Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הסתכל עליי מישהו במשך דקות ארוכות

ואז הוא ניגש אליי ואומר לי בטח אני מכיר אותך אבל לא מצליח להיזכר מהיכן.

עניתי לו אהה, אתה רואה הרבה טלביזיה.

והמשכתי בעיסוקיי. הוא נשאר מבולבל להרבה זמן.

אל תספור אף אחד כל עוד אתה לא מפריע ולא מזיק לאף אחד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם שוטף עם גרניק נטען ברחוב ושם עליהם פס.. מעניין לי את המה מה הם חושבים, שיבכו אחר כך למה הרכב שלהם נראה כמו מחבט שרוף אחרי שקשוקה.

יחד עם זאת חייב לציין שהרוב מחמיאים במיוחד.

פורסם

יש מלא עצלנים שלא אוהבים לשטוף בעצמם את הרכב וגם אוהבים לחקור .

אני שוטף שנים לבד להנה מכל רגע ועם מכשיר של מקלחון שטח 

לכן אל תחשוב יותר מידי 

תהנה משטיפה כי הרכב משרת אותך וגם תחסוך לך זמן דלק וכסף 

בהצלחה 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
בתאריך 16.7.2024 בשעה 21:48, _YAIR_ כתב:

קניתי גרניק נטען של קרשר k2 עם ג’ריקן של מים והוא עושה גם רעש ואני רוחץ בשעות מסוימת כי אני לא רוחץ בשמש והכל החומרים כל החשמל המים והדליים והמברשות הכל על חשבוני אני לא מנצל אף אחד

יש לך קישור למכונה הזו? היא מגיעה עם הג'ריקן או שקונים בנפרד? האם אתה מרוצה מהביצועים שלה?

קניתי גרניק נטען של קרשר k2 עם ג’ריקן של מים והוא עושה גם רעש ואני רוחץ בשעות מסוימת כי אני לא רוחץ בשמש והכל החומרים כל החשמל המים והדליים והמברשות הכל על חשבוני אני לא מנצל אף אחד

יש לך קישור למכונה הזו? היא מגיעה עם הג'ריקן או שקונים בנפרד? האם אתה מרוצה מהביצועים שלה?

פורסם
לפני 3 שעות, BRAVO30 כתב:

https://he.aliexpress.com/item/1005006332236363.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.69ee5qMg5qMgKL&algo_pvid=e080dec8-6743-4001-af66-3985af87dc20&algo_exp_id=e080dec8-6743-4001-af66-3985af87dc20-0&pdp_npi=4%40dis!ILS!632.93!289.44!!!169.17!77.36!%4021010c9c17214665558468769ef195!12000036789752728!sea!IL!0!AB&curPageLogUid=349zzNZQQ06e&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

אחינו עזוב אותך קרצ'ר חבל על הכסף, תזמין מעלי את זה ותודה לי אחר כך.

פורסם
לפני כשעה, CRuzer669 כתב:

אתה יכול לעלות סרטון ליראות איך הוא באמת .

לא היה בעיה עם המשלוח שלו ?,

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מצאתי לי איזור שכמעט אין שכנים שעוברים (בחניון של הבניין בקומה הכי תחתונה בסוף), שם אוזניות (in ears) ומשתדל להקפיד על שעות שאין כמעט אנשים (יום חול 10 בבוקר, יום שישי ב14:00).
הפאדיחה שלי שעוד לא התגברתי עליה זה להסתובב בבניין עם ביגוד לניקיון (Tshirt מאוד פשוטה, מכנס קצר, נעליים לניקיון) - אז אני מחליף ברכב ובסיום מחליף בחזרה.

פורסם
לפני 14 שעות, CRuzer669 כתב:

נראה תמורה טובה יחסית לכסף, לכמה זמן שימוש מחזיקה סוללה אחת? מספיקה סוללה אחת לשטיפת רכב שלם?המכשיר רועש מאוד בזמן עבודה?מבחינת לחץ מים, הוא יותר חזק/עוצמתי מקרצ׳ר k2?

פורסם (נערך)

אני תמיד שוטף לבד
כבר שכחתי לפני כמה שנים הייתי בשטיפה, אצל מישהו...

בכל מקרה יש לי כמה תשובות למקרים שיתחילו לשאול:

1. אתה מוכר? - זורק לו מחיר כ20 אלף מעל מחיר השוק של הרכב (יסכים? שיקנה)

2. בוא תשטוף לי גם - אומר שאין לי בעיה במחיר סמלי של 700 שקלים לשטיפת פנים וחוץ איכותית (מי שרוצה את השירות שלי שישלם)

3. ואם מפריע למישהו שאתה שוטף בפומבי אז תתלבש בביגוד סקסי אולי גם תוציא למישהו את העיניים :)))))))))

מקס

עריכה אחרונה על ידי mitsugli
  • מצחיק 2

<-- זה היעד :evil:

פורסם (נערך)

אני שוטף בעצמי דרך קבע, אבל בחניית הבניין ולא ברחוב.

