונג מיצרים בסין)

• מצחיק 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
Just now, WE988244 כתב:

כן,

יש לו הכל אני מכיר הרבה מתנדבי ידידים שמחזיקים אותו,

לא כל סיני הוא זבל,

אמנם NOCO הוא מותג אמריקאי מעולה, אבל גם לסינים יש דברים טובים וUTRAI הוא אחד מהם,

מקווה שלא יקפצו עלי כולם שהעזתי לומר שיש סיני טוב, (אבל גם סמסונג מיצרים בסין)

האמת שנרשמתי לידידים ולשם כך אני מחפש לקנות.

בהדרכה באמת נאמרו עליו דברים טובים.

פורסם

אני מדבר על מאות הנעות כולל רכבים גדולים, שיצאתי עם הUTRAI ואני עם מיצובישי פאגרו, 

צחקו עלי, אמרו לי תחבר כבלים הבוסטר הזה לא יתן כלום!

ואני אומר להם בשמחה אני פותח מכסה מנוע, אבל חבל על המאמץ פיק אחד וזה עובד,

עשיתי פעם ניסיון ניתקתי לעצמי בפאגרו את המצבר לגמרי והנעתי עם הבוסטר, הוא הניע כמו גבר!

פורסם

בוסטר noco אחלה מכשיר, אני מאחסן אותו לרוב בממ"ד של הבית, כי אולי מישהו אחר צריך 

וכאשר כל דיירי הבית יוצאים, אני תמיד לוקח אותו ליתר ביטחון. 

מכשיר מעולה מגיע עם חיבור למטען 12v ופנס. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בפריוס 2008 מעולם לא הצלחתי להניע עם בוסטרים, נראו משוכללים ויקרים של אנשים טובים שתמיד הסכמיו לנדב, אני לא זוכר את הפירמה, אבל עם כבלים תמיד הנעתי בקלות, מוכרת לכם הבעיה ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם
לפני כשעה, spring כתב:

בפריוס 2008 מעולם לא הצלחתי להניע עם בוסטרים, נראו משוכללים ויקרים של אנשים טובים שתמיד הסכמיו לנדב, אני לא זוכר את הפירמה, אבל עם כבלים תמיד הנעתי בקלות, מוכרת לכם הבעיה ?

שזה לא היה באמת בוסטרים טובים!!!

פורסם (נערך)
לפני כשעה, spring כתב:

מניסיון, בוסטר נוקו מסדרה/דגם GB 70 ומעלה יתניע לך בקלות גם את הפריוס.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני שעה, spring כתב:

לפעמים יש צורך בזרם קבוע.

יש כפתור שעושה את זה ברוב הבוסטרים

• אהבתי 1

.

פורסם
בתאריך 17.9.2025 בשעה 23:19, WE988244 כתב:

אני מחזיק UTRAI 3000A בתא כפפות,

הוא נשלף משם המון, יושב בשמש ,

ה UTRAI הוא בהחלט אחד השמות החזקים באליאקספרס כשמדובר בבוסטר לרכב, היתה גם תקופה ש-GOOLOO גם היה מאוד נפוץ ונמכר (והוא עדיין מוצר רלוונטי, כמו ה UTRAI, עם מגוון רחב של דגמים).

חשוב לציין שלכל מותג היום כבר יש כמה דגמים, כמו ל NOCO, אז צריך להקפיד להשוות נכון.

בשורה התחתונה; לאקלים הישראלים שהוא ברובו יחסית נוח (ברוב המקומות בארץ, בחורף שנחשב לקיצוני, לא תפגשו טמפרטורות שהן "מינוס" למעט באמת מקומות מאוד ספציפיים שידועים מראש [ירושלים, חרמון וכו] ), אז גם בוסטר שהוא לא NOCO (שהוא באמת מעולה, הטופ של הטופ) יכול לעשות את העבודה מצויין.

ב VFM ה UTRAI מעולה, גם ה 70mai (מ"בית שיאומי") ובמבחן המציאות גם ה EAFC (שלדעתי הוא עדיין נמכר במחירי חדירה לשוק מאוד זולים) עושים את העבודה.

ה 70mai מאוד הפתיע אותי אחרי 6 שנים בתא מטען, כוחו במותנו.

https://carsforum.co.il/topic/666965-סיקור-בזק-בוסטר-להתנעת-הרכב-של-70mai-שיומיxiaomi/page/5/#comment-6840644

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לutrai יש דגם שמשלב גם קומפרסור+וגם בוסטר.
נכון שאפשר לקנות קומפרסור בנפרד ובוסטר בנפרד, אבל, מצד שני קופסה אחת שעושה הכל, יושבת ברכב וצריך למצוא רק אותה לא משנה אם זה להתנעה או ניפוח, די נחמד.
למישהו יש נסיון איתו אולי?

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

למישהו יש נסיון איתו אולי?

יש להרבה מותגים לאחרונה את הפיצ'ר הזה, אישית אני פחות מאמין בו. תן לי מכשירים נפרדים שיעבדו כל אחד בצורה הכי טובה שאפשר.

תמלא אויר ותשכח להטעין - הבוסטר לא יעבוד בדיוק בזמן שצריך. פחות הסטייל שלי ;)

איציק

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנצל״ש לשאלה. נתקלתי בסרטון של סקוטי השמרן 😜 על שימוש ב super capacitor , למעשה בוסטר ללא צורך בטעינה כי הוא ניזון מהמצבר החלש כל עוז זה האחרון לא מת לחלוטין. 

מישהו נתקל בזה/רכש/נשתמש בכזה. 

שוקל לרכוש כזה ולשמור ברכב לעת צרה. (למרות שיש לי noco gb40)  

https://a.co/d/0nGjCu2

לא שולח ארצה אבל למי שיש אפשרות להביא מארה״ב נראה שווה. או לשלם יותר לרכוש את זה https://a.co/d/46BW6EN

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...