Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחזיק גולף 2016.

עקב סדק בשמשה הקדמית השתמשתי בשירות הביטוח שמשות והחלפתי לשמשה לא מקורית אך כן עם תו תקן.

לאחר זמן קצר יחסית, כמה חודשים אןלי שמתי לב שהשמשה נהייתה פחות שקופה, חלבית כזו באופן שמורגש במיוחד בנהיגה בשעות השקיעה כאשר יש מצבים שאני ממ בקושי רואה משהו.

עצות מה ניתן לעשות? 

תודה 

פורסם (נערך)
תפנה לחברת הביטוח ולזגג. סיכוי גבוה שיגידו שהכל תקין. אז אתה יכול אולי לקבוע עם בוחן מהמשטרה שתפגשו, והוא יבחן את הנושא.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

בוחן תנועה , אם יחליט שהשמשה לא תקינה, ירשום קנס ויוריד את ברכב מהכביש.

אני לא מכיר שירותי ייעוץ מהסוג שאתה מציע,  של בוחן תנועה במשטרת ישראל.

ולפני שפותח שרשור הולך לרופא עיניים בהמלצתך, כדאי לנסות לנקות את השמשה בחומר לניקוי שמשות.

לי היה סיפור  ברכב מעבודה, שעמד ליד אתר בנייה כמה ימים וספג לכלוכים, שלא היה ניתן להוריד עם שום חומר ניקוי  (השמשה הפכה ל"חלבית ") פשוט לקחתי משחת שיניים של קולגייט והורדתי את  הלכלוך עם המשחה (מין פעולה של פוליש עדין) ואחרי זה ניקוי עם נוזל לניקוי שמשות.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה לי להאמין שמדובר בלכלוך כי החלביות הזו אחידה אבל אולי. החשד שלי זה שהשימשה/הציפוי שעליה באיכות ירודה.

בכל מקרה תודה רבה, אנסה את הרעיון עם משחת השיניים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...