Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מעבה מזגן ברכב.

בזמן ביצוע הואקום לאחר ההחלפה, המכונאי שכח לפתוח את הפורט של הלחץ הגבוה.

המערכת ביצעה ואקום, הכניסה שמן ונתקעה בשלב של הכנסת הגז (הכניסה 60 גרם והלחץ היה גבוה), ואז כשהסבתי את תשומת ליבו הוא פתח את הפורט והכל מולא כרגיל.

השאלה שלי - האם אין סיכוי שהמכונה הפעילה ואקום בצד של של הלחץ הגבוה, ובגלל שהוא היה סגור בעצם לא בוצע וקאום?

ואז היא פשוט הכניסה גז ביחד עם האוויר וזהו..

אני חושש כי מראש הוא סגר את הפורט של הלחץ הגבוה כדי שהיא לא תשאב אוויר כשהמעבה בחוץ, ואני לא זוכר שהוא סגר את הנמוך..

פורסם

אני חושב שזה בסדר כי במזגנים בייתים קטנים קיים רק שסתום שרות אחד על קו הלחץ הנמוך ועשים וואקום דרכו, אין בכלל שסתום שרות על קו הלחץ הגבוה.

פורסם

מזגנים ביתיים שונים לחלוטין באופן פעולתם ממזגן ברכב.

מילוי גז מקו היניקה מסוכן מאוד למדחס, אפשר לפוצץ את המדחס בהפעלה הראשונה שלו מיד עקב ניסיון דחיסת נוזל.

פעולת הוואקום חשובה משני שסתומי השירות, ואילו המילוי יבוצע דרך הלחץ הגבוה.

בעת מילוי גז משסתום היניקה זה צריך להיעשות בלחץ נמוך מאוד ובאיטיות תוך כדי מזגן עובד.

פורסם
לפני 4 דקות, ba323f כתב:

בעת מילוי גז משסתום היניקה זה צריך להיעשות בלחץ נמוך מאוד ובאיטיות תוך כדי מזגן עובד.

הלחץ בבלון גז לא יותר נמוך מהלחץ בקו הלחץ הגבוה?

בכל המקרים שראיתי בעת מילוי עם סעפת שעונים ובלון, ממלאים מהלחץ הנמוך. וכן כשהמזגן עובד. 

פורסם (נערך)

הוא בהחלט נמוך יותר.

הכוונה כאשר המזגן פועל להמתין שהלחצים בצד הנמוך ירדו למצב נמוך ולאחר מכן לבצע מילוי באיטיות עם ברז פתוח חלקית, אחרת פתיחת הברז למקסימום מזרימה נוזלים בכמות גדולה מאוד מהספיקה של המדחס והנוזלים יגיעו לבוכנות של המדחס שם תחשוב מה יקרה.

במילוי עם מכשיר מחזור גז מקצועי מבצעים מילוי מפתח הלחץ הגבוה כאשר המזגן מכובה.

מילוי עם שעונים אינו נכון ואינו מדוייק אינני דוגל בשיטות הללו, אך ורק ברכבים שיש חלונית שקופה של ביקורת ויש הנחיות לבצע מילוי ללא משקל, למשל טויוטה קאמרי ועוד כמה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן, כמובן.

כתבתי גם אני פה לא פעם שמילוי עם שעונים לא מדוייק, אבל זה תמיד מהלחץ הנמוך.

במילוי עם מכונה ככשני הפורטים מחוברים לא ידעתי אם המילוי מתבצע דרך הלחוץ הנמוך אן הגבוה, תודה על ההסבר. 

פורסם
לפני 4 שעות, ba323f כתב:

מזגנים ביתיים שונים לחלוטין באופן פעולתם ממזגן ברכב.

מילוי גז מקו היניקה מסוכן מאוד למדחס, אפשר לפוצץ את המדחס בהפעלה הראשונה שלו מיד עקב ניסיון דחיסת נוזל.

אז בקיצור אתה אומר שהוואקום עדיין בוצע לכל המערכת למרות שהלחץ הגבוה היה סגור?

• תוכן חדש...