Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס דור 4 - האם מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים של 3 פוקוס מתחילת המאה - חושב על פוקוס חדשה 2020/21.

בעד2 כמעט ולא ניתן להשיג.

המחירון ברצפה.

מחפש רכב משפחתי אמין נוח בטיחותי עם ביטוח שול. (צריכת דלק לא מעניינת).

האם הפוקוס הנ"ל עונה על הדרישה? נראה שמספקת את כל הפיצ'רים החשובים לי. רק לגבי אמינות לא מצאתי מידע ברשת. 

פורסם

אני עם פוקוס 21 כבר יותר מ-3 שנים וכמעט 60K ק"מ. רק טיפולים שוטפים, ללא שום תקלה נוספת.

נשמע שהמחירון קצת לא מחובר כאשר מצד אחד המחיר ברצפה ומצד שני אין רכבים להשיג.

פורסם

אין למכירה כי לא קנו הרבה, לא קנו הרבה כי התדמית לא משהו, המחירון נמוך בגלל שהתדמית לא משהו...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

קצת סבלנות ותמצא.

לפני מספר חודשים היה היצע סביר, כיום משום מה אין היצע. 

כך או כך, המחירון לא מחובר למציאות. הוא נמוך מהמחירים שהרכבים נמכרים וגם אז, המחיר ביחס למתחרות לדעתי תחרותי מאוד. 

פורסם

יכול להיות שהמקרה שאני מתאר הוא לא מקרה מייצג, אבל נתקלתי במקרה די מצער.

פוקוס 2020 (שכבר לא באחריות) מנוע 1.0, שנקרעה לו רצועת משאבת שמן (שהיא טבולה בתוך השמן, לפי מה שהבנתי). בשביל להגיע לרצועה הזו ולהחליף אותה היה צריך לפרק חלק ניכר מהמנוע, ואחרי ההחלפה התברר שהלך טורבו מחוסר שימון.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

הייתי 3 וחצי שנים עם פוקוס 2020 (מנוע 1.5 טורבו) - רכב נהדר, אפס תקלות מכניות. היו עניינים עם המולטימדיה (הוחלפה באחריות) והמצבר הלך בדיוק אחרי 3 שנים, למרות שהקפדתי לכבות את ה-start-stop בכל נסיעה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...