Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם
יש לי קיה ספורטאז' 2017 מנוע 1.6 אטמוספרי.
האוטו ברשותי כ4שנים ללא תקלות ומטופל כראוי. קמ נמוך 102000 . לפני כחצי שנה נדלקה לי נורה של שמן והוספתי שמן לפי ההוראות. לאחר שדיברתי עם המוסכניק הוא לא מצא נזילה או משהו לא תקין ואמר שיכול להיות שאנחנו נוסעים עם טורים גבוהים או שהמנוע כבר מאותת על תקלה... ( אנחנו נוסעים רגוע ולא לוחצים יותר מידי על הדוושה) אתמול הנורה נדלקה שוב והוספתי שוב שמן. האם עלי לחשוב על החלפת רכב? האם זו מחלה ידועה?

תודה מראש

פורסם

תופעה מוכרת במנועי GDI של קיה ויונדאי של צריכת שמן מתחילה לאחר כמה עשרות אלפי ק"מ. לעיתים פלאש למנוע מקל על התופעה.

כל עוד הצריכה לא מוגזמת מדי (דבר שעלול לגרום גם לתקלה בממיר הקטליטי) תמלא שמן וסע לשלום המנוע יכול להמשיך ככה עוד זמן רב.

 

 

פורסם (נערך)

שלום,

יכול מאוד להיות שיש בוצה במנוע - תופעה ידועה במנוע אטמוספרי 1.6 של קיה, במידה ואיחרו בטיפולים / השתמשו בשמן לא בתקן.

כדאי לגשת למוסך אחר, שמכיר את הדגם לבדיקה.

במידה ותימצא בוצה,  צריך לעשות פלאשינג למנוע, להוריד קרטר ולנקות גם שם.

לאחר מכן תצמצמו טיפולים לכל 10 אלפים או שנה / המוקדם מביניהם.

 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חומר חזק,  בדומה למסיר שומנים, אותו מוסיפים לשמן מנוע, נותנים לתערובת הזאת לעבוד פרק זמן מסויים ( קצר),  מרוקנים וממלאים שמן חדש איכותי.

אם מפרקים קרטר מנוע, מנקים את הרשת+ מעברים,  החומר צריך לעבוד כמה  דקות בודדות ( כי כבר אין שמן ).

מחיר הפעולה 250₪-500₪ לרכב פרטי , ומבצעים אותה רק אחרי האבחנה של הצטברות בוצה במנוע. אין לבצע פלאשינג ברכב תקין בתור פעולת מניעה.

  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...