על הדרך אני שוטף גם את החנייה, אז השכנים מרוצים סה"כ,

וכמובן שהמים והחשמל עם צינור וכבל מהבית, ובשעות סבירות כי הגרניק מרעיש.

אבל ברחוב לדעתי זה סיפור אחר. מביך או לא זה כבר עניין אישי, אבל לאן הולכים המים והסבון?

כרוכב על דו"ג זה מאוד מלחיץ השלוליות האלה של מים + סבון + הג'יפה מהכביש שעולה וצפה,

כי בקלות זה יכול לגרום לי להחליק. (גם רכב יכול לאבד קצת אחיזה אם זה בירידה או סיבוב)

זה כאלה ששוטפים רכב, או ירקן ששוטף את החנות והמדרכה בסוף היום, ואפילו השקייה בכיכרות שנוזלת לכביש.

מים על הכביש בקיץ לרוב יותר מחליקים מאשר בחורף כשהכבישים כבר שטופים מהגשם.

רק נקודה למחשבה...  (בגדול אני בעד)

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

זה בסדר להרגיש ככה, כל אחד בנוי קצת אחרת... אפשר לשטוף עם חבר (או בת הזוג, אם יש) ואז זה לא כזה מביך.

אם אתה חושב שזה מביך לשטוף בחניה חכה שתראה תגובות של אנשים כשאתה מטפל לבד - בדירה הקודמת החניה היתה מול הרחוב וכל עובר אורח היה רואה אותי עובד על המכונית, עם בגדי עבודה, כפפות וכלי עבודה ולפעמים גם משקפי מגן. מתרגלים לתגובות ולפעמים זה נושא משעשע לשיחה עם השכנים שרובם מפרגנים.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Paprika-Metuka כתב:

עוד לא התגברתי עליה זה להסתובב בבניין עם ביגוד לניקיון (Tshirt מאוד פשוטה, מכנס קצר, נעליים לניקיון)

אתה פולני? מה אכפת לך?
אני אמנם גר בצמוד קרקע, אבל הרכב שלי חונה ברחוב. הציוד שלי כולל גם שואב ״חבית״ וגם גרניק, ודלי 18 ליטר על גלגלים. זה די מסורבל ולכן אני מצמיד את הציוד לגדר הבית. 

אבל הנקודה היא לבוש עבודה - זה אצלי תמיד : בגדי סמרטוטי למדי (מכנסי עבודה ו טי-שרט ישנה) שנספג בלא מעט זיעה ומיים, אבל אני עם כפפות ניטריל, משקפי מגן וכובע עם שוליים להגן על העורף. ושיקפצו כולם. 

תמיד יש שכן או עובר אורח שמעיר משהו , אני עונה בנימוס ציני.  ביחוד שאני עושה דיטיילינג לגלגלים 🙂 כששאל אותי שכן מה אני משקיע כל כך השבתי לו שאני בסך הכל מנטרל את הריח מהשתן של הכלב שלו 😜 

שבוע אחר כך שאל על החומרים שהשתמשתי, קנה לעצמו, והציע לי להשתמש גם, סוג של התנצלות 🙂

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

שטויות, זה יראה מוזר למי שנתקל בזה בפעם הראשונה והשניה. אחרי מספר פעמים אנשים מתרגלים - כמו כל דבר בחיים. 

עד לפני שנה הייתי עושה את זה על בסיס קבוע במשך שנים. פעם בחניה על הרחוב וכשהיה צריך גם פנים אז ברחבת הבניין. מאז שפתחו שטיפה עצמית בתחנת הדלק ממול כבר עושה את זה הרבה פחות אבל עדיין. גם היום לפני שמכסה את הרכב מסיר אבק, מנקה חלונות פנסים וכו'.

מנסיון, מתרגלים לזה מהר מאוד וכמו שכבר ציינו למעלה, בדרך הכלל התגובות נובעות מסקרנות ולרוב מאוד חיוביות. 

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 14 שעות, Camaro 92 כתב:

נראה תמורה טובה יחסית לכסף, לכמה זמן שימוש מחזיקה סוללה אחת? מספיקה סוללה אחת לשטיפת רכב שלם?המכשיר רועש מאוד בזמן עבודה?מבחינת לחץ מים, הוא יותר חזק/עוצמתי מקרצ׳ר k2?

הסוללה מחזיקה עם ג'ריקן של 30 ליטר ואפילו יותר, המכשיר לא רועש כמו הקרצ'ר, אבל פחות חזק ממנו אבל זה מספיק, יש לך אפשריות לכונן לחץ מים.

סה''כ תמורה אדירה לכסף, קניתי ב320 עם 2 סוללות, לעומת קרצ'ר שעולה כמעט 2000 שקל (עם סוללה). 
מרוב שהתלהבתי קניתי עוד אחד שהיה. חייב לציין שהמקציף עושה עבודה מעולה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...