Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הסויפט - קרוב לודאי שכוונתך לדור של 2011-16. לרכב הזה תא מטען קטן (אם כי מתוכנן לניצול מיטבי), לא מתאים למשפחה עם צורך בעגלה. אגב, לאחד הבנים שלי i20 דור שני (2014-20), מתנייד בו עם תינוקת ועגלה לא קטנה, תא המטען מאפשר זאת אבל קצת גבולי. אז אם יש כוונה להקים משפחה בטווח החזקת הרכב חפש סופרמיני עם תא מטען קצת יותר גדול, או משפחתית קטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

חזרתי שוב. תודה לכל מי שהגיב בעבר.

עוד לא קניתי שום מכונית (כנראה עוד לא הייתה לי מספיק מוטיבציה), ושוב הגיעה העונה בשנה שאני חושב אולי לקנות לי אחד.

הנסועה השנתית הצפויה לא השתנתה מההודעה הראשונה.

חשבתי אולי לקנות mitsubishi space star (שידוע ברוב העולם כ-Mitsubishi mirage).

לפי חיפושים שערכתי בפורומים, בדרך כלל כשמזכירים את הרכב, אז אנשים מעירים על הרעש של הרכב ועל הבטיחות שלו. כתור מישהו שנוסע הרבה באוטובוסים בין עירוניים, בעבר נסע הרבה ב-Renault Logan MCV ומישהו שמעדיף שמחשב לא ייגע לו בהגה, אני בסדר עם העניין הבטיחותי.

נהגתי השבוע בספייס סטאר הזה (סיטי קאר, תאריך עלייה לכביש 02/2022, קילומטראז' 47,738), לא בעליות של ירושלים, אבל כן בכבישים מהירים, והרעש היה בסדר מבחינתי, בנוסף הפגאז' היה גדול.

אני חושב שהתקציב שלי הוא באזור ה-55,000, ש"ח, שזה אומר רכבים מ-2020-2021. כמה כסף כדאי להשאיר בצד ליישור קו לאחר הקנייה?

האם יש משהו מיוחד שכדאי שאדע על הרכב?

פורסם

לגבי הספייס סטאר אין הרבה שצריך לדעת, אין הרבה הפתעות, מנוע וגיר פשוטים.

אמין ויחסית חסכוני, אם עשית נסיעת מבחן ורעש המנוע לא מפריע והדינמיות בסדר מבחינתך (שזה עיקר התלונות והחסרונות) ביחד עם הסלון שנראה יותר פשוט ומיושן, 

אזי תתחדש. 

פורסם

בספייס צריך לבדוק שהוחלף שמן גיר בזמן, זה לא זול כאלף שקל וצריך להיות מוחלף כול 4 שנים או 80 אלף.

אתה יכול לבדוק גם שברולט ספארק שתהיה שקטה וחזקה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה תלוי מה צריך לבצע.. צמיגים או טיפול קרוב או טסט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

מעדכן שקניתי אתמול מיצובישי ספייס סטאר 2022.

נ.ב. הרכב הגיע אלי במצב מעולה, והיום כבר מישהו שרט לי אותו במהלך היום. לא ברור לי איך שנתיים לא שרטו אותו וביום השני שהוא אצלי הוא כבר נשרט.

פורסם

כשאנחנו קנינו ספייס חדשה, אחרי כמה שבועות היה שקע קטן ליד הדלת כאשר גזמו עצים ברחוב.

אין מה לעשות. תתחדש ונשמח לשמוע לסיכום שנתי, אל תשכח להחליף שמן גיר במועד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